yusuf_bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benzer sorunu ben de yaşadım. Öncelikle işletim sistemi, driver gibi bir sorun olma ihtimaline karşı farklı bir bilgisayarda deneme kararı aldım ve sonuç olumsuz oldu. Downgrade yapıp deneme yaptım ve yine aynı sorun. "Update Software" dediğimde ise yükleme yaptı fakat menüdeki klasörlerin simgeleri gibi eksiklikler vardı.
Çözüm olarak farklı bir cfw içerisinden çıkartmış olduğum "RM-596_M032.56.emmc.fpsx" dosyasını ekledim ve "Refurbish" dediğimde bu sefer sorunsuz bir şekilde yükleme gerçekleşti
Yaklaşık 24 saattir kullanıyorum ve şmdilik bir sorunla karşılaşmadım.
bi flaslayıp denemek istiyorum izninle teşekkür ederim ilgin için
Yusuf sonuç olumlu başka bi pcde sonunda flashladık cfwyi oldukça güzel stabil ve hızlı herkeze tavsiye ederim ancak bir sorun var bnm fark ettiğim alfasayısal tuş takımında harfdeiken sayıya basılı tuttuğumuzda önce bir harf yazıo sonra rakamı yazıyor yani 6 yazacağız önce m sonra 6 yazıyor batarya konusundada ben biraz kısa buldum bakalım şimdi tekrar fulledim ne kadar gidecek duruma göre olumlu veya olumsuz döneceğim ilk kullanım 1 gün gitti yaklaşık ancak genel olarak cfw oldukça başarılı tekrar teşekkürlerimi sunar devamını beklediğimide belirtirim ...
kardeşim yorumları baştan aşağı okudum iddialı olduğunu umuyorum denemedim . bekliyorum son yorumundaki güncellemeyi yapmanı bu arada ellerine sağlık .. = )
Tamam. En kısa zamanda gelecek güncelleme.
klasörsüz dimi gelecek olan . birde mesaj baloncukları mavi beyaz olan varya onu ekleme şansın varmı ?
ellerine sağlık kardeşim
evet kardeşim klasörsüz, mesaj yazarkenki hata düzeltilmiş ve eklemeyi unuttuğum extra şeyler ile birlikte.
arkadaşım eline koluna saglık hos bi çalışma olmuş.kurdum ve kullanıyorum.ama ufak tefek eksiklikler mevcut.onlarıda değiştirebilirmisin rica etsem.1.arama aktarma etkin uyarısı cıkıyor. 2.arama cevaplandıgında tıtreme mesgulsede tıtrıyor,konusma bıtımınde kapattıgımızdada tıtrıyor.sadece karsı taraf acınca tıtremesı yeterli.tekrar tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?