N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
N8'e 650 TL'deh fazla para verilmez...

mystiery_

mystiery_

Üye
dün inceledim n8 i 5800la sistem aynı pek fark göremedim bi kaç fark var onlarda xenon flaş,kamera,ekran kartı,ram bunların dışında hepsi aynı n8 e o kadar para saymaya değmez

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dün inceledim n8 i 5800la sistem aynı pek fark göremedim bi kaç fark var onlarda xenon flaş,kamera,ekran kartı,ram bunların dışında hepsi aynı n8 e o kadar para saymaya değmez

:kop::kop::kop::ehe:ehe:ehe hiç güleceğim yoktu yorum yokkk

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
galaxy s2 yi al androidin dünyasına katıl dostum, symbiandan herkes bıktı nokia sürekli insanları kandırıp duruyor , zaten batmasıda an meselesi ,hiç riske girme nokia alarak

ozggurr

ozggurr

Üye
<br />
<br />
cok incelemissin biraz dinlenseydin...

----------Eklendi @ 13:59:31 ---------- Yazıldı @ 13:57:23 ----------

galaxy s2 yi al androidin dünyasına katıl dostum, symbiandan herkes bıktı nokia sürekli insanları kandırıp duruyor , zaten batmasıda an meselesi ,hiç riske girme nokia alarak
<br />
<br />

nokia'nin son kar-zarar durumundan haberin var mi?

----------Eklendi @ 14:00:50 ---------- Yazıldı @ 13:59:31 ----------

yapma be sırf kamerası 300 eder
<br />
<br />
hong kong fiyati 600 tl...

nonamex

Üye
Her devlet bizimki gibi vergiyle vatandaşlarını sömürmediği için yurt dışında telefonlar daha ucuz oluyor.

ozggurr

ozggurr

Üye
n8 takoz bence almaya değmez ......:hmmm:hmmm:hmmm

----------Eklendi @ 10:56:45 ---------- Yazıldı @ 10:55:54 ----------

evet aynen katılıyorum......:ehe

daha yaratici bir tabir bulamadin mi, 6600'dan beri ne ciksa takoz diyorsunuz...

ozggurr

ozggurr

Üye

ben ikisini de kullaniyorum, arada kadin ile erkek kadar fark var...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben ikisini de kullaniyorum, arada kadin ile erkek kadar fark var...

aynen katılıorm :d: bende ikisinde kullanıyorum 5800 ı okulda kullanıodm okul bitti babama verdm ama ikisinin aynı cümlede geçmesi imkansız arkadaş galiba sadece arayüzler aynı demiş oda belle de değişcek galiba o zaman symbian^3 ün farkı ortya çıkcak daha çok yeni

----------Eklendi @ 17:39:47 ---------- Yazıldı @ 17:38:43 ----------

daha yaratici bir tabir bulamadin mi, 6600'dan beri ne ciksa takoz diyorsunuz...
takoz kadar sağlam telefon olduğu kesin :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Evet N8'in kamerası çok iyi ama bi kameraya o kadar para verilmez, onun yerine dijital fot. makinesi alabilirsin.. O yüzden o telefonu alıp hayatının yanlısını yapmamalısın..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sadece kamerası değil merak etme belle den sonra hızlancak o zman görcem bu yorumları

ozggurr

ozggurr

Üye
Evet N8'in kamerası çok iyi ama bi kameraya o kadar para verilmez, onun yerine dijital fot. makinesi alabilirsin.. O yüzden o telefonu alıp hayatının yanlısını yapmamalısın..

Ne vicdansiz insanimiz var yahu... nasil da kirletiyorlar bilgileri...

• Beğen
Tepkiler: ascada
fireman87

fireman87

Üye
E ben biliyorum zaten n8'in ne olduğunu, symbian yeni bi güncellendirme getirene kadar bitik durumda.. Sorunları hakkında bilgi edinmediniz sanırım..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:P bırakın n8 i kötülemeyi madem o kadar para verilmez. kamerayı ayrı, mp3 playerı ayrı, radyoyu, ayrı,internet için bilgisayarı ayrı. konuşmak için telefonu ayrı.. daha sayardım da gerek yok bunları alın üstünüzde taşıyın hepsini o zaman..

----------Eklendi @ 17:51:40 ---------- Yazıldı @ 17:50:26 ----------

ben aldım hayatımın yanlışı da değil. abartmaya gerek yok:nono:

• Beğen
Tepkiler: ascada
fireman87

fireman87

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin görüşü kendisine.. Senin görüşün oysa saygı duyarım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:oke: tabiki zevkler tartışılmaz ama sadece kamerası varmış gibi gösteriyorsunuz...yanılıyorsunuz bence..

Utku

Utku

Üye
adam karar vermiş hala konuşuyorsunuz artık yeter :vur:vur:vur:bann::bann: mesaj mı kasıyorsunuz anlamıyorum................