N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

cihatyılmaz

Üye

o sorun değil modun özelliği o ama istersen hazır uğraşıyoken üzerinde onu da halledeyim

aynen emre kardeş onuda halledersen iyi olur hem sen kendini fazla yorma dolby i de kaldır temiz bi cfw olsun sende rahat et bi gecede 56 flash sıkıntı bu :)

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
58 oldu :)

famemonster16

famemonster16

Üye
Kardeş Nokia 500'e cfw hazırlamayı planlıyor musun?

mah23442344

Üye
olmadı mı kardeşim. Bu arada cfw bence sorunları olmazsa mükemmel çünkü şarj sorunu yok !

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dolby sonuçta orjinal biçimde gelmiyor port ediliyor..küçük hatalar elbet olacak..bende denge problemi yüzünden orjinale döndüm dolby kullanmıyorum.

Dereck

Dereck

Üye
dolby sonuçta orjinal biçimde gelmiyor port ediliyor..küçük hatalar elbet olacak..bende denge problemi yüzünden orjinale döndüm dolby kullanmıyorum.

denge problemi çözüldü ancak ses kısıp açarken dalgalanmalar oluyor. dolby refresh uyumlusu çıkana kadar kullanmayacaz yapacak birşey yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende rompatcherla uğraşıyorum kaç gündür autostart sorununu çözemedim..her kapa açta elle başlatıyorum patchleri..refreshte bazı güvenlik önlemlerinin alındığı belli :)

Dereck

Dereck

Üye
bende rompatcherla uğraşıyorum kaç gündür autostart sorununu çözemedim..her kapa açta elle başlatıyorum patchleri..refreshte bazı güvenlik önlemlerinin alındığı belli :)

emre arkadaş hazır cfwleri düzenlerken onuda yapar herhalde. autostartlı rompatcher var onu eklerse sorunsuz çalışıyor. onun dışında sonradan elle nasıl yapılır bilemeyecem

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
elimde kulaklık geziyorum evde :D

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
yok hala devam ediyor :angry:

mah23442344

Üye
emre dolby i çıkartsana lazım değil ya olmuyorsa.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu an aşamadığım tek sorun kulaklıkta ses arttırılırken dalgalanma oluyor onun haricinde cfw de bi sıkıntı yok onunla uğraşıp sonuçları yazacağım

- - - Eklendi - - -

emre dolby i çıkartsana lazım değil ya olmuyorsa.

dolby i çıkartsamda devam ediyor işin kötü yanı

- - - Eklendi - - -

ses orta seviyelerde max düzeyine çıkıyor arttırınca hafiften azalıyor sesi minimum düzeye indirip ortalrda tutun o düzey max :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardeş sanırım dolby sorunlu olmuyosa cıkar orjinale dön öyle flashlıyalm zorlama yani dolby dısında cfw iyi görünyo bi dolby yüzünden indrmyorm yani

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sanırım dolby sorunlu olmuyosa cıkar orjinale dön öyle flashlıyalm zorlama yani dolby dısında cfw iyi görünyo bi dolby yüzünden indrmyorm yani

kaldırıyorum ama ses devam ediyo o yüzden

MoLeCK

Üye
zatenemre kardeşte sorunu ses yükseltme packile çözmeye çalışmış

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪

polluxea♪

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -