N8 alacağım yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavrick

mavrick

Üye
niye nedemek cahil n8 alanları sen salakmı sanıyorsun önüne hangi cihazı alırsan al bakalım ama tek telefonda olacak saydığım şu özellikler
-dolby digital plus 5.1 --- hdmi aktarım sayesinde gerçek müzik sistemlerine 448-6000kbps ses kalitesi aktarımı dinletimi
-zeiss lens
-12 megapixel 1.83 büyük sensör , gmrüntüyü hızlı yakalayıp kaliteli kaydeden obtüratör artı broadcom foto işleyici gpu set
-fm transmitter
-flash desteği 4.1 şuan piyasada 100de 80 videolar açılıyor
-xenon gerçek flaş
-wolfson ses çipi
-çift mikrofon teknolojisi 720 30 fps(modlar) 256aac ses ile birlikte (sen bırak telefonu kompakt makineler bu sesi kaydedemiyor)
-ücretsiz a gps ortalama 10 saniyede buluyor seni sesle yönlendiriyor km herşeyi hesaplıyor
-aliminyum çizilmez gövde- gorilla glass çizilmez ekran (baltayla saldırmazsan)
-hdmi 60-vs hertz yüksek kaliteli görüntü
-tüm video codecleri artı alt yazı gömme sorunsuz
-arttırılabilir hafıza
-bluetooth 3.0
-çift şarj portu
-usb özelliği sayesinde hard diskler , klavyeler, mauseler , flas diskleri bağlama istediğin gibi veri alıp gönderme disk üzerinden film açma kısacası herşey , ha havam batsın dedirteceksen yaz aylarında usb fun lardan alıp ayak üstü serinletirsin bile kendini :d::d:
-ücretsiz ofis program
-hd hergün eklenen oyunlar
-dokunmatiğine göre değişiklik gösteren titreşim efektleri
-yeniden kodlanan symbian 3 yazılımı . nokianın testlerine göre eski symbiana göre 3 kat hızlı ve yeniden kodlanmış , arm11 cpu kullanılmış 800mhz güç üretebilirken işletim sistemi verimliliği göz önüne alınarak 680mhz ye çekilmiş(sonuçta bu cihaz işlemci değil kamera odaklı multimedya olarak tasarlanmış) , pil ömrü arttırılmış bu sayede 3 günü bile rahat rahat görebilirsin , oyunlardaki performansdan kaybetmemek için 32 milyon güç üreten broadcom gpu konulmuş (bir nevi turbo boost (h)) kimileri bu noktada samsung kullanıcıları şunu söylüyorlar bizim cihazlar 90 milyon poligon çiziyor - evet doğru ama onu cpu yardımlı yapabiliyorlar yoksa samsunglarda kullanılan gpu 28milyon çizebilen power sgx çeşitlemeleridir . şuan n8 e kağıt üzeri bakıp sallayan insanlar hatta n8 alanlara cahil diyenleri görüyoruz. ama gl bencmark sonuçların bu 680mhzlik çoğu kişice teknoloji gerisi sayılan n8 1 gh lik cihazlarla neredeyse aynı sonuçları vermektedir .

ya şimdi şunları yazıyorum sonra bana gelip diyorlarki n8 galaxysle kapışırmı sen fun boy olmuşsun kazık yemişsin ohoo daha neler neler .(h) ee al yazdık yukarıya benmi sallıyorum yukarıdaki özellikleri , şu özelliklerin çoğunu 1050tl ye hangi cihaz veriyor . hani bunların hepsinide sana yazmadım n8 kullananlara cahil gibi bir niteleme ye cevap bilki yani biz kullandığımız cihazı iyi biliriz.

hakan senin şu wolfsons ses çipini araştırdımda sırf meraktan senin bir yanlışın var bence wolfsons ses çipi wavede ve galaxysvde var n8 de yok ,hatta googlea n8 wm8994(bu kodu çipin) yazdım direk samsungun işte son modellerinde bu çipi kullandığı yazıyor ne iş???:naughty: senin syende haberimiz oldu :ehe ben sana o kadar yazdım wavede ses kalitelidir 64 aac den daha yüksektir dedim ama seni inandıramadık:sirit:

franzliszt

franzliszt

Üye

mavrick

mavrick

Üye

yine mobilbekçisi çıktı yaa ben bunlara inanmıyorum kusura bakma:bilmm adamlar sadece kullanılmıs diyo kod bile yazmamışlar bence traş,her ürünün bir kodu olur

franzliszt

franzliszt

Üye
yine mobilbekçisi çıktı yaa ben bunlara inanmıyorum kusura bakma:bilmm adamlar sadece kullanılmıs diyo kod bile yazmamışlar bence traş,her ürünün bir kodu olur

yani diyelim wolfson yalaaan . e dolby digital plus sisteme dahil şuan yeni çıkan bilgisayarlar ın üstüne bakarsanız dolby digital plus teknolojisi destekliyor nedenmi biz en fazla 320aac seslere alıştık adamlar bunların üstüne çıktı 448-6000kbps dinliyorlar sen denesen acayip hoşuna gider .

mrv11

mrv11

Üye
n8 tavsiye ediyorum arkadaşım tüm ihtiyaçlarına cevep verebilecek seviyede bir telefon kullanıcısı olarak bunu söluyorum yeni aldım çok olmadı ama son derece memnunum:heyo:

mainkavi

Üye
yine tartışmalar büyümüş :D 10 günlük n8 kullanıcısıyım telefonu çok zor buldum piyasada yok talep çok , memnunmusun dersen kamera dışında herşeyden memnunum, çektiğim videolar çok kaliteli ancak fotoğraflarda bi gariplik var gibi renkler soluk felan çıkıyor bilgisayarda iyi ama telefonda görüntüsü pek iyi değil ynede diğer telefonlardan kat kat iyi, benm 12mp beklentim yüksek olduğundan böyle oldu sanırım :) n8 al düşünmeden uygulama oyun doknmatik ekran vs herşey isteklerine cevap verecektir.

angryperson

Üye
hani loglardan bayilan isletim sistemimi 2.2froyo yuklemistimde anca loglardan kurtultum dicktim bu seferde internet browserda karsima cikti .iki cihazida kullandim arkadasim bir galaxys le mesaj yazarmisin isletim sistemini kendi gozunle gormeni isterim bana 200karakakterden olusan bir mesaj yaz bakalim ne oluyor ? ne oluyor soylimmi ben yaziyorum biraz uzatinca bastiktan iki saniye sonra afalliya afalliya harf geliyor acaba neden ? inanmazsaniz kendiniz deneyin n8 de boyle bir problem yok ve evet isletim sistemi kodlanmasindan dolayi inanilmaz yoruyor cihazi 40li dereceleri geciyor elin kayniyor bir on dakika oyun oyna bak .. ekrana 1gh e tav olunur ama diger ozelliklere fiss

senin dünyadan haberin yok ozaman turkcell rom kullanırsan tabi kasar turkcell mahvetmiş telefonu sen samfirmwareden son yazılımı indir de bir bak bakalım tek bir hata var mı senin kadar boş konuşanı görmedim benim de n8im var ama galaxy s kullanmayı bilmediysen senin sorunun benim telefonumda 1 gblık 600 mblık oyunlar yüklü belki 20 tane ama tek bir kasma kapanma ya da log dahi yok uydurup duruyorsun her zaman...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefon daha hiç ısınma yapmadı dedğin kadar senin bunu anlaman da zor gerçi rom nedir bilmiyorsun.... yazılım desteği yok demişsin gir samfirmware a 50nin üstünde rom yayınlanmış şuana kadar sadece galaxy s için her ay en az 2 rom yayınlanmış.... bende iki telefon da var n8i hala satamadım 800e elimde kaldı.... galaxy s tüm özellikleriyle en iyi telefondur s 2 çıkana kadar.... n8 çok basit işletim sistemli oyun uygulama fakiri bir telefon.... ben şuan galaxy ste 20 oyun yükledim toplam boyut 6,3 gb sanırım bu herşeyi anlatıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt