N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
servis güncelleniyor derken?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yazılım destek bölümünde konu açtım verdiği hatayıda yazdım bakabilirsiniz :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
N8 almaya kesinlikle deger.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Yanıltmak Gibi Olmasın Ama Birisi Gel iPhone'm İle Değişek Seninkini Dese Gözümü Bile Kırpmanm :) 3Gs'den Aşşağı Olmazsa Tabi :))

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Yanıltmak Gibi Olmasın Ama Birisi Gel iPhone'm İle Değişek Seninkini Dese Gözümü Bile Kırpmanm :) 3Gs'den Aşşağı Olmazsa Tabi :))

3Gs le hayatta değişmem herkes farklı düşünebilir tabi :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bnde 3Gsle değişmem ama 4 olursa anında.

N'name

N'name

Üye
Niye değmesinki :allalla:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve pRime.
blackbird48

blackbird48

Üye
peki n8 e iyi diyen arkadaşlar üstüste hızlı bir şekilde işlem yapıldığında neden cihaz donmaya geçer yada reset tabi bu ara sıra

pRime.

pRime.

Üye
Genelleme yapmayın diye defalarca yazdık buralara. Senin yaşadığın sorun bende olmayabilir.

cardanadam

cardanadam

Üye
ama o soruyu sorarken genelleme yapıyor hata bizdemi?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
adamlar internete videosunu bile koymuş bunlar hala saçmalıyor..

ozggurr

ozggurr

Üye
<br />
<br />
bu tur sorunlar pc'de oldugunda genelde ekran karti, hard disk ya da guc kaynaginda sorun arariz, eger belli bir program yukledikten sonra boyle birsey oldugunu tecrune etmissek, o programi sistemden sileriz...

Donma dedigin seyler her sistemde ve her markada olan seyler ve bir cok nedenleri olabiliyor donmanin...

Droid freeze
Iphone 4 freeze
Htc freeze diye arattir google'da karsina onlarca sorun ciktigini gorursun. Cep telefonlari en mahrem aletlerimizden, sen o telefonla hangi sitelere girip ne tur viruslere boguyorsun telefonu kim bilir... Bu da bir neden sonucta... Virus var mi telefonunda hic tarayip baktin mi?

Telefonun kurulurken kurulmasi sistemde ciddi sorunlara neden olabilir dedigi ger uygulama da donma vs'ye neden olabilir.. Var mi boyle uygulamalar, varsa kaldiriver...

cardanadam

cardanadam

Üye
<br />
<br />
bu tur sorunlar pc'de oldugunda genelde ekran karti, hard disk ya da guc kaynaginda sorun arariz, eger belli bir program yukledikten sonra boyle birsey oldugunu tecrune etmissek, o programi sistemden sileriz...

Donma dedigin seyler her sistemde ve her markada olan seyler ve bir cok nedendeno olabiliyor donmanin...

Droid freeze
Iphone 4 freeze
Htc freeze diye arattir google'da karsina onlarca sorun ciktigini gorursun. Cep telefonlari en mahrem aletlerimizden, sen o telefonla hangi sigelere girip ne tur viruslere boguyorsun telefonu kim bilir... Bu da bir neden sonucta... Virus var mi telefonunda hic tarayip baktin mi?

Telefonun kurulurken kurulmasi sistemde ciddi sorunlara neden olabilir dedigi ger uygulama da donma vs'ye neden olabilir.. Var mi boyle uygulamalar, varsa kaldiriver...

valla telefonum tıkır tıkır çalışıyo maşallahı var öyle kullanmıyacağım her proğramı yüklemem tek eksiğim iyi bir anti virüs proğramı bulamazsam artık para verip oviden indirecem

N'name

N'name

Üye
Bunlar ya hiç N8 kullanmamışlar yada çin malı telefonlarla keklenmişler :d:

cardanadam

cardanadam

Üye
Bunlar ya hiç N8 kullanmamışlar yada çin malı telefonlarla keklenmişler :d:

onlar n8i çekemiyo kardeş aslında çekerlerde frekansı bulamadılar bak ben burdan açıyorum fm vericiyi siz radyoyu 107 e ayarlayın :) :d:

y_2che

y_2che

Üye
bende nisanda aldım n8, şimdiye kadar hiçbişe yoktu ama donma başladı, 1100 lira verdiğim cihazın bu hale gelmesine sinir oluyorum resmen,ayrıca çok yavaş.. arkadaşım galaxy s aldı aynı zamanda zehir gibi makine, ben şimdi olsam galaxy s- s2 alırdım