gurcu_selim
Üye
N79 Yerine Önerebileceğiniz Telefon
Arkadaşlar ben N79 kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum.Ama telefonun 9 tuşunda bi sorun vardı.Bazen kendi kendine tutukluk yapıyor bazende bi basmada 4-5 kere yazıyordu.Neyse uzatmayım sorun vardı yani tuş takımında
Garantiye yolladım telefonu 2 hafta sonra geldi parça değiştirilmiş ve son güncel yazılım yüklenmiş.Bikaç gün kullandım yine aynı sorunla karşılaştım ve tekrar garantiye yolladım.Şuanda tel garantide.Bildiğim kadarıyla 2 defa garantiye gittikten sonra yine aynı sorun yaşanıyorsa telefonun değişimi yada ücreti mukabilinde ödeme tarzı bişeyler oluyor.Ve şuan N79'un sıfır üretimi yok bildiğim kadarıyla.Şimdi benim tel garantiden geldikten sonra yine aynı sorun yaşanırsa ne gibi ihtimaller söz konusu.Değişim, para ödeme gibi.Bu konularda bilgisi olan varmı.Ve de böyle bi durum söz konusu ise N79'un yerine bana önerebileceğiniz aşağı yukarı benzer niteliklerde tel hangisi olur.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Yardımcı olacak kimse yokmu
Garantiye yolladım telefonu 2 hafta sonra geldi parça değiştirilmiş ve son güncel yazılım yüklenmiş.Bikaç gün kullandım yine aynı sorunla karşılaştım ve tekrar garantiye yolladım.Şuanda tel garantide.Bildiğim kadarıyla 2 defa garantiye gittikten sonra yine aynı sorun yaşanıyorsa telefonun değişimi yada ücreti mukabilinde ödeme tarzı bişeyler oluyor.Ve şuan N79'un sıfır üretimi yok bildiğim kadarıyla.Şimdi benim tel garantiden geldikten sonra yine aynı sorun yaşanırsa ne gibi ihtimaller söz konusu.Değişim, para ödeme gibi.Bu konularda bilgisi olan varmı.Ve de böyle bi durum söz konusu ise N79'un yerine bana önerebileceğiniz aşağı yukarı benzer niteliklerde tel hangisi olur.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.--------------- Ekleme ---------------
Yardımcı olacak kimse yokmu