n8 albüm kapağı düzenleme nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayalet3687

Üye
    Konu Sahibi
n8 albüm kapağı düzenleme nasıl?
mrb arkadaşlar yeni bir n8 aldım ama kafayı yiyecem..
ben mp3lerimi düzenlerken albüm kapaklarını görünür bir halde istiyorum ama bunun bir standardı varmı varsa nedir bilmiyorum
10 albüm ekliyorum hepsinin etiketlendirmesini Mp3tag v2.45 programıyla yapıyorum kapak ölçüleri 400x400 ama müzik kitaplığında ilk başta bilinmeyen diye görünüyor içine girince albüm kapağı görünüyor
lütfen bir yardım elini uzatırmısınız

Bomb City

Bomb City

Üye
mrb arkadaşlar yeni bir n8 aldım ama kafayı yiyecem..
ben mp3lerimi düzenlerken albüm kapaklarını görünür bir halde istiyorum ama bunun bir standardı varmı varsa nedir bilmiyorum
10 albüm ekliyorum hepsinin etiketlendirmesini Mp3tag v2.45 programıyla yapıyorum kapak ölçüleri 400x400 ama müzik kitaplığında ilk başta bilinmeyen diye görünüyor içine girince albüm kapağı görünüyor
lütfen bir yardım elini uzatırmısınız
ses dosyasının içine hangi sanatçı müzikleri varsa onun içine resminide koy ve ismini cover olarak değiştir

ozggurr

ozggurr

Üye
ses dosyasının içine hangi sanatçı müzikleri varsa onun içine resminide koy ve ismini cover olarak değiştir

asagidaki linkten Nokia Ovi Player programini bilgisayarina kur...
Bu programla sarkilarin album kapaklari ve sarki sozleri vs her turlu duzenlemeyi yapip telefonuna cok hizli bir sekilde transfer edebilirsin:

hayalet3687

Üye
    Konu Sahibi
asagidaki linkten Nokia Ovi Player programini bilgisayarina kur...
Bu programla sarkilarin album kapaklari ve sarki sozleri vs her turlu duzenlemeyi yapip telefonuna cok hizli bir sekilde transfer edebilirsin:

teşekkürler
ilkd enemelerim oumlu oldu sanırım bu sorun çözüldü çok teşekkür ederim arkadaşım
birde bir sorum olacaktı müzikleri n8e aktarırken daima medya aktarılıyor diye donup kalıyor nedenini ve nasıl çözüleceğini biliyormusun acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt