marsoy
Üye
kalacağını sanmıyorum sağlıklı şeklde flaşlarsan scandinav ingilizce olarak yüklenecektr yarıda kaldığı için öle sorun veriyokardes zaten tamm herkez yardımcı oldu cok sagolsun allah razı olsun cıhaz benımde ole dunden berı zaten oluydu hıc acılmıyordu bugun yıne ayaga kaldırdık en son zaten scandinav attık
oda yarıda kaldı cıhaz acılıyo ama soledıgım gıbı guvenlık kodu soruyo hıc bır kod omuyo sımdı tekrar scandinav deat flash la atıyım degısıklık olacak mı acaba yıne guvenlık kodunda
kalmayalım
Daha önce aynı yöntemle denemediğim sürüm kalmamıştı, ancak ne olduda değişti anlamadım gitti
Hala yırtınmaktayım, şuan Phoenix 2011 tekrar kuruyorum.
Bakalım çare olacak mı
kalacağını sanmıyorum sağlıklı şeklde flaşlarsan scandinav ingilizce olarak yüklenecektr yarıda kaldığı için öle sorun veriyo
Elimde scandinavia zaten var, şimdi tekrar deniyorum.hocam desteklenmeyen bişeyler yüklemeye çalşıyorsun büyük ihtimal bide tekrardan scandinavı indir at derim
tamam senın soledıgın gıbı scandınav su anda atıyor deat flasta beklıyorum sonucu yazıcam sımdı.
yanı su tlf ekranında tekrar nokıa yazısını gormek kalp amelıyatı yaparken hastanın tekrar gozlerını acıp canlandıgını gormek gıbı bısey oldu benım ıcınn
bir de 2010 deneyelim bakalım
iyide bendekide 2011 ben cıhazı kaldrdım ayaga ama guvenlık kodunda kaldık sımdı de ha bıde daha belle yuklemeye calısacaz tabı
http://www.maxicep.com/s60-antivirus-guvenlik-korunma/guvenlik-kodu-kirici-bomba-53282.html
buna bak istersen belki yardımcı olur
kardes 1 dakkıa once tekrar denedım uzerıne annayı denıyorum sımdı umarım olur bu arada gonderdıgınede baktım .sis uzantılı cıhaza kurmak lazım sankı onu
Sağolasın, daha önceki denemelerimden birinde de aynı durum olmuştu
geçmiş olsun...
hocam yabancı forumlarada baktım fazla bişey anlamadım ama şikayetçi olan var ama çözen yok galiba sen yeniden indirip scanı kurdunmu !!
----------Eklendi @ 03:14:42 ---------- Yazıldı @ 03:14:03 ----------
geçmiş olsun...
----------Eklendi @ 03:16:14 ---------- Yazıldı @ 03:14:42 ----------
Bu arada "Tel zaten kilitli diyenler İşte bir bomba daha;
İkinci dosyayı Hafıza kartında System/Recogs klasörüne atın (Recogs klasörü yoksa oluşturun)
Tel açık ama kilitliyken kartı tele takın ve İşte tamam
Ama işiniz bittiğinde dosyayı silin
Aksi halde tel şifre tutmaz
onun içinde bişeyler yazmışlar
Dur be yahu, daha yeni kurtardık cihazlarıtamamdır anna kuruldu cıhaza oturdu kılıt kodu fılan yok cıhaz acıldı calısıyor sımdı sıra belleye geldı hadı bakalım var mı bı onerı uyarı ?
ilgimi çeken bir BELLE var onu deneyeceğim, bol şans dileyin.yok hocam direk bas gitsin.. ama ben de bi hevesle kurdum belleyi 2 gün dayanabildim sarmadı beni sızıntılar ama iyiydi annadan gösterişliydi
Dur be yahu, daha yeni kurtardık cihazları
Şaka bir yana, geçmiş olsun.
Bende merak ettiğim diğer BELLE'ye bir bakayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?