n79 tv kablosu ile avi film izleme kounsunda yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
n79 tv kablosu ile avi film izleme kounsunda yardım?
bende n79 var, içerisine smart movie converter programı ile yaptığım filmleri atıyorum.(bu programı tercih etmemin sebebi hızlı şekilde filmleri convert edebilmesi 120dk lık filmi 20 dk convert etti) telefon ekranında smart movie programı ile bu film izleniyor.ancak tv kablosu takıp televizyonda film izlemek istediğimde televizyonda tam ekran göstermiyor.televizyon ekranının 3/1 oranında ekranın ortasında gösteriyor.codec player programıda aynı şeyi yapıyor.buna rağmen telefon içerindeki real player programı oynatabildiği filmleri televizyonda tam ekran dvd player gibi gösteriyor.ancak problem şu real player da avi film oynatmıyor.sizden istediğim bana ya real player için codec paketi lazım yada tv de tam ekran film gösterebilecek aynı zamanda avi okuyabilecek bir program lazım.teşekürler

rapman

rapman

Üye
bir de coreplayer'ı kurup öyle dene.

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim aynı şekilde oluyor tv de tam ekran göstermiyor, real player codec paketi falan yokmu

cozturk

cozturk

Üye
Konuna kimse bakmamış ve cevap yazmamış ama önemli bir konu bence..Dediğin doğru real player ile avi ler izlenmiyo ama bende smart movie ve coreplayer da da aviyi donuk bir şekilde izliyorum anlamadım gitti.Sorununa daha teknik kişiler bakar umarım ..

azadekral

azadekral

Üye
bende de n79 var tvde fılm ızlemek ıcın tv kablosu alcaktım gecen gun. ıyı kı almamısım boyle oluyorsa eger.çözümü bulursan bana da haber ver arkadasım olur mu

snowtiger

Üye
arkadasım illa avi formatta izlemen şart mı ? ben xilisoft video converter ile mp4 formata cevirip izliyorum gayette güsel

azadekral

azadekral

Üye
videoyu orjınalınden farklı formata donusturdugun zaman dogal olarak kalıtesı dusuyor da o yuzden

snowtiger

Üye
arkadasım hicbir sekilde kaliteli film izleyemessin ki telefonu tv ye baqlayıp telefonun ekran cözünürlüqü ne kadar televizyonun ekran cözünürlügü ne kadar neye cevirirsen cevir kaliteli görüntü alamassın bnm görüsüm bu ayrıca bn kablo kullanıyorum telefonda n79 tvde resimler kaliteli gösteriyor ama videoda iş yoq saygılar

haykoletek

Üye
hani nerde indirme butonu

--------------- Ekleme ---------------

saklandınmı

sagittarius73

Üye
İnternetten Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter yazılımını taratıp bulun ve indirin . Tüm film formatlarını 3G2 formatı ile en yüksek ayarlarla dönüştürün kalitede bir değişim olmayacağı için Tv ye aktarımdada bir sorun olmayacaktır. Diğer formatlar tel yazılımından kaynaklanan aksaklıklar nedeni ile düzgün göstermeye bilir. Bu işlem N95 de denenmiş ve kesin çözüm alınmıştır. Ayrıca yabancı dil film lerinizede alt yazılarını gömerek tv de seyretme imkanı bulacaksınız. Tek sorun telefonun anlayacağı bir formattan Tv ye aktarılmamasıdır.
3G2 formatı telefonlar için dir kalidesi ise HD kalitesine yakındır. Sadece kapasite sorunu yaşayanlar için daraltılıp görüntüden ödün verilir Tel ekranında bu farkı göz algılamaz. Ancak Geniş ekrana düşük çözünürlüğü aktarırsanız görüntü cidden rahatsız edici olur.

Size tavsiyem dönüştürme sırasında en yüksek değerlerle dönüştürmenizdir. Tv de oynattıgınız zaman farkı göreceksiniz.

hsakallim

hsakallim

Üye
arkadaşlar bende bu sorun yok size kullandığım proyu yollayayım bu proğram açılınca hangi formata dönüştüreceğinizi soran resimler çıkıyor home sinema seçeneğini işaretleyin (en sağda çıkan resmin yanındakini yani ) buraya yükleyemezsem pronun adı pocketdivx encoder nette ayrıntıları da var belki sitede de vardır arattırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt