N8 Belle İnternet Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle İnternet Ayarları
arkadaşlar telefonum internete bağlanmıyor wi-fi ile sorunsuz giriyor ama 3g veya 2g ile bağlanmıyor bellede setting wizard programı kaldırıldığı için ordanda yapamıyorum müşteri hizmetlerini arayıp ayarlarımı istedim gelen msjda 'Güvenilir sunucu ayarları alındı ancak kaydedilmedi. Mesaj doğrulanamıyor. Mesaj silindi' diyor..Kaç kere istediysemde hep bu yazı geliyor vodafone kullanıyorum elle ayarlamayıda bilmiyorum yardım edin lütfen :(

painkler

Üye
kardesim bende seninle ayni durumdayim gnluk 50mb internet pakegim var ama kullanamiyorum necense ayarlardan falan baktim butun ayarlar normal gbi umarim bilen birisi yardimci olur

saynesim

saynesim

Üye
onu internetten araştır hangi şebeke hangi telefonu kulanıyorsan manuel olarak googlede araştır bir çok forumda yazılı olarak yardım bulursunuz

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar ne yaptıysamda olmadı lütfen biri yardım etsin :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullandığın öperatörun internet baglantısı yokmuydu

saynesim

saynesim

Üye
format yada olmadı flash at kardeşim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süreklı ınternet kullanıyorsan ag hedeflerınden internetı öncelıklı yapıp denedınmı arkadaşım yada bildirım barını aşagı çekip internetı ordan seç öncelıgı hangısıne verırsen ona baglanır

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
olur ya gözünden kaçmıştır diye yazıyorum.mobil veri açık di mi.

catdog136

catdog136

Üye
herşeyi doğru yaptığını düşünüp yinede bağlanamıyorsan;

1. telefon hatsız soft format at
2. telefonu hatsız açıp kapat
3. hattı takarak aç
4. mobil verinin açık olduğuna emin ol

bende ilk başta böyle bir sorunla karşılaştım, böyle yaparak çözmüştüm. Buda işe yaramazsa, güncel vpn yüklemek sorunu çözebilir.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi doğru yaptığını düşünüp yinede bağlanamıyorsan;

1. telefon hatsız soft format at
2. telefonu hatsız açıp kapat
3. hattı takarak aç
4. mobil verinin açık olduğuna emin ol

bende ilk başta böyle bir sorunla karşılaştım, böyle yaparak çözmüştüm. Buda işe yaramazsa, güncel vpn yüklemek sorunu çözebilir.

denemediğim yöntem kalmadı 5 kere flash attım hard format soft format falan yaptım kaç kere ama değişen bişe yok bağlanmaya çalışınca 'bağlanılamadı bağlantı yok' diyor kafayı yiycem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım ag hedeflerinden interneti öncelikli yapman gerekir internet1 veya internet2 baglantılarınin icerıgını kontrol edıp sebekenin internetını seç ok işareti sebeke internetinde olmali ayrıca nete nerden girıyorsun

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ag hedeflerinden interneti öncelikli yapman gerekir internet1 veya internet2 baglantılarınin icerıgını kontrol edıp sebekenin internetını seç ok işareti sebeke internetinde olmali ayrıca nete nerden girıyorsun

internet öncelikli hatta bütün hedefleri sildim sadece vodafone internet kaldı yinede bağlanmıyo nete nerden girersem giriyim aynı hatayı veriyo bağlantı yok diyo vodafone ayarları gönderebilse sorun bence hallolacak ama gelen msjda doğrulanamıyor falan diyor :(

Boran20

Boran20

Üye
Bende aynı problem var, format filan attım ama hallolmadı... :(:(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internet öncelikli hatta bütün hedefleri sildim sadece vodafone internet kaldı yinede bağlanmıyo nete nerden girersem giriyim aynı hatayı veriyo bağlantı yok diyo vodafone ayarları gönderebilse sorun bence hallolacak ama gelen msjda doğrulanamıyor falan diyor :(

mobil verıyı aç tarayıcıdan ayarlar genele gir gerektigınde sor yap tekrar baglanmayı dene baglantını soracaktır öperator ınternetını sec devam et

mcalisir

Üye
kardeşim bence sorun hattında internet bağlantının açık olmaması gibi geliyor internet bağlantısı kapatılabiliyr ve öyle olunca bağlantı yok hatası gelip duruyor yapman gereken vodafone internet sitesinden giriş yap ve oradan bağlantını açmayı dene bana sorun buymuş gibi geliyor

telepati

telepati

Üye
Merhaba arkadasım öncelikle kullandıgın oparatörün interneti kullanabilmen için gprs servisini açması ve internet apn'i olması gerekir hattında. Cihaza ayar istersen kabul etmez daha önce müşteri hizmetleri cihaz modeline göre ayar gondermediyse cihazı göremeyeceği için gelen ayar alınmaz. Hattaki işlemleri bitirdikten sonra kısacası gprs servisini acıp apn olarakda internet tanımlayacaklar. Sende telefondan. Ayarlar-baglantı-tekrar ayarlar-mobil veri açık yapman gerekecek. Bana kalırsa hatla ilgili bir durum var sorun olarak. Şebekede internete girmeye calısırken veri cubukları ok işaretleri gidip geliyormu birde ona bakabilirsin sebeke cekim kuveetinin oldugu bolumde.

---------- Eklendi @ 13:07:17 ---------- Yazıldı @ 13:06:37 ----------

birde wifi şebekesi kapalı olmalı buda önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...