N79 V32.001 çıktı Yazılım için buraya bakınız

Sponsorlu Bağlantılar

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
N79 V32.001 çıktı Yazılım için buraya bakınız
Evet arkadaslar yanlış duymadınız n79un yeni firmwaresi cıktı ne gibi güncellemeler oldugunu bilmiyorum ama buldukca sizinle paylaşacagım verdiğin linkteki dosyayı phoneix le kurmayı bilen arkadaslar kurabilir veya nokia softwareyi kullanarak internet üzerinden güncelleyebilirsiniz yeni yazılımın hacklenip hacklenmeyeceğini arastırmadım ins onuda en yakın zamanda sizinle paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: GANOMER, S'nek Valesi, -efşan ve 1 kişi daha

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler

create_jem

Üye
yeniliklerden haberiniz var mı akadaslar

emre1213

emre1213

Üye
Rehbere kopyalamada war die dydum.ben guncelliyeli 5gun oldu ama bi fark goremdm

Godfather

Godfather

Üye
n81 in yeni versiyonu hala cıkamadı yaw :S

oktaymese

Üye
Oyle ahım şahım bi yenilik beklemeyin bu guncellemeden.. Laf olsun diye guncelleme cıkarmıs nokia

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

s.gecmis

s.gecmis

Üye
bu güncelleme için rm kodunun ne olması gerekiyo bi de nemesis wiv 7 de çalışmıyo galiba ben çalıştıramadım bilgisi olan varmı

airman43

airman43

Üye
güncellemeyi zor bela yaptım bide baktım 3 aylık nokia maps çalışmaya başladı başaka böle olan varmı yaa iyi oldu valla :))):naughty:

Silinen Üye 811457

Kapalı Hesap
arkadaşlar ben yeni yazılımı şimdi yükledim eski yazılımda telefonu hatsız moda aldığım zaman güvenlik kodu devreye giriyodu ama yeni yazılımda öyle bişey olmuyo. başka bi hata yoktu zaten eski yazılımda varsada benim gözüme çarpmadı bakalım yeni yazılımdan herhangi bi hata çıkacakmı eğer çıkarsa bilgilendiririm..

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Bende herhangi bi değişme olmadı..Bide arkadaşlar rehberde isim ve numaranın aynı anda gözükmesi gibi bi imkanımız var mı.Belki güncellemelere koyarlar dedim ama yok:(

rgnkn

Üye
Arkadaşlar ben yeni yazılımı yükledikten sonra video çekememeye başladım. Aslında video çekimi yapılıyor ancak sonlandırmak istendiğinde hata mesajı veriyor ve video kaydedilemiyor.

Bunu yaşayan başka biri var mı acaba?

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yeni yazılımı yükledikten sonra video çekememeye başladım. Aslında video çekimi yapılıyor ancak sonlandırmak istendiğinde hata mesajı veriyor ve video kaydedilemiyor.

Bunu yaşayan başka biri var mı acaba?

kardes teli tekrar güncelle güncelleme sırasında bi hata olusmus

Silinen Üye 811457

Kapalı Hesap
Bende herhangi bi değişme olmadı..Bide arkadaşlar rehberde isim ve numaranın aynı anda gözükmesi gibi bi imkanımız var mı.Belki güncellemelere koyarlar dedim ama yok:(

öyle bişey yok çveneburi biçoo.. ;)

serıer

Üye
n85yazılım cıkmıcak herhalde mesaj sorunu devam ediyor

orage58

orage58

Üye
ya hepsi çıktı bi 5800 çıkmadı ya :S

Üst Alt