N8 Batarya Kullanım Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peoples

Üye
    Konu Sahibi
N8 Batarya Kullanım Süresi
Arkadaşlar Gerçekten Gına Geldi. Telefonum Gece Boyu Şarjda. Sabah Alıyorum 30-60 Dakika Müzik Dinliyorum. Gün Boyu Kısa Aralıklarla İnternete Bağlanıyorum.(3G Açık.) Bazen De 2-3 Kısa Video İzliyorum. Artı Yarım Saat De Müzik. 5-6'da Şarj Bitiyor. Yemin Ederim İllallah Ettirdi. Telefonum Refresh, Hat Vodafone, Parlaklık Orta, Tuş Sesi Ve Titreşim Kapalı. Daha Ne Yapabilirim?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aslında benim için normal ama benim tüm gün wifi açık ve hep opera da yım maxicepte şarzım çabuk tükeniyor bende yeni bir batarya daha aldım birinin şarjı bittiği zaman ötekini takıyorum biteni batarya şarjı ile şarja takıyorum sana tavsiyem yeni bir batarya al ve onu kullan eskisine de doldur yanında dursun :oke:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Normal bence benimde öyle :D ama ben nete girdimmi 2-3 saat hiç çıkmıyorum e bide arkada müzik açık :D

peoples

Üye
    Konu Sahibi
Sayın binbaşım, telefonun bataryası vidalı şekilde içinde. Yani yeni batarya alıp değişmeli kullanmam imkansız. Bu telefonu ben 2 gün kullanamayacaksam niye aldım ki? Bir çözüm bilen varsa mutluka yazın arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Aslında benim için normal ama benim tüm gün wifi açık ve hep opera da yım maxicepte şarzım çabuk tükeniyor bende yeni bir batarya daha aldım birinin şarjı bittiği zaman ötekini takıyorum biteni batarya şarjı ile şarja takıyorum sana tavsiyem yeni bir batarya al ve onu kullan eskisine de doldur yanında dursun :oke:
Arkadaş n8 kullanıyor :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Oow peki vida sökülüp takılamıyomu takılamıyosa bi servise ver bataryayı değiştirsinler

peoples

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Eğer Benim Telefonumda Sorun Olduğunu Düşünüyorsanız Servise Vericem. Sizce Normal Mi?

larten123

larten123

Üye
bence çok normal 3g ie internette dolaşman en büyük faktörlerden birisi tavsiyem telefonu kullanmadıgında güç tasarrufuna al

- - - Eklendi - - -

bence çok normal 3g ie internette dolaşman en büyük faktörlerden birisi tavsiyem telefonu kullanmadıgında güç tasarrufuna al

peoples

Üye
    Konu Sahibi
Güç Tasarrufu Etkin Bu Faktörlere

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar Eğer Benim Telefonumda Sorun Olduğunu Düşünüyorsanız Servise Vericem. Sizce Normal Mi?

bence senin telde bişi yok bataryan bitiyor olabilir ne zamandır kullanıosun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim 2 sene oldu ve batarya normalden az gitmeye başladı.hiç kullanmasam bile birkaç saat içinde %70lere düşüyor..yeni batarya ısmarladım

peoples

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Yeni, Temmuzda Aldım Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt