5800 ' a cfw kurdum n8 tuş kilidi var ama çalışmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
5800 ' a cfw kurdum n8 tuş kilidi var ama çalışmıyor...
Ben geçen günlerde telefonuma (5800 v52) cfw kurdum daha önce sunrise da da denedim şimdi uTK4n kullanıyorum sorun devam ediyor flaşlamada hiçbi hata olmadı n8 tuş kilidi tuşlar kilitliyken beyaz tuşa basınca çalışmıyor mu flaşladığımda çalışıyodu ertesi gün çalışmaz oldu :allalla: hiçbi tepki yok yandaki kilidide kullanmak istemiyorum keylock var bide bu n8 tuş kilidi olsa tamamen kurtulcam o tuştan hard format atıyorum düzeliyor çalışıyo ama sonra yine aynı şey yüklediğim bişeyden midir hafıza dolu olmasından mıdır bilmiyorum ama hard formattan yeniden flaşlamaktan bıktım :ağlarım: program falan silmek hangisi sorunlu denemek falan zoruma gidiyo biraz :ehe benle aynı sorunu yaşayan var mı yada bunun bi çözümü var mıdır yoksa böyle kullanıcam artık hard format veya hafıza kartını biçimlendir veya yeniden flaşla başka cfw dene demeyin bişey değişmiyor başta çalışıyor format sorası veya flash sorası sonra telefonu kapatıp açınca çalışmıyor bi ayarı falan var mı bilmiyorum da yardım pls :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olabilecek :S bi dosyası falan var mıdır yeniden çalıştırmak için şunun içine şunu at gibisinden ?

• Beğen
Tepkiler: cesur24

nuke66

nuke66

Üye
aynı sorun bende de var çözümü bilen varmı

mıttık

Üye
tel e format sonrası yüklediğiniz proları kaldırıp deneyin olursa tek tek yeniden kurup her kurulumdan snra tkr. deneyin ve hangi pro bozuyosu başka kaynaktan indirip aynı pro yu tkr. deneyin eğer yine aynı sorun oluşursa programın farklı versiyonlarını yada farklı bir fw ile deneyin...

'Şeref'

Emekli Yönetici
yani 5800 v52 ye c6 fw si yükledin dimi hiç c6 yükledim dememişsinde:ehe

c6 yüklü ise slide tuş kilidinin çalışmamasının sebebi görev yöneticisi programları "handy taskman/besttaskman/jbaktaskman gibi programlardan birini kurduysan çalışmaz:oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
    Konu Sahibi
HANDY TASKMAN kurulu kaldırsam çalışır mı şimdi ?

--------------- Ekleme ---------------

SkyW@LkeR çok teşekkürler handy taskmanı kaldırdım düzeldi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt