N8 Açılmayla İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
N8 Açılmayla İlgili
telefonu kapatıp açtığım zaman yani güç tuşuna basılı tutup titreyene kadar bekleyp bırakıorum güç tuşunu ve telefonun açılmasını bekliyorum ve telefon açılmıyo beyaz ekran gelip gidiyo sonra bidaha yapıyorum aynı şeyi ve açılıyo bu başıma 2 kere geldi bidaha olursa bi sorun var diye düşünmeye başlıcam artık şimdi size soruyorum bu bi sorun mudur ???

ayrıca bide BAZEN(nadiren oluyo ama merak ettim) mesaj yazarken imleç kayboluo bu oturum durumunda yazarken kayboluo yazdıktan sonra oturuma dönünce imleç var yazmaya devam ediyosun yine kayboluyo umarım anlatabildim temadan olabilirmi??? bunu yaşayan var mı galiba anna da artk bu yazma menüsü değişcek bu tip nedenlerden olabilir

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
1.ci sorun bendede oluyor bazen kapandıktan snrra braz bekle öyle tekrar aç.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

fireman87

fireman87

Üye
Bi arkadasımın telefonundada oluyodu, servise gönderdi yaptılar genel bi sorun sanırım.

Utku

Utku

Üye
Bende beyaz ekran geliyor bekliyorum tuşa basmaya gerek kalmadan nokia yazısı geliyor...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Bi arkadasımın telefonundada oluyodu, servise gönderdi yaptılar genel bi sorun sanırım.
servislik bi sorun olduğu düşünmüyorum sonuçta şuana kadar sanırım 2 kere oldu ve gayety düzgün açılıyo bidahaki bastığımda

----------Eklendi @ 11:04:06 ---------- Yazıldı @ 11:03:18 ----------

Utku™;3558096' Alıntı:
Bende beyaz ekran geliyor bekliyorum tuşa basmaya gerek kalmadan nokia yazısı geliyor...
beyaz ekran gelip gidio pin kodu kısmı gelmeden kapanıo sonra bdaha bastığımda gayet düzgün açıldı nese umarım bidaha olmaz

-omer-

-omer-

Üye
imleç bende de oluyo son güncellestirmeyi kurdum sorun ortadan kaktı ;)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten kurulu

-omer-

-omer-

Üye
hmmm garip bi olay o zamn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt