N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
800 mhz ye nasıl indirebilirim

- - - Eklendi - - -

core dosyasının neresine gömeyim sys mi bin mi private mi nereye gömeyim

kraldost

kraldost

Üye
teşekkür ederrim

blackcemre

Üye
kardeş o verdiğin overclock'u e7 ye yükledim phoneitten baktım halen 680 mhz 900 mhz değil.

blackcemre

Üye
peki şimdi 900 mhz oldu mu peki sen nasıl anladın 900 mhz olduğunu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sanıyorsam Metin saati orjinal ingilizce, Yeniden Başlat seçeneği Reboot yazıyor ve güç menü simgelerini ekleyebilirsin. Müzik çalarda extra dolby modları ekleyebilirsin, rehber haberleşme widgeti ekleyebilirsin. Profil tercihini düzenleme modu ekleyebilirsin.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
elimde o modlar şu an yok malesef

blackcemre

Üye
peki şimdi 900 mhz oldu mu

rehabebe

Üye
kulaklık sorunu giderildi mi?? acil teli güncellemem gerekiyo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes yükledm smdilik güzel gayet ama müzik calara daha bakmadm :) sonucu paylasrm ;)

- - - Eklendi - - -

kardes baktm malesef seste bariz kayıp var yani :(

duslerin_sokagi

Üye
ürün kodu 059D576 da çalışmıyor bu yardımcı olurmusunuz

duslerin_sokagi

Üye
flash atmayı biliyorum kardeşim bi şekilde kabul etmiyor orj dosyaları yiyor bunu yemiyor

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
flash atmayı biliyorum kardeşim bi şekilde kabul etmiyor orj dosyaları yiyor bunu yemiyor

bi yerde bi eksik yapıyorsundur ben dahil yüzlerce insan kullanıyor bu yazılımı hiç bir sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

sorun için çözümü buldum sanırım

duslerin_sokagi

Üye
nedir acaba sorun için çözüm

esra3444

Üye
ya ustam ben snn cfw yi kurdum kullanıyorum eline sağlık on numara olmuş ancak ben şu rompatcher sorununu cözemedim suan sistem dosyalarına ulaşamyrm rompatcher ı da kurdugum da tel restart atıyo yardımcı olursan sevinirim.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ses sıkınıtısını sanırım çözdüm ama deniyecek fırsatım yok şu anda en kısa zamanda deniyip haber vereceğim

- - - Eklendi - - -

ya ustam ben snn cfw yi kurdum kullanıyorum eline sağlık on numara olmuş ancak ben şu rompatcher sorununu cözemedim suan sistem dosyalarına ulaşamyrm rompatcher ı da kurdugum da tel restart atıyo yardımcı olursan sevinirim.

mod bölümünde madness ın rom patcher ı var ben onu kurdum kullanıyorum bi sıkıntı yok

duslerin_sokagi

Üye
ustam benim sorunun çözümünü buldunuzmu ): çok güzel yapmışsınız elinize sağlık ama bide bende olsa ah

Üst Alt