gvz123
Üye
N79 Radyo İstasyonu Gibi
yaklaşık 1 aydır N79 kullanıyordum N-Gage oyunları ve bazı programlarda sertifika sorunu yüzünden canım çok sıkılıyordu ama ben N79'da yeni bişey keşfettim.
MP3lerinizi evinizdeki, iş yerinizdeki veya arabanızdaki radyodan dinleme imkanı var işlemide çok basit.
MP3lerinizi evinizdeki, iş yerinizdeki veya arabanızdaki radyodan dinleme imkanı var işlemide çok basit.
1. menü'den ''müzik'' klasöründeki ''FM transmit'' uygulamasını açıyoruz ''FM transmitter'i'' ''on'' olarak ayarlıyorsunuz, frekans'a dikkat edin 107.50 yazıyor isterseniz değiştirebilirsiniz bu ayarlama bitince çık tuşunu tıklıyorsunuz.
2. seçtiğiniz herhangi bi MP3 şrkıyı müzik player'den başlatıyorsunuz telefondan ses çıkmayacak haberiniz olsun.
3. şimdi normal radyodan FM 107.5 frekansına getiriyorsunuz, telefonunuzda çalan şarkıyı rayonuzdan müzik seti keyfiyle dinliyorsunuz.
telefon görüşmelerinde müzik otomatik kesiliyor görüşmeniz radyoya yansımıyor.
bence güzel hoş bişey deneyin derim.
bence güzel hoş bişey deneyin derim.


ben bilmiyordum çok teşekkürler



