N8 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [04-10-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
slm eline sağlık çok güzel olmuş ama internete kitleniyor neden

o cfw ile değil refresh ile alakası hepsinde var yani opera kullanmanızı tavsiye ederim daha hızlı daha kullanışlı.

- - - Eklendi - - -

kardes suan indryorm güzel görünyo yanlz bi sorum olcak effect'i nereye atcaz ??

efekt kullanmadığım için bir fikrim yok efektlere karışmadım efekt konularında gerekli bilgileri verirler orjinalde nasıl yüklüyorsanız aynı şekil

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

mydonose13

Üye
teşekkürler, gayet başarılı, emeğinize sağlık.

internete kitleniyor diyen arkadaşın bahsettiği şey sanırım internet bağlantısı sürekli bağlı kalıyor, mobil veriyi kapatmak gerekiyor sonlandırmak için. gerektiğinde değil sürekli bağlı, sanırım onu söylemeye çalışmış.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, gayet başarılı, emeğinize sağlık.

internete kitleniyor diyen arkadaşın bahsettiği şey sanırım internet bağlantısı sürekli bağlı kalıyor, mobil veriyi kapatmak gerekiyor sonlandırmak için. gerektiğinde değil sürekli bağlı, sanırım onu söylemeye çalışmış.

yok dostum refresh tarayıcısında sorun var ondan bahsediyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
güzel olms kardes eline saglık

• Beğen

yasin99q99

Üye
öncelikle teşekkür ederim ben daha önce hiç flash atmamıştım burdaki anlatımdan yapmaya çalıştım ancak bir hata alıyorum. yardımcı olur musunuz?resim upload edilmiyo. RM-596-M032.56.emmc.fosx is not found diye bir hata veriyor.

• Beğen

karasahinemre

Üye
öncelikle teşekkür ederim ben daha önce hiç flash atmamıştım burdaki anlatımdan yapmaya çalıştım ancak bir hata alıyorum. yardımcı olur musunuz?resim upload edilmiyo. RM-596-M032.56.emmc.fosx is not found diye bir hata veriyor.

options a gel o refurbish e bastığın ekranda kırmızılı dosyayı sil

• Beğen

yasin99q99

Üye

options a gel o refurbish e bastığın ekranda kırmızılı dosyayı sil

sağol oldu şu anda sorunsuz kullanıyorum ama tam efektif değil bazı özellikler sanırım mesela nokia nın başlangıç animasyonu hala duruyo.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sağol oldu şu anda sorunsuz kullanıyorum ama tam efektif değil bazı özellikler sanırım mesela nokia nın başlangıç animasyonu hala duruyo.

onu istediğiniz bir animasyonla değiştirebilirsiniz şimdi ben koyarım bazısı beğenir bazısı beğenmez kendimde orjinal kullanıyorum o yüzden beğendiğiniz animasyon varsa atabilirsiniz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet tarayıcı ile alakalı bütün refreshlerde ar orjinalde de var bu sıkıntı nokianın düzeltmesi lazım.

lewent2020

lewent2020

Üye
Arkadaşlar benim şarj 1 gün gidiyor,az bişey kullansamda kullanmasamda akşam 9-10 oldumu şarj %10 lara iniyor!!!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim şarj 1 gün gidiyor,az bişey kullansamda kullanmasamda akşam 9-10 oldumu şarj %10 lara iniyor!!!

whatsapp kullanıyorsan çabuk biter ayrıca app stop programını kullanmanı öneririm

cihatyılmaz

Üye

kardeş appstop kullan işe yarıyo ayrıca whatsapp kullanıyorsan onun içinde lestartstop programını kur sadece o kapatıyo whatsapp ı

• Beğen

Orhan___

Üye
Ben mevcut olanı geçen hafta kurdum.
Eski bir CFW kullanıyordum ve kilitlenmeler vardı.
Bu versiyon problemlerimi çözdü.

Ayrıca Google maps de çalışıyor.

Teşekkürler, ellerine sağlık

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ben mevcut olanı geçen hafta kurdum.
Eski bir CFW kullanıyordum ve kilitlenmeler vardı.
Bu versiyon problemlerimi çözdü.

Ayrıca Google maps de çalışıyor.

Teşekkürler, ellerine sağlık

:rica:

shahin58

Üye
cfw çin teşekkürler gayet düzgün çalışıyor fakat bi sorunum var telefona hiç bişey üklemediğim halde tarayıcıdan internete girip çıktıkça C hafızası azalıyor bunu nasıl çözebiliriz??

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
cfw çin teşekkürler gayet düzgün çalışıyor fakat bi sorunum var telefona hiç bişey üklemediğim halde tarayıcıdan internete girip çıktıkça C hafızası azalıyor bunu nasıl çözebiliriz??

dostum birşey yüklemediğine eminmisin microsoft apps falan yükledinmi

shahin58

Üye
sadece mağazanın güncellemesini yaptım o kadar şimdi 110mb hafızaa kaldı her internete girdiğimdede dahada azalıyor

Üst Alt