Telefon Tavsiyesi N79 mu yoksa N85 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halfur

Üye
    Konu Sahibi
N79 mu yoksa N85 mi?
şu sıralar telefon değiştircem ve bu iki telefon arasında gidip geliyorum.n85 in üstün oldugu kesin de ikisinin arasında 200 ytl gibi bi fark oluşturcak ne fark war?ben mesaj yazma zorlugu,yada bataryası kısa gidio die takılmam.benim için kamera,ses kalitesi ve yüksekliği önceliklidir.şimdiden tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

bide n82 yi olaya katarsak?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Valla kardeş hiç biri hakkında kötü birşey duymadım ama senin yerinde olsam N85 tercihim olurdu:)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Camera dıorsan n85 sekıl klas ve hersey dıorsan n79 derım bys

azen

azen

Üye
bence n 79 n 85'in kayan kapaklı olması bence dezavantaj. bende n79 almayı düşünüyorum tabii fiyatı biraz daha düşerse:)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
n79 kullanıyorum, alabileceğin en uygun fiyatlı en max özellikli telefon. ama paran varsa n85 i ekranı daha büyük olduğu için tercih edebilirsin, tabii ki ileride kızakta sorun yaşama ihtimalin yok değil çünkü nokia bu konuda çok başarılı değil maalesef..

ash54

ash54

Üye
bence ikiside çok güzel paran varsa ikisinide al derim:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
N85 in ekranı daha gerçekçi ve daha net resimler , görüntüler sunar çünkü amoled ekran var o cihazda harika renkler veriyor. N79 normal ekran tek fark bu ikisinin özellikleri aynı ben yerinde olsam N85 alırım almayı düşünüyorum ama para yok.
Murat boz boşuna mı demiş Aşk yok Cepte para yok e bir araba yok; yok Allah yok :oke:

ibooo_29

Üye
n85 çok sorunlu bir telefon o kadar para veriosun tamirden çıkmıyor haberin olsun

aLone

aLone

Üye
paran varsa n85 al derim am apek fark yok yani
aralarında ben n79 umlda harika fotoğraflar çekiyorum mesela ses desen aynı gibi

eQooo

eQooo

Üye
n 85 pek tutulmadı...n 79 derim ...herkesin bi bildiği vardır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt