n8 belle guncelleme bir bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n8 belle guncelleme bir bakin
arkadaslar benim ovi suit boyle birsey gosteriyor acaba devam etsemmi bilemedim.cin annasi varken guncelleme yok diyordu ne oldu simdi bende belle yuklu ne yapayim bilemedim sonunu getremedim iptal ettim tekrar anna'mi yukluycek yoksa bellemi :hmmm ne dersiniz.sizdede boyle birsey oluyormu belleciler?

marsoy

marsoy

Üye
hocam annayı yüklüyo ve bizimki belle olduğu için yarıda kesip teli kapıyo ve dead flaş yolu grünüyo :D

vedat2957

Üye
bende de belle var amam böyle bir şey yok yükleme telle yazık

fikret3968

fikret3968

Üye
deneme bile

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk::tşk::tşk:

cargo3230

cargo3230

Üye
zaten o yüklü olanı tekrar yüklüyo sonuç olarak var olanı yüklemek saçma kendimden biliyom meraktan denemiştim pr1.2 de :):ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten o yüklü olanı tekrar yüklüyo sonuç olarak var olanı yüklemek saçma kendimden biliyom meraktan denemiştim pr1.2 de :):ehe
tamamda bende belle var tekrar belle yuklemez heralde ciik zannetmem.

SilentOne

SilentOne

Üye
belle varsa sakın yükle oviden :D

by_oguz

by_oguz

Üye
kardeş yazıyı iyi okuyun. orda sana yeni güncelleme yok diyor yanında. şuanki yazılımında bir sorun varsa yapabilceklerin yeniden yükle diye sana öneri veriyor. yani güncelleme felan yok. sağ tarafa iice bak GÜNCELLEME YOK diyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
engin_erg

engin_erg

Üye
sen onun yeniden yükle dediğine bakma telefonun içeriğini tespit edip hangi yazılım olduğunu buluyor bende de görünüyor delight diye çıkıyor sende de kurtuluş 40 görünüyor sence symbian kurtuluş 40 diye bi yazlım var mı :)))) modluyan adam adını alçak nokia yazsa orada alçak nokia görünecek :D
Not: Nokia alçak değildir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt