N8 alacağım yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
N8 alacağım yardım.
Selam arkadaşlar. Uzun süre düşündükten(yaklaşık 1 hafta) sonra n8 almaya karar verdim.

n8 kullananlardan yardım ve biraz resim bekliyorum.(kendi telefonlarının)

• Beğen
Tepkiler: mhmmfrkan

61semih

61semih

Üye
n8 tercıh etmendekı sebep nedır

franzliszt

franzliszt

Üye
gerkeni symbian3 destek bolumunden bakabilirsin orada kullanicilar tarafindan cekilmis fotolar bulabilirsin hdr fotolarda mevcut

zafeer

Üye
N8 alınır mı kardes android telefon al :)

hoss

hoss

Üye
defalarca söyledik kardeş başını yakma git galaxy s al bin kat daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Emre-45

Emre-45

Üye
N8 alabilirsin kardesım gayet guzel telefon..

• Beğen
Tepkiler: pRime.
rapman

rapman

Üye
N8 alınır mı kardes android telefon al :)

defalarca söyledik kardeş başını yakma git galaxy s al bin kat daha iyidir

Adam kararını vermiş, N8 hakkında resimler vs istiyor. Bazı insanlar nasıl bir zihniyete ve düşünce yapısına sahipse artık bilemiyorum N8 alma git Android'li al Galaxy al diyebiliyor.Bu kadarı da pes artık fanboycuklar ..

franzliszt

franzliszt

Üye
tabi dogruyu yap komple plastik cebe sigmayan yazilim gelmeyen loglarla basi belada olan ikinci elde yarisindan dusuge satabilecegin gps i bulmasi icin 5ay versende bulamayacak ama kagit uzerinde islemci ve guzel ekrani disinda n8 e ustunluk saglayamayan samsung galaxys istiyorsan al ve fiyatlarida goz onune al ki galaxys2 cikti bile

• Beğen
hoss

hoss

Üye
tabi dogruyu yap komple plastik cebe sigmayan yazilim gelmeyen loglarla basi belada olan ikinci elde yarisindan dusuge satabilecegin gps i bulmasi icin 5ay versende bulamayacak ama kagit uzerinde islemci ve guzel ekrani disinda n8 e ustunluk saglayamayan samsung galaxys istiyorsan al ve fiyatlarida goz onune al ki galaxys2 cikti bile
sadece işletim sistemi bedel n8 e :pro:

• Beğen
Tepkiler: 61semih
vivaLa

vivaLa

Üye
n8 yerine wave 8500 yada galaxy s tercih ederdim

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 gayet iyi kardeşim almanı tavsiye ederim kullanan biri olarak samsung filan hikaye gösteriş olsun diye işlemci koyuyolar plastikten bi kasa yapıyolar sonra da 800-1400 arası satıyolar işte :)

• Beğen
hoss

hoss

Üye
N8 gayet iyi kardeşim almanı tavsiye ederim kullanan biri olarak samsung filan hikaye gösteriş olsun diye işlemci koyuyolar plastikten bi kasa yapıyolar sonra da 800-1400 arası satıyolar işte :)
dostum bence kullanmadan hiç bir markaya ön yargıyla bakıp camur atma :oke:ben bizzat iki cihazıda inceledim bol bol

mavrick

mavrick

Üye

daha geçen gün kanıtladım galaxys in işlemcisinin iphonedan n8 den ne kadar iyi olduğunu bir bak oraya istersen,laf atmıcam çünkü bıktım artık

• Beğen
Tepkiler: hoss
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Senden laf atmanı istediğimi hatırlamıyorum :) kötü demiyorum zaten işlemci olarak samsunglar şuan bi çok telefondan üstün ama android'in stabil şekilde çalışması için bu gerekli zaten iphoıne ve nokia'da uygulamalarda işlemcinin %90 ı kullanıyo bu oran androidli telefonlarda %60-65 civarında bu yüzden de yüksek işlemci koyuyolar.İyi telefonları var samsung'un eyvallah ona dicek bi lafım yok şimdi galaxy s 2 de geliyo ama ben nokianın kalitesiyle sağlamlığıyla samsungunkini kıyaslamam beniş şahsi fikrim de bu :oke:

• Beğen
hoss

hoss

Üye
Senden laf atmanı istediğimi hatırlamıyorum :) kötü demiyorum zaten işlemci olarak samsunglar şuan bi çok telefondan üstün ama android'in stabil şekilde çalışması için bu gerekli zaten iphoıne ve nokia'da uygulamalarda işlemcinin %90 ı kullanıyo bu oran androidli telefonlarda %60-65 civarında bu yüzden de yüksek işlemci koyuyolar.İyi telefonları var samsung'un eyvallah ona dicek bi lafım yok şimdi galaxy s 2 de geliyo ama ben nokianın kalitesiyle sağlamlığıyla samsungunkini kıyaslamam beniş şahsi fikrim de bu :oke:

kardes wave yi incelemeni isterim govdesi metalik saglam bir telefon

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Biliyorum kardeşim wawe'i sağlam bi telefon super amoled teknolojisi filan da baya iyi wawe 2'ye oranla daha iyi bi telefon :)

franzliszt

franzliszt

Üye
sadece işletim sistemi bedel n8 e :pro:

hani loglardan bayilan isletim sistemimi 2.2froyo yuklemistimde anca loglardan kurtultum dicktim bu seferde internet browserda karsima cikti .iki cihazida kullandim arkadasim bir galaxys le mesaj yazarmisin isletim sistemini kendi gozunle gormeni isterim bana 200karakakterden olusan bir mesaj yaz bakalim ne oluyor ? ne oluyor soylimmi ben yaziyorum biraz uzatinca bastiktan iki saniye sonra afalliya afalliya harf geliyor acaba neden ? inanmazsaniz kendiniz deneyin n8 de boyle bir problem yok ve evet isletim sistemi kodlanmasindan dolayi inanilmaz yoruyor cihazi 40li dereceleri geciyor elin kayniyor bir on dakika oyun oyna bak .. ekrana 1gh e tav olunur ama diger ozelliklere fiss

hoss

hoss

Üye
hani loglardan bayilan isletim sistemimi 2.2froyo yuklemistimde anca loglardan kurtultum dicktim bu seferde internet browserda karsima cikti .iki cihazida kullandim arkadasim bir galaxys le mesaj yazarmisin isletim sistemini kendi gozunle gormeni isterim bana 200karakakterden olusan bir mesaj yaz bakalim ne oluyor ? ne oluyor soylimmi ben yaziyorum biraz uzatinca bastiktan iki saniye sonra afalliya afalliya harf geliyor acaba neden ? inanmazsaniz kendiniz deneyin n8 de boyle bir problem yok ve evet isletim sistemi kodlanmasindan dolayi inanilmaz yoruyor cihazi 40li dereceleri geciyor elin kayniyor bir on dakika oyun oyna bak .. ekrana 1gh e tav olunur ama diger ozelliklere fiss

tamam dostum verdiğin bilgiler için saol :oke:

bloodsheld

Üye
harbidende ya fiyata bakarsan telefon süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt