N8 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [04-10-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

cihatyılmaz

Üye
ben whats up kullanıyorum.whats up tan dolayı benm için cidden şarj sıkıntı oluyo normal kullananlar için bigün çok rahat geçer bigün derken 24saat anlamında yani sabahtan akşama değil.ama benm gibi whats up kullananlar için şöyle söyliyim gün içinde arada nete girdim 2saat civarı müzik dinledim tüm gün whats up açıktı telefon tasarruf modundaydı şuanda şarjdan çıkaralı yaklaşık 13 saat oldu %15şarj kaldı whats up ın zararı yani malesef :( ama normal kullananlar için cfw çok güzel arkadaşlar korkmadan kurabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ben whats up kullanıyorum.whats up tan dolayı benm için cidden şarj sıkıntı oluyo normal kullananlar için bigün çok rahat geçer bigün derken 24saat anlamında yani sabahtan akşama değil.ama benm gibi whats up kullananlar için şöyle söyliyim gün içinde arada nete girdim 2saat civarı müzik dinledim tüm gün whats up açıktı telefon tasarruf modundaydı şuanda şarjdan çıkaralı yaklaşık 13 saat oldu %15şarj kaldı whats up ın zararı yani malesef :( ama normal kullananlar için cfw çok güzel arkadaşlar korkmadan kurabilirsiniz...

whatsapp şarjı gerçekten çok etkiliyor bende kullanıyorum ama lestartstop programını kurun whatsappı kapatıyor kullanmadığınızda kapatabilirsiniz.

cihatyılmaz

Üye
eyvallah kardeşim :)

• Beğen
23palulu23

23palulu23

Üye
bugün arkadaşlar tam bir deneme yapıcam. Yalnız bana şu en son şarja takıla zamanı gösteren bir battery widgeti vardı onun linkini gönderecek var mı ????

• Beğen

Clavata.TR

Üye
Merhaba:

Kardeşim ben telefonumu hacklemeye çalıştım ama beceremedim.

Bundan dolayı hackli Cfw yükleyeyim dedim içinde istediğim özelliklerde seninki vardı.

Deniyorum deneyince sana mesaj atıcam.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bugün arkadaşlar tam bir deneme yapıcam. Yalnız bana şu en son şarja takıla zamanı gösteren bir battery widgeti vardı onun linkini gönderecek var mı ????

şuan mobilim ama batery info diye arat bulursun.

- - - Eklendi - - -

Merhaba:

Kardeşim ben telefonumu hacklemeye çalıştım ama beceremedim.

Bundan dolayı hackli Cfw yükleyeyim dedim içinde istediğim özelliklerde seninki vardı.

Deniyorum deneyince sana mesaj atıcam.

beklerim kardeş

SamiMaMi

Üye
Deniyorum bakalım :)

• Beğen

SamiMaMi

Üye
Herşey güzel :) fakat rom patcher yok mu ben mi göremiyorum :)

- - - Eklendi - - -

yamalar var e de rompatcheride ben yükliyim o zaman :)

SamiMaMi

Üye
Güzel olmuş teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

ve şarj sorununu buldum sanırım arka planda çalışan rahat 10 tane uygulama vs var :) app stop programını kurun hepsini kapatın farkı görün.Kolay gelsin

• Beğen

Clavata.TR

Üye
Merhaba:

Çok sağol tam aradığım gibi hackli bide çok iyi yapmışsın sorunsuz yükledim vede sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkürler birader 2 gündür kullanıyorum daha sorunla karşılaşmadım

• Beğen

eshot96

Üye
çok teşekkürler...:oke:

• Beğen

mg020

Üye
slm eline sağlık çok güzel olmuş ama internete kitleniyor neden

23palulu23

23palulu23

Üye
ben opera kullanıyorum kitlenme yok . Orjinal tarayıcı da kitlenme ise tüm refreshlerde var. Size tavsiyem refresh de orjinal tarayıcı KULLANMAYIN !!!

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes suan indryorm güzel görünyo yanlz bi sorum olcak effect'i nereye atcaz ??

Üst Alt