N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tamam bi paylaşım yapalım telefon hani arada bi nadiren kapanabiliyo veya reset atabiliyoya bu telefonun hiç kapanmadığındandır heralde dimi en azından uygulama oyun felan yükledikten sonra kapatıp açmak gerekebilir belkide telefonun ömrünü hızlı tüketiyoruz daha doğrusu bataryanın

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
vallaha bn yatyrm.. Size iyi forumlar.. Yarn azar işitmzsk gene buralarda olurum. :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:) iyi geceler..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
iyi geceler :naughty:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
sagolun sizede.. :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Bu mesajından sonra sakın bana &quot;Symbian fanı değilim. Sadece N8'i kötüleyenlere cevap yazıyorum&quot; deme. <br />
<br />
Çünkü yorumlarıma bak. Hiçbir şekilde N8'i kötülemedim, aksine Galaxy S'i kötüledim dikkat edersen. O zaman sesin çıkmadı, ama kararım Galaxy S'ten yana olunca çamur atmakta hiç gecikmiyorsun maşallah.
<br />
<br />

abicim sen bu forumun eskilerindensin, o iki telefon arasinda kalip da burdaki yazarlarin fikriyle karar verecek kadar bilgisiz olduguna ihtimal vermedim sadece... Hala da vermiyorum ihtimal.. Sen N8 ile ilgili her yorumda varsin, bir baslik ile mi ogrendin de karar verdin... O manada...

Sute, peynire bir ara bakariz...

muratcan1905

Üye
resim kalitesi konusunda çok iyi tabii ki xenon işe yarıyor.
usb on the go gerçekten çok işe yarıyor özellikle usb falan bağlarken.
galaxy s malzemesi dandik kısmına ise katılmıyorum n8 i kap ile kullanıyorum yinede rengi soldu yani bence ikisininde malzemesi iyi ancak ufak kusurları vardır elbet
internet ve oyunda ise tabii ki galaxy s özellikle n8 ile internetten video izlemek işkence bir aralar çalışan videolar şimdi çalışmıyor yani iyileşeceğine kötüleşiyor artık anna ya kaldık.
birde son zamanlarda n8 de ısınma sorunu yaşamaya başladım eskiden 3 4 saat internete girip ısınmayan telefon artık 5 dk bağlanıp ekran bile hissedilecek derecede ısınıyor telefonu kapatmadan ise kolay kolay soğumuyor kapatınca ise inanılmaz hızlı soğuyor

tercih senin ama uygulama internet diyorsan tercihin symbian olmamalı
usb on the go ise kesinlikle çok büyük bir avantaj şahsen ben çok kullandım yani iki telefonunda + ve - leri var

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
ooo gece arkadamdan dedikodumu yapmışsınız :off:
ayıp valla :naughty:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
resim kalitesi konusunda çok iyi tabii ki xenon işe yarıyor.
usb on the go gerçekten çok işe yarıyor özellikle usb falan bağlarken.
galaxy s malzemesi dandik kısmına ise katılmıyorum n8 i kap ile kullanıyorum yinede rengi soldu yani bence ikisininde malzemesi iyi ancak ufak kusurları vardır elbet
internet ve oyunda ise tabii ki galaxy s özellikle n8 ile internetten video izlemek işkence bir aralar çalışan videolar şimdi çalışmıyor yani iyileşeceğine kötüleşiyor artık anna ya kaldık.
birde son zamanlarda n8 de ısınma sorunu yaşamaya başladım eskiden 3 4 saat internete girip ısınmayan telefon artık 5 dk bağlanıp ekran bile hissedilecek derecede ısınıyor telefonu kapatmadan ise kolay kolay soğumuyor kapatınca ise inanılmaz hızlı soğuyor

tercih senin ama uygulama internet diyorsan tercihin symbian olmamalı
usb on the go ise kesinlikle çok büyük bir avantaj şahsen ben çok kullandım yani iki telefonunda + ve - leri var

siyah renkse telefonun siyahların boyası bana çok dandik geldi tekno marketlerde bakıyorum siyahlar 2. el gibi duruyo hep eğer orjinal slikon kılıf kullanmıyosan renginin gitmeside normal

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Rengi solması değil zaten tam olarak siyah değilki..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
biliyorum tam olarak siyah değil ama telefonun heryerinde iz oluyo nerde baksam öyle iyi bi renk mi dersin boya mı dersin kullanmamışlar bizim telefonlarda

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ewt biraz mat kullanılmış ama boşver hiç değilse alüminyum :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yani :D şu alt ve üst kapağın renklerinide adam gibi yapsalarmış:naughty:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bana alt kapak demee :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar navifirme bi bakarmısınız?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Navifirm açılmıyor diyorlar ama :allalla:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nokia software updater da hata veriyormuş...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hadi bakalım inş güncellemeyi yüklüyorlardır serwerlara :)