Ellerine sağlık kardeş ama görselleride ekleseydin daha hoş olacaktı.
Flashtan Sonra Format Atmazsan Kamere Flashtan Sonra Format Atarsan Galerı Calışmıyor Dostum...
ben en az 10 kere flashladım formatladım genede beceremedım bı yardım edebılıcek olan varmı ?? teamviewer programıyla bı yardım edebılırmısın esendağlı
- - - Eklendi - - -
Esendağlı Adlı Üyeye Teşekkürlerimi Sunarım... Onun Sayesinde Şuanda Gerçekten Sorunsuz Bir CFW Kullanıyorum Ve Bu Cfw'yi Yapanada Teşekkür Ediyorum Eline Sağlık Helal Olsun ...

Ne demek kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım güle güle kullan,bu cfw yi yapan kardeşimizede tekrar teşekkürlerben en az 10 kere flashladım formatladım genede beceremedım bı yardım edebılıcek olan varmı ?? teamviewer programıyla bı yardım edebılırmısın esendağlı
- - - Eklendi - - -
Esendağlı Adlı Üyeye Teşekkürlerimi Sunarım... Onun Sayesinde Şuanda Gerçekten Sorunsuz Bir CFW Kullanıyorum Ve Bu Cfw'yi Yapanada Teşekkür Ediyorum Eline Sağlık Helal Olsun ...
Evet doğrudur ama bilinçli şekilde yapmış,çünkü çalışmayan bir uygulamaya rastlamadımSadık pek bahsetmemişte face de bahsediyor. Bu cfw de core genişlemesi yapılmış yorumlardan anladığım kadarıyla bu hızlanmasını sağlamış![]()
anna ekran koruyucu nasıl birşey resim koyabilirmsnz merak ettim de

teşekkürler![]()

indirmek için linke tıklayınca facebook açılıyor
internette baksan biraz görürsün kardeş ya.
- - - Eklendi - - -
güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
sayfanın yüklenmesini bekledinmi ki? baktım facebook diye açıyor önce sonra mediafire yükleniyor.
indirdim ama rardan cıkmıyor. Hata veriyor
- - - Eklendi - - -
rardan cıkarken bos dosya olusuyor
sağol capkinodeneyelim bakalım
sorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.