dün inceledim n8 i 5800la sistem aynı pek fark göremedim bi kaç fark var onlarda xenon flaş,kamera,ekran kartı,ram bunların dışında hepsi aynı n8 e o kadar para saymaya değmez

hiç güleceğim yoktu yorum yokkkN8'e 650 TL'deh fazla para verilmez...
<br />dün inceledim n8 i 5800la sistem aynı pek fark göremedim bi kaç fark var onlarda xenon flaş,kamera,ekran kartı,ram bunların dışında hepsi aynı n8 e o kadar para saymaya değmez
<br />galaxy s2 yi al androidin dünyasına katıl dostum, symbiandan herkes bıktı nokia sürekli insanları kandırıp duruyor , zaten batmasıda an meselesi ,hiç riske girme nokia alarak
<br />yapma be sırf kamerası 300 eder
Her devlet bizimki gibi vergiyle vatandaşlarını sömürmediği için yurt dışında telefonlar daha ucuz oluyor.
n8 takoz bence almaya değmez ......
----------Eklendi @ 10:56:45 ---------- Yazıldı @ 10:55:54 ----------
evet aynen katılıyorum......![]()
daha yaratici bir tabir bulamadin mi, 6600'dan beri ne ciksa takoz diyorsunuz...
öyle diyorlar.
dün inceledim n8 i 5800la sistem aynı pek fark göremedim bi kaç fark var onlarda xenon flaş,kamera,ekran kartı,ram bunların dışında hepsi aynı n8 e o kadar para saymaya değmez
ben ikisini de kullaniyorum, arada kadin ile erkek kadar fark var...
bende ikisinde kullanıyorum 5800 ı okulda kullanıodm okul bitti babama verdm ama ikisinin aynı cümlede geçmesi imkansız arkadaş galiba sadece arayüzler aynı demiş oda belle de değişcek galiba o zaman symbian^3 ün farkı ortya çıkcak daha çok yenitakoz kadar sağlam telefon olduğu kesindaha yaratici bir tabir bulamadin mi, 6600'dan beri ne ciksa takoz diyorsunuz...

Evet N8'in kamerası çok iyi ama bi kameraya o kadar para verilmez, onun yerine dijital fot. makinesi alabilirsin.. O yüzden o telefonu alıp hayatının yanlısını yapmamalısın..