N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

.:ÇAĞLAR:.

Üye
800 tl ye filan satılsaydı git al derdim ama şuan ki fiyatı hak etmeyen bir telefon bence , xperia arc , desire s, galaxy s desire hd gibi telefonlar senin için çok daha iyi tercihler olur , en fazla 3 gün zorluk cekersin sonra alısnca gözü kapalı kullanırsın , ön yargılardan kurtul ve yanlış tercih yapma ahpap

mesut1979

Üye
Emin olma o kadar :ehe

bakiyorumda yeni telefon almissin hayirli ugurlu olsun en dogrusunu yapmissin,aslinda bende androide gececemde önümüzdeki hafta 1 haftaligina tatile gidecegim fazla sag sola para dökmek istemiyorum.

emreipekci

emreipekci

Üye
sana tek diyeceğim şey android işletim sistemli bir telefon al. gerisi sana kalmış zaten bir sürü android tabanlı telefon var artık. seç istediğin özelliklerden birini. bu saatten sonra nokia almak bi nevi ölü yatırım olur:bann:. elimde ki c7 nin şeklini duruşunu sevmesem ben bile bir dakika durmam alırım s2 falan. inşallah yeni telefonunla mutlu olursun :D

SilentOne

SilentOne

Üye
s2 yada n9 n8 de olurda işletim sistemi batırıyor telefonu

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sayenizde galaxy s almaya karar verdim, çok teşekkürler...

----------Eklendi @ 01:54:01 ---------- Yazıldı @ 01:46:22 ----------

s2 önerenler size yuh diyorum :D 1000 lira bütçe var diyorum 1700'lük telefon öneriyorsunuz.

n9 önerenler size de yuh diyorum :D 2 hafta içinde alacağım diyorum, sene sonunda çıkacak olan telefonu öneriyorsunuz.

Üye

s2 önerenler size yuh diyorum :D 1000 lira bütçe var diyorum 1700'lük telefon öneriyorsunuz.

n9 önerenler size de yuh diyorum :D 2 hafta içinde alacağım diyorum, sene sonunda çıkacak olan telefonu öneriyorsunuz.
hayırlı olsun gayet iyi seçim :oke:

mesut1979

Üye
slm,türkiyede samsung galaxy s3 kac para

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s2 daha yeni geldi s3 demi varmış?

blackbird48

blackbird48

Üye
Ben bundan 10 ay once de yazmistim simdi de yaziyorum, N8 ve N8'den daha sonra cikan smartphone denen telefonlar luks telefonlardandir. Bence aylik geliri uc asagi bes yukari 3000 Tl'nin altinda olan bireylerin almasi bir cok baska seyden fedakarlik etmeleri anlamina geliyor.

Geliri aylik 3000 TL'den daha az olanlar icin N8 ve benzer telefonu almak eger o telefon alana para kazandirmayacaksa cok cok cok gereksiz bir harcama olur. Istersen blackbird48 adli arkadasimizin dustugu yanilgiya dusup uzaya ciktiginizi sanin cep telefonunuzla, isterseniz yine blackbird48 arkadasimizin dustugu yanilgiya dusup cep telfonunuzu at arabasi zannedip ustune binmeye kalkisin, bu parayi verecekseniz gelirinizi ve nelerden fedakarlik ettiginizi iyi dusunun. HTC de olsa Iphone da olsa N8'de olsa cok pahali telefonlar sonucta...

özgür arkadaşım çok teşekkürler fakat şunu bilmeni isterim ki ben nokıanın çıkardı her telefonu kek gibi alan şu ana kadarda çok şükür maddiyatta sıkıntı çekmeyen birisiyim nokıanın da manyağıydım ama o çok iğrendiğim eleştrdiğim ıphone 4 ü kullandıktan sonra androıdli bi kaç cihaz kullandıktan sonra nokıa ya artık at arabası olarak bakıyorum hız konusunda çooooooooooook gerilerdeyiz ve lütfen artık körü körüne de nokıa nın avukatlığını yapmayalım

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia 900 diye cikolatali kek cikarmisti iki sene once, o keki alsaydin bunlari konusuyor olmazdin... Madem hiz ariyorsun Nokia Nx00 serisine bakacaksin... Standard 600 mhz nasil 1.2 ghz olur, nasil pc oyunlari oynanir fafe ve klavye ile, nasil photoshop calistirilir el kadar alette, ram nasil 30 gb'a kadar genisletilir, web nasil desktop gibi olur, o kekte tecrube edecektin... Almissin Nokia'nin camera telefonunu cift cekirdekli cpusu olan telefonlarla kiyasliyorsun, sen ne kekten ne elmadan ne armuttan anlamadigin surece maddi durumun iyi diye cok kelek yersin seftali niyetine :)

----------Eklendi @ 06:47:21 ---------- Yazıldı @ 06:46:01 ----------

kelek seftali mi olur diye soranlara selam olsun :)

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre

moondial

Üye
sende ki bu nokia sevdası tam bi karasevda olmuş. Nokia nın mecnunu olmuşsun.

• Beğen
Tepkiler: Utku
technoblue

technoblue

Üye
ona vereceğin para ile android işletim sistemli smartphone alısın kendine. bir tek 12 mp kamerası var diye o kadar fiyatı hak etmiyor bence.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
senin dediğin android li telefonlarda o fiyatı haketmiyor.n8 de ki gpu yeter...

özdeniz65

özdeniz65

Üye
n8 takoz bence almaya değmez ......:hmmm:hmmm:hmmm

----------Eklendi @ 10:56:45 ---------- Yazıldı @ 10:55:54 ----------

ona vereceğin para ile android işletim sistemli smartphone alısın kendine. bir tek 12 mp kamerası var diye o kadar fiyatı hak etmiyor bence.
evet aynen katılıyorum......:ehe

Utku

Utku

Üye
SGS2 Forever:yuru(L) Sgs2 Al:ehe

sinanberki

Üye
Nokia N8 Güzel ve kullanım olarakta sağlam yapılı bir cihaz,dokunmatik hassasiyeti çok iyi yani 5800 gibi değil , tabi tercih konusu size kalmış

ozggurr

ozggurr

Üye
sende ki bu nokia sevdası tam bi karasevda olmuş. Nokia nın mecnunu olmuşsun.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
<br />
benim yazilarimdan boyle bilimsel tahliller, cikarimlar yapma, halk buna hazir degil henuz. <br />
<br />
'cakma maemo' android ile, millet uzaya gittigini saniyor, onlar mecnun degil; ben olani, yapilani soyluyorum ve ben mecnunum oyle mi... Ben nokia'nin mecnunu degilim.. sen leyla oldum kendime mecnun ariyorum desene suna :)

nonamex

Üye

Hayırlı olsun hocam güzel tercih pişman olmazsınız bence.

Utku

Utku

Üye

bütçeyi ilk mesaja yazmamışsın