N8-603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
N8-603
Arkadaşlar öncelikle sorunum: Ben 603 kullanıcısıyım amcamda ise n8 var fakat n8 de 256mb ram 680mhz işlemci varken nokia 603 te 1ghz işlemci ve 512mb ram var. 2 telefonada asphalt6 yüklememe rağmen. N8 de daha iyi performans alıyorum oyun arayüzlerinde kasmıyor hatta hiç kasma olmuyor ama 603 te kasmalar meydana geliyor oyun yavaşlıyor. Acaba benim 603 te bir sorunmu var anlamadım gitti servisemi versem ne yapsam servisede vermek istemiyorum 30 gün telsiz duramam :(

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Arkadaşlar öncelikle sorunum: Ben 603 kullanıcısıyım amcamda ise n8 var fakat n8 de 256mb ram 680mhz işlemci varken nokia 603 te 1ghz işlemci ve 512mb ram var. 2 telefonada asphalt6 yüklememe rağmen. N8 de daha iyi performans alıyorum oyun arayüzlerinde kasmıyor hatta hiç kasma olmuyor ama 603 te kasmalar meydana geliyor oyun yavaşlıyor. Acaba benim 603 te bir sorunmu var anlamadım gitti servisemi versem ne yapsam servisede vermek istemiyorum 30 gün telsiz duramam :(

belki belle sürümleriyle alakalı birşey olabilir bir daha bak istersen

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım gitti kardeş ya aldığımdan beri sadece güncelleme yaptım ve hackledim başka bişi yapmadım

freeman999

Üye
kardeş telefonu hackleyince başlıyorsun effect yapmaya progrtam yüklemeye buda kasıyor telefonu benim n8 de böyle şuanda :) ama süper bi arayüz var

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben effect yapmaya calıştım ama yapamadım ya bişi kurarken yerleşik bileşen hatası alıyorum

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben effect yapmaya calıştım ama yapamadım ya bişi kurarken yerleşik bileşen hatası alıyorum

freeman999

Üye
kardeşim telefonuna fash at c6 dada öyle hackleyince effect felan yapamadım 2 gündür telefon dead dı daha dün gabriel adlı arkadaş sayesinde flash attım düzeldi tel ilk mağazadan adığın gibi :)

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
flash nasıl atarım fp2 nokia belle flash ne demek kardeş bende effet yapmak istiyorum yapamıyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...