N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

egeakrc

Üye
Arkadaşlar benim yazılımı tekrardan yüklemem gerek ama phoenixten hata alıyorum bana phoenix linki verebilirmisiniz şu an kullandığım phoenixi silicem yeni yükliycem

Tepkiler: karasahinemre

Dereck

Üye
Arkadaşlar benim yazılımı tekrardan yüklemem gerek ama phoenixten hata alıyorum bana phoenix linki verebilirmisiniz şu an kullandığım phoenixi silicem yeni yükliycem

Konu Sahibi
arkadaşlar eksik gördüğünüz beğenmediniz durumları belirtin çalışmalara ona göre devam edeyim

- - - Eklendi - - -

yeni fw denemelerine başladım bu gece bi güncelleme gelebilir

- - - Eklendi - - -

iddaa ediyorum n8 i daha önce böyle görmediniz! linkler 10 dk içinde

n8 için Nerde:-)merak ettim yahu

Nextman

Emekli Yönetici

Bak böyle deyince cidden merak ettim emeğine sağlık.Merakla bekliyoruz.

rompatcher ı neden çıkardın?

Konu Sahibi
installserver la uyumlu değildi ama fw hackli kendin sorunsuzca kurabilirsin

Dereck

Üye
o kadar kurduk ayarladık herşeyi şimdi baştan flash atmak zorunda kalacaz

teşekkürler

Konu Sahibi
bende aynı durumdayım inan ama eksik kalmadı artık

Tepkiler: Dereck
ben yeniyim ilk defa telefona flash atacağım xp sp3 güncel kurdum ovi son versiyonu kurdum phoneix kurdum sizin verdiğiniz dosyaları products akayup refurbish yapsam olur u yoksa navifirmden gerekli şeyleri indirip onların aarasına sizin dosyaları atıp evet diyip sonra mı refurbish yapmam lazım teşekkürler

Dereck

Üye

başka dosyalarla karıştırmanıza gerek yok. sadece refurbishden hemen önce alttaki options kısmına girip kırmızı renkteki dosyayı delete yapmanız yeterli yoksa hata verecektir.

1-öncelikle ovi ve nokia cable gibi şeyleri kaldırıp sonra phoneix kurup sonra oviyi tekrar kurmak gerekir mi?
2-Navifirmden birşeyler indirmek gereklimi?
3-Bu konuya ait iki klasör var (v1.5 core ve diğerleri ve v1.5 uda rofs2) bu iki klasörü tek bir klasöre mi koymalıyım ne yapmalıyım?

Dereck

Üye

evet tek bir klasöre koymalısın. cfw yi yapan arkadaş indirme kolaylığı olsun diye 2 parça halinde verdi. ikisini birleştirip flash atacaksın o kadar. navifirmden hiçbirşey indirmene gerek yok. phoenix kullanırken diğer nokia yazılımlarının hepsini kapat telefonu kullanan herhangi bir uygulama olmasın.