N8 Ahize (iç kulaklık sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ahize (iç kulaklık sorunu)
arkadaşlar n8'in ahizesindeki tozları temizlemek için üfledim ve üfleyiş o üfleyiş ses cızırtılı gelmeye başladı. bazen düzeliyo bazen cızırtı geliyor. sorum şu olacak acaba bu orjinal iç kulaklık ahize'nin fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
ayrıca orjinal n8' kasasının fiyatı hakkında bilgisi olan. kasa rengini de değişmeyi düşünüyorum.

Anußis

Anußis

Üye
bende kasa değiştirmek istiyorum ancak kvkdan başka orjinal bulabileceğimizi sanmıyorum ? gittigidiyorda 48tl orjinal diyorlar ama onlara pek güvenmekte doğru değil sanırım işçilik dahil 80 tl falan alırlar kvkda

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
bakalım ben merkeze geçince nokia yetkili servisten fiyat istetecem. kulaklık ve orjinal kapak için... eğer uygunsa parça siparişi verecem. telefonum türkiye garanti kapsamında olmadığı için parçaları ben kendim değişecem.

Utku

Utku

Üye
bende kasa değiştirmek istiyorum ancak kvkdan başka orjinal bulabileceğimizi sanmıyorum ? gittigidiyorda 48tl orjinal diyorlar ama onlara pek güvenmekte doğru değil sanırım işçilik dahil 80 tl falan alırlar kvkda
80 tl ye değişmek mi sadece ekranın camı o kadar tutar tüm kasa 350 tl

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
kasa 350 tl yapıyosa telefonun kamerası ekranı ve ana kartı hiç mi para yapmıyor :S dokunmatik cam 45 tl

franzliszt

franzliszt

Üye
ahize cızırtısı üflemeden kaynaklanmaz darbeden oluşur düşürdüysen olur telefonu sağa sola salla ses geliyormu kontrol et pıt pıt bir ses gelir kopan parça gibi , bir kaç kere telefonun kafa kısmını avucuna doğru vur n900 lerde bu şekil bir düzelme oluyordu ama telefonu kırma sakın hafif :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
harbiden ya bu kadar dandikmi üflemeyle bozulsa çok rüzgarlı havada felan mantığım almıyo :D geçmiş olsun umarım sorunun çözülür

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yere düşürme olmadı sadece toz çıksın diye üfledim bozuldu.
bugünde nokia servise gittim parçayı almak için. illa biz takacaz dedi parça satışı yapmıyoruz dedi neden dedim yok parça takıldığını işleyecez cart curt bir sürü şey saydı bende takmadan aldım telefonu geri o kadar telefonsuz kalamam dedim . şimdilik böyle idare ediyoruz. ahize sesini biraz kısınca cızırtı gidiyor tamamen bozulana kadar idare etmeye devam.

franzliszt

franzliszt

Üye
bu senin sorunun aynısı arkadaşda düşürünce oldu oda kısınca düzeliyor , çarpmaya bağlı gibime geldi. ama düşürmedim diyorsun hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...