mustafakamikaze
Üye
N8 Açılmayla İlgili
telefonu kapatıp açtığım zaman yani güç tuşuna basılı tutup titreyene kadar bekleyp bırakıorum güç tuşunu ve telefonun açılmasını bekliyorum ve telefon açılmıyo beyaz ekran gelip gidiyo sonra bidaha yapıyorum aynı şeyi ve açılıyo bu başıma 2 kere geldi bidaha olursa bi sorun var diye düşünmeye başlıcam artık şimdi size soruyorum bu bi sorun mudur ???
ayrıca bide BAZEN(nadiren oluyo ama merak ettim) mesaj yazarken imleç kayboluo bu oturum durumunda yazarken kayboluo yazdıktan sonra oturuma dönünce imleç var yazmaya devam ediyosun yine kayboluyo umarım anlatabildim temadan olabilirmi??? bunu yaşayan var mı galiba anna da artk bu yazma menüsü değişcek bu tip nedenlerden olabilir
ayrıca bide BAZEN(nadiren oluyo ama merak ettim) mesaj yazarken imleç kayboluo bu oturum durumunda yazarken kayboluo yazdıktan sonra oturuma dönünce imleç var yazmaya devam ediyosun yine kayboluyo umarım anlatabildim temadan olabilirmi??? bunu yaşayan var mı galiba anna da artk bu yazma menüsü değişcek bu tip nedenlerden olabilir