n8 anna tr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurkan0484

gurkan0484

Üye
    Konu Sahibi
n8 anna tr
arkadaşlar size iki adres vericem arkadaşlarımız zaten yapmanız gereken herşeyi açıkça yazmış birinde anna tr programı diğerindede anna yı telefona yükleyebilmeniz için phoenix programı kendim denedim ve şuan telefonum anna yüklemek isteyen buyursun.. ----anna programı için: http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...wlan-sorunu-yok-yeni-03-08-2011-a-528850.html ---phoenix programı için: http://www.maxicep.com/modifikasyon...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html ---kolay gelsin.

serkanet

Üye
navide güzel orjinal euro 2 türkçe anna dururken neden editlenmiş birisi tarafından müdahele edilmiş bi anna paylaşıyorsun pek anlam veremedim

• Beğen
Tepkiler: -omer-
gurkan0484

gurkan0484

Üye
    Konu Sahibi
edit medit ben yükledim oldu yüklemek isteyen olrsa yüklesin dedim

ferbay

Üye
navide güzel orjinal euro 2 türkçe anna dururken neden editlenmiş birisi tarafından müdahele edilmiş bi anna paylaşıyorsun pek anlam veremedim

navinin neresinde orijinal anna euro 2 türkçe?

fatih_123

Üye
navinin neresinde orijinal anna euro 2 türkçe?

bende göremedim valla. arkadaş paylaşımcı arkadaşı azarlar gibi bişi söylemiş ama kendi dediğinin asıl bir mantıklı yani yok

serkanet

Üye
euro 2 germany sürümde otomatik türkçe dil var sonuçta orjinal firmware türkçesi henüz çıkmamış olsa bile adam size wlan sorunu hallolmuş buglu anna yı buraya link koymuş benim söylediğin mantıksız oluyor yükleyin çince uygulamalar felan geliyor menüye ve sonradan x7 nin dosyaları kullanılarak dili türkçeye çevrilmiş olarak geliyor programda usb depolama kısmı türkçe olmasına rağmen ingilizce devam ediyor ve ovi mağazadan qt tabanlı bileşenler ve uygulamalar yükkenmiyor sizce hala navide ki euro 2 alman orjinal firmware mi yoksa birisi tarafından editlenmiş çevrilmiş wlan sorunu olan bi firmwaremi demek istediğim buydu kimseyi azarladığım felan yok sadece konu kirliliği

gurkan0484

gurkan0484

Üye
    Konu Sahibi
zaten buda euro 2 germany akıllı arkadaş türkiyede zatten anna yok şunuda söyleyim onda türkçe dilde yok türkçe sonradan eklenmiş zaten herkes anna yı ararken ben bulduım yardımcı olayım dedim ama bilsem senin gibi karşıt arkadaşlar çıkacak umursamazdım neyse bu arada birilerine yardımcı olabildiysem o yeter zaten

serkanet

Üye
yani navideki orjinal alman annası ile sen çince sızması sonradan rof dosyaları ile türkçe dil eklenmiş wlan sorunu çözülmüş firmwareyi bir tutuyosan bu forumdan çıkış yap bidaha girme :)

kraldost

kraldost

Üye
serkanet hazmedemiyorsan ilgilenme uzak dur bugun buna girişen bu kardeşim gene çapınca bir şeyler yapmış yani bir şeylere yeltenmiş bu alışkanlık yaparsa daha iyisinide yapar ilerde neden mani oluyorsun git işine kardeşim

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Onu bunu bırakın da bu kadar bekledikten sonra neden 2-3 gün daha sabredip orjinalini kurmuyorsunuz ben de buna anlm veremedim.

serkanet

Üye
işte bende onu demeye çalışıyorum adam yapsın ona lafım yok ama orjinal fw dururken bunu paylaşmanın anlamı ne sonra ovi çalışmıyor flash videolar açılmıyor qt uygulamalar yüklenmiyor diye konular açılıyor yoksa naparsa yapsın banane

eerdogan85

eerdogan85

Üye
vay ANNA sını yaa ne güncellemeymiş. Bekle bekle. Lanet olsun arkadaşa n8 aldırdığım güne. Başımın etini yedi....

gurkan0484

gurkan0484

Üye
    Konu Sahibi
serkan ben sorunsuz kullanıyorum ve kullananlarda aynen öyle diyo git başka işlerle uğraş ben senle uğraşamam boş boş konuşacağına çoğu kişi anna arıyor sende daha iyisi varsa sende iyisi olan konuyu açda milletin işi görülsün şu açtığım konuya yazıkki sen şuan bu konuda yer kaplıyosun ben açtım isteyen yükler istemeyende geri çıkar benden bukadar (herkes işini yapsın)

serkanet

Üye
her zaman en iyisi ovi ve navidedir uygulamalar menüsünde bilinmeyen çince uygulamalar ve içine entegre edilmiş meminfo bootloader gibi kaldırılmayan ve ovi si güncellenmeyen yazılımdan her zaman iyidir boş konuşmuyorum bildiğimi söylüyorum

avessm

Üye
ben bu nokianin annasini s........m. boyle boyle o.c yapilirmi. yazik bunca insana ya ayip gunah...

ANIL2

Üye
ya arkadaslar gercekten gereksiz tartismalari birakalm bende dahil olmak uzere birsuru kisi n8 icin anna yi bekliyor konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazbilirmi tr olmasi onamli degil ingilizcede olabilir navifirimde varmi ingilizcesi

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım az biraz daha gecikirse şu anna, symbian çeteleri kapışacak gibi görünüyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...