N79 yedekleme problemı..üstadlar yardımlarınızı beklıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özer3535

özer3535

Üye
    Konu Sahibi
N79 yedekleme problemı..üstadlar yardımlarınızı beklıyorum...
Benım şöyle bir sorunum var.N79 yeni aldım telefonu öğreneyim diye karıştırırken,

dosya yöneticisi-hafızakartı-secenekler-"telefon hafızasını hafıza kartına yedekle" yaptım ve işlem yapıldı.

Daha sonra tekrar
dosya yöneticisi-hafızakartı-secenekler-"telefon hafızasını geri yükle dedim" uzun bir süre bekledim telefon yükledi ve yeniden başlatıldı.Buraya kadar sorun yok.Ama daha sonra
dosya yöneticisinden

seçeneklerde artık "telefon hafızasını geri yükle"diye birşey yazılı değil ve "telefon hafızasını hafıza kartına yedekle" dediğimde

"dosya yöneticisi:hafıza dolu bazı uygulamları kapatın ve tekrar deneyin" yazıyor

hafıza kartı 2.5gb boş,hiçbir uygulama açık değil,cihaz hackli falan değil.format atmadan bu sorunu çözmenın bir yolu var mı?

teşekkürler

azadekral

azadekral

Üye
telefon hafızasını geri yüklediğin için tekrar geri yükle seceneği cıkmıyordur bence.telefon hafızasında bir değişme olursa tekrar geri yükler.diğer konuda birsey diyemeyeceğim telefonum yanımda değil çünkü.kusura bakma

özer3535

özer3535

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Azadekral,
hafızakartını biçimlendirdim bu sefer ngage de aktivasyon kodunu girdiğim oyun da silindi.
ve tekrar aynı sorun var.hafıza kartı bomboş ama yinede "tel hafızasını hafıza kartına yedekle" dıyınce aynı cevabı alıyorum.

azadekral

azadekral

Üye
bende de n79 var senin için denedim ama bende hafıza dolu gibi bir uyarı vermedı kardeşim.hafıza kartındakı dosyalarını pc ye at sonra karta format at yüksek ihtimal geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt