Merhaba ,
ben blakcberryt kullanıcıyım aslın da ama yurtdışında nokia geldi dün akşmadan beri uğraşıyorum ama telefonu ovi suite tanıtamıyorum teleefon nokia ovi suite kendi otomatik seçiyor zaten o yüzden ovi suite seç demeyin işte resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok fazla denediysen ve basarili olamadiysan... Tefefondan usb kablosunu cek cikart.
Bilgisayari ve telefonu yeniden baslat..
Bilgisayar ve telefon iyice kendine gelsin, (acilistaki programlar acilsin, hersey yerli yerinde olsun)
Bilgisayardan Nokia Ovi Suite programini calistir.
Ovi suite de acilip gerekli yuklemeleri yaptiktan sonra, usb kablosunu bilgisayarda daha once denedigin usb portundan cikartip baska bir usb portuna tak...
Nokia N8'i usb'den bilgisayara bagla simdi...
Bu esnada bilgisayarin saatinin oldugu yerde yeni donanim bulundu ivir zivir uyari alacaksin, butun yuklemelerin yapilmasini bekle...
Telefonun ekranindan muhtemelern bir secenek menusu cikacak Orada Nokia Ovi Suite modunu sec...
menu>>settings>>connectivity>>usb>>Nokia Ovi Suite
driverlerin vs pc'ye kurulmasi tamamlaninca bir kac dakika icinde zaten ovi suite telefonu gorecektir...
gormezse yeni cihaz bagla seceneginden usb modunda cihazi baglamayi dene gorur...
yine gormezse...
Ovi suite programini bilgisayarindan kaldir,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden en son surum ovi suite programini indir ve bilgisayarina yeniden kur...
Yukarida anlattiklarimi tekrar et..
Yine gormesze cok bahtsiz bir arkadassin demektir, serviste telefonda sorun olup olmadigini kontrol ettir acilen...
nacizane anlatmaya calistim dogaclama olarak, umarim becerebilmisimdir...