N8 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [04-10-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

cihatyılmaz

Üye
emrekaraşahin in refresh i denedim resitpolatınkini de denedim bide seninkine bakarım yarın :) iyi kötü yorum atarım kardeş :)) eline sağlık şimdiden :tşk: benm için en önemli şey şarj umarım iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
emrekaraşahin in refresh i denedim resitpolatınkini de denedim bide seninkine bakarım yarın :) iyi kötü yorum atarım kardeş :)) eline sağlık şimdiden :tşk: benm için en önemli şey şarj umarım iyidir :)

:rica:

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934

wherease

Üye
bende neden rompacther gelmiyor anlamadım gitti 3 defa yükledim tekrardan ?

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Okudum ettim gayet güzel vede harika bir cfw olmuş eline sağlık. Ayrıyetten bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Yükleyip test eden arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Onlarada buradan sevgi saygılarımla ... :)

• Beğen

hus.277

Üye
açılışta nokıa kayıt istiyo rom patvher gözükmüyor

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
linklerdeki cfw ile ss lerdeki farklı sanırım 2 arkadaşa katılıyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bende neden rompacther gelmiyor anlamadım gitti 3 defa yükledim tekrardan ?

kardeş kusura bakma belirtmeyi unutmuşum rompatcheri gömmedim çünkü aynı cfwyi c6–01 içinde yaptım ve rompatcher yeniden başlatmada yamaları aktif etmiyor cfw'ye gömmek istemedim o yüzden resimleride tekrar upluod etmedim çünkü c6–01 konusunda zaten var tamamen aynı sadece rompatcheri atmadım o da flaş atmana gerek yoktu rompatcheri yine yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

linklerdeki cfw ile ss lerdeki farklı sanırım 2 arkadaşa katılıyorum

tamamen aynı sadece rompatcher yok

- - - Eklendi - - -

Okudum ettim gayet güzel vede harika bir cfw olmuş eline sağlık. Ayrıyetten bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Yükleyip test eden arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Onlarada buradan sevgi saygılarımla ... :)

zaten test eden arkadaşın yorumu ilk mesajımda var bana pm atmış ekran görüntüsü var kendiside kullanıyor zaten :)

cihatyılmaz

Üye
şimdi yükledim cfw yi kardeş gayet stabil ve rahat çalışıyo menü geçişleri güzel herhangi bi kasma falan yok.müzik çalarda ses sorunu yok hatta refresh için tüm cfwleri denedim en stabil ve hızlı olanı cnyt belle gibi geldi ama onunda msj klavyesinde ve müzik çalarında sorun var en iyi müzik çalar bunda.şimdilik bu kadar bide şarj durumuna bakıcam onu da söylerim bittiğinde.emeğine sağlık :tşk:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yükledim cfw yi kardeş gayet stabil ve rahat çalışıyo menü geçişleri güzel herhangi bi kasma falan yok.müzik çalarda ses sorunu yok hatta refresh için tüm cfwleri denedim en stabil ve hızlı olanı cnyt belle gibi geldi ama onunda msj klavyesinde ve müzik çalarında sorun var en iyi müzik çalar bunda.şimdilik bu kadar bide şarj durumuna bakıcam onu da söylerim bittiğinde.emeğine sağlık :tşk:

rica ederim kardeş şarjda da sıkıntı yok ben aynısını c6–01'ede yaptım orjinalden iyi gidiyor çünkğ stabil c hafızası boş sistem rahat çalıştığı için şarj iyi gidiyor ikinci dolumda daha net anlarsın şarjdan hiç şikayet gelmedi zaten

m542tf

m542tf

Üye
mesaj baloncukları bende değişmedi

- - - Eklendi - - -

maximod çalışmıyor yada efectler yüklenmiyor

- - - Eklendi - - -

rompatcher'de
\sys\bin\Patcher.LDD bulunamadı diyo ve patch'lar çalışmıyor

hizan

hizan

Üye
açılışta nokıa kayıt istiyo rom patvher gözükmüyor

evet açılışta kayıt problemi var sadece şimdilik başka sorun göremedim ellerinize sağlık.

- - - Eklendi - - -

evet açılışta kayıt problemi var sadece şimdilik başka sorun göremedim ellerinize sağlık.

yazılımı yüklemek için mutlaka telefona soft ve hard format atın.

en iyisi scandinav dosyalarını yükleyip daha sonra refresh belleyi yüklerseniz hiç bir sorun çıkmıyor .

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
şarj durumu nasıl arkadaşlar,emrekaraşahinin cfw sini yükledim bende şarj çok az gidiyor,bazıları 2 gün rahat gidiyor demiş ama bende durum vahim.şarj olayı iyiyse yükleyeceğim bilgilendirirseniz sevinirim...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
mesaj baloncukları bende değişmedi

- - - Eklendi - - -

maximod çalışmıyor yada efectler yüklenmiyor

- - - Eklendi - - -

rompatcher'de
\sys\bin\Patcher.LDD bulunamadı diyo ve patch'lar çalışmıyor

rompatcher zaten refreshte sorunlu fakat tek sorun yeniden başlatma da yamalar aktif olmuyor onuda manuel olarak halledebilirsiniz fakat söylediğiniz sorunlar yalnız sizde var

- - - Eklendi - - -

Mesaj baloncuklarında sorun varmı ?

m542tf

m542tf

Üye

rompatcher

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

rompatcher

dostum gelen mesajlar zaten beyaz sen bir mesaj atsana :)

m542tf

m542tf

Üye
"* Klasik mesaj baloncuklarının rengi
değiştirildi."
ben yanlış anlamışım kusura bakma

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil

cihatyılmaz

Üye
şarj durumu nasıl arkadaşlar,emrekaraşahinin cfw sini yükledim bende şarj çok az gidiyor,bazıları 2 gün rahat gidiyor demiş ama bende durum vahim.şarj olayı iyiyse yükleyeceğim bilgilendirirseniz sevinirim...

aynı durumu bende yaşadım kardeşim o şarj 2gün gidiyo diyenler telefonu sadece telefon etmek için kullananlar.bugün öğlende flash attım yarın sabah tam şarja takıp deneme yapıcam şarj süresini yarın akşam söylerim bakalım emreninkinden ne kadar iyi ??

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
aynı durumu bende yaşadım kardeşim o şarj 2gün gidiyo diyenler telefonu sadece telefon etmek için kullananlar.bugün öğlende flash attım yarın sabah tam şarja takıp deneme yapıcam şarj süresini yarın akşam söylerim bakalım emreninkinden ne kadar iyi ??
emre arkadaşın cfw sine 3 saat önce hard format atıp iskandinavı yükledikten sonra tekrar flashladım dead olarak.%66 şarj vardı yarım saat kadar opera ile gezinme,gene yarım saat kadar müzik dinlemeden sonra şarj şuan %37 de.özetle sıkıntı cfw de,sorun kendimde mi diye hard format ve iskandinav yaptım ama değilmiş.

mah23442344

Üye
bence şarj süresi normalin daha da üstünde . İki gündür kullanıyorum halen daha bitmedi. Ama öyle sizin dediğiniz aç kapa olarak değil 3g açıktı oyun oynadım operadan nete girdim ve şu anda da halen açık telefondan yazıyorum. Şarj sorunu yok cfw de.

Üst Alt