n8 bıktım :(

Sponsorlu Bağlantılar

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
n8 bıktım :(
yaw ben bu n8 den bıktım arkadaslar yeminederim birgün atcam duvara rahatlıyacam ya takılıp duruyordu 30 dk da bir filan dokunmatiginden olabilir diye düşünüyordum cü-nki genelde sıcakta filan ttakılıyordu camına su deyince takılıyordu yarım saatde bir takılıyordu işte,, ama bugün telefon kendi kendine sagı solu tıklamaya basladı biyerlere giriyor kendisi cıkıyor ben dokununca algılamıyor bazen algılıyor hard format atayım dedim hard format atarken bile sagı olu tıklayıp cıkıyor giriyor hard formatı zor zoruna atdım kendi cıkıs yapmadan atdım ama telefonu açtım ve halen aynı sasırdım kaldım napcam nedir bu acil yardım ya bıktım valla

codblackops2

codblackops2

Üye
donanimsala benziyor garantisi varsa servise ver .veya vermeden once son bir flash at.

- - - Eklendi - - -

flash olmazsa mecburen servis

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
ekran kalibrasyonu yapmayı dene

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
telefon istem dısı hareket ediyor telefonu açtıktan sorna hiç birşey yapamıyorum kendi kendine takılıyor kafasına göre flash ta atdırmaz o yüzden servise versem kaç güne gelirki garantisi yok cok para gidermi

by-pegasus

Üye
nokia ise servisten geç gelir ama sen yinede servise ver

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 işte herkez aynı durumlardan sikayetci veya cogu kisi n8 yazdıgımda sürekli takılmalar veya bu hatalar göz önüne geliyor telefoncular halledemezmiki

- - - Eklendi - - -

ekran kalibrasyonu nası yapıyoz

- - - Eklendi - - -

ekran kalibrasyonu da yaptırmazki menüye ayarlara giremiyorum daha heryeri tıklıyor

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Donmatik panelin sorunlu,aynısı benim başıma gelmişti 3-4 gün sonra ekranın bir bölümü kullanılmaz olmuştu

messevim

messevim

Üye
çok şükür Bende öyle bir sorun olmadı. Garantisi varsa servis e gönder dostum.

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
servise verecemde garantisi yok kaç tl ye sorunu hallederler dokunmatik filn degişse,, ve kaç güne gelir tahminen iksinide cvplarsanız

messevim

messevim

Üye
servise verecemde garantisi yok kaç tl ye sorunu hallederler dokunmatik filn degişse,, ve kaç güne gelir tahminen iksinide cvplarsanız

dokunmatik paneli 50 lira diye tahmin ediyorum. En az 20 günde gelir.

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
e telefoncu 1-2 günde degiştirir ne gerek servis dogru degilmi

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaslar saolun n8 kesinlikle tavsiye etmiyorum sorunsuz benimki diyenleride ilerde görüyoruz gerçekten. benimkide sorunsuzdu ve abuk subuk hiç bişey yüklemedim en düzgün ve temiz kullanıcılardanım diyebilirim googleye n8 takılma n8 donma n8 sorunları yazarsanız görürsünüz nekadar cok sorunlu oldugunu hayatdan sogutur adamı kolay gelsin hepinize

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Farklı bir bakış açısıyla yaklaşayım. Ekran koruyucu film var ise söküp atın. Bazen onlarda sorun çıkartıyor

batuhan42b

Üye
    Konu Sahibi
yok cıkartdıydım onu en basta ginede yorumun için tesekkürler telefoncuya götürüp dokunmatigini deiştircez artık olmazsa satmıyacam sinirden krıcam yeminederim :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşım senin sorunun donanmsal servise yada telefoncuya verip yaptıracaksın.

ben n8 ilk çıktığında aldım ve halen kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı.

şikayeti olanlar ise ya donanımsal yada yazılımsal sorun yaşayanlar.

başka türlü hiç bir sorunu yok n8 lerin.

ve şu an piyasada olan telefonların en iyisi ve en kullanışlısı.

telefonu kullanmayı bilirsen.

tarık_07

Üye
yaw ben bu n8 den bıktım arkadaslar yeminederim birgün atcam duvara rahatlıyacam ya takılıp duruyordu 30 dk da bir filan dokunmatiginden olabilir diye düşünüyordum cü-nki genelde sıcakta filan ttakılıyordu camına su deyince takılıyordu yarım saatde bir takılıyordu işte,, ama bugün telefon kendi kendine sagı solu tıklamaya basladı biyerlere giriyor kendisi cıkıyor ben dokununca algılamıyor bazen algılıyor hard format atayım dedim hard format atarken bile sagı olu tıklayıp cıkıyor giriyor hard formatı zor zoruna atdım kendi cıkıs yapmadan atdım ama telefonu açtım ve halen aynı sasırdım kaldım napcam nedir bu acil yardım ya bıktım valla

5800 kulkandım.Ekran dokunmatiği bozulmuştu aynı sorun bendede olmuştu.Yan sanayi 20 30, orjinal 40 ila 60 lira arası değiştirebilirsin garantisi yoksa eğer.

Takipçi Satın Al

Üst Alt