N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

MoLeCK

Üye
hocam saolasın bende yapabiliyorum az buçuk cwf mi ama tam verimli yapamadığım için arkadaşların paylaştıklarını kullanıyorum..ya benim sinir olduğum şey sürekli flash atmaktan telefonu kullanamıyorum ...fotoğraf çekemiyorum müzik dinleyemiyorum ...yüklüyorum saatlerce uygulama ufak bi hata haydi en başa dönelim..bende yapıcam müsait oluncada onu kullanıcam böyle olmuyor sürekli ...yinede saolasın

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
hocam saolasın bende yapabiliyorum az buçuk cwf mi ama tam verimli yapamadığım için arkadaşların paylaştıklarını kullanıyorum..ya benim sinir olduğum şey sürekli flash atmaktan telefonu kullanamıyorum ...fotoğraf çekemiyorum müzik dinleyemiyorum ...yüklüyorum saatlerce uygulama ufak bi hata haydi en başa dönelim..bende yapıcam müsait oluncada onu kullanıcam böyle olmuyor sürekli ...yinede saolasın

arkadaşım flash atarken içerik silinmeme mevcut bu kadar büyütülecek bi durum yok illa flash atıyorsunuz diye içerik silinmez içeriğiniz silinmeden flash atabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

kardeşim 1.5.1sürümünü yükledim gerçekten harika en ufak bir sorun yok...şarj olayı müthişşş kullandğım cwfler arasında en iyi şarj tutan bu bence...5saat aktif internet kullanımı sonucu sadece %10 şarj gitti gerçekten inanılmaz..hemde ekran ışığı kpalı değil iken...ellerine sağlık şiddetle tavsiye ediyorum...1.5 ile arasında hiç bi fark yok hız bakımından..sonuçta n8 ile yapılacaklar belli hiç bi fark yok...tekrardan teşekkürler ellerine sağlık
- - - Eklendi - - -

kardeşim şimdi dikkatimi çekti müzik çalara ne yaptın böyle..kulaklıktan ses çıkmıyor....

- - - Eklendi - - -

ayrıca sesi artırıp azaltınca takılmlar oluyor...bilgilendirme

refresh yeni çıktı modlar sorun yaratıyor düzeltiyorum kusuruma bakmayın elimde olan bi şey değil

- - - Eklendi - - -

o kadar şey yapmışsında kulaklık tan ses az çıkıyor hiç begenmedim bu özelliğinden dolayı ya yama çıkar ya da düzenle tekrar yap orjinali yükleyeceğim bunun yüzünden

içerik silinmeden flash atma mevcut hem o anlatımı hemde yeni yazılımı ekliyorum

MoLeCK

Üye
hocam çogu uygulama çalışmıyor ama öyle yapınca ,sonuçta uygulamaların bazı dosyaları c ye yükleniyor

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
hocam çogu uygulama çalışmıyor ama öyle yapınca ,sonuçta uygulamaların bazı dosyaları c ye yükleniyor

sıkıntı yaratmıyor rofs2 yi uplıyorum

- - - Eklendi - - -

linkler güncellendi

m542tf

m542tf

Üye
rofs2 ile core değiştiripmi flaş atılacak yada sadece rofs2 yeterlimi müzik çalar için

mah23442344

Üye
Kardeşim konuyu güncelleseydin keşke ben anlamadım. Şimdi müzik çalar sorunu olmayan sürümü çıkarttın mı ?

mah23442344

Üye
joshlog modu var mı cfw de yoksa ayrıca yapmak mı gerekir ? Şebeke şarj ikonu mavi ondan sordum.

lewent2020

lewent2020

Üye
Şu Reboot yazısını "Yeniden Başlat" olarak değiştiremezmiyiz???

lewent2020

lewent2020

Üye

çok mu önemli bence önemli olan işlevi

o kadar uğraşmışın bencede 5 dk vakit ayırıp "tamamen" türkçe olarak yazılsa fena olmazdı diye düşündüm.herşey türkçe kapamaya basınca cart diye orda Reboot yazısı bana itici geldi sadece...

• Beğen
Tepkiler: Ag66
m542tf

m542tf

Üye
müzik çalardaki ses sıkıntısı hala duruyor ses açarken takılıyor

MoLeCK

Üye
evet emrecim hala bozuk tester olduk yemin ediyorum:nono:

mgg44

mgg44

Üye
Mesaj Gelince Oturum bölümünde ilk sırada görünmüyor mesajlar altlarda çıkıyor bu sorunu yaşayan varmı ?

- - - Eklendi - - -

Tmm hallettim sanırım problemi tarih ve saat güncellenmemiş :) ondan altlarda çıkıyor mesaj :)

cihatyılmaz

Üye
şuanda v1.5 yüklü bende emre kardeş müzik çalarda ses açmadaki sorun bendede var ayrıca kulaklığa gelen ses biraz azalmış gibi ama en son dosyaları flash lamadım henüz şuanda indiriyotum bakalım ordada olucakmı :)

Üst Alt