Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesin79 mu nokıa 5800 mı?..yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
kaya6031
Üye
5800 al bence şuan yorumu 5800 ile yapıyorum
-efşan
Üye
tabiki n79
pceditör62
Üye
paylasım icin saolun
Kingmortall
Üye
n79 al
Neverex
Üye
5800 al derim
gokhangullu
Üye
n79 un tusları na alısabiliyomusunuz ben arkadasta inceledim biraz ince gib
..UfukcaN..
Üye
5800
Cs***MaN
Üye
Tartışmasız 'Nokia 5800'.....
Progressivity
Üye
tabikide N79un tuşları çok kkötü ya yoksa oda dehşet bir telefon ama öyle kötü tuşlu bir telefona sahip olmaktansa tuşsuz bir telefona sahip olmayı yeğlerim
loveprenses
Üye
BENDE BİŞEY SORABİLİRMİYİM ARKADAŞLAR PEKİ BU N79 UN FİYATI NE KADAR 5800 IN FİYATI ÇOK UYGUN DA
Cs***MaN
Üye
n79-599 tl.....5800 ise 519 tl...
loveprenses
Üye
ARADA 80 TL FARK VAR ÇOKTA DEĞİL NE ZOR İŞMİŞ YENİ TEL ALMAK YA.BÜYÜK ORANLA 5800 ALACAM AMA ONUNDA EN ÇOK DOKUNMATİĞİNDEN KORKUYORUM SENCE NE KADAR HASSAS
Cs***MaN
Üye
gayet gü<el arkadaşım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yok bu kadar korkma 5800 al hayatına renk kat...
loveprenses
Üye
PEKİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SENİ KEFİL OLARAK KABUL EDİYORUM ONA GÖRE :d
Nadir
Emekli Yönetici
loveprenses
Üye
GÜL GÜL SEN HEMŞERİM BİLİYON BİZ BİŞEYİ ÇOK İNCELEMEDEN VE PAZARLIK YAPMADAN ALMAYIZ(BENDE KAYSERİLİYİM) GÜNLERDİR ARAŞTIRIYORUM HERKES BİŞİ YAZMIŞ NAPIYIM ÇOK KAFAM KARIŞMIŞTI AMA ANIL ARKADAŞI KEFİL OLARAK KABUL ETTİM VE KARARIMI VERDİM
Progressivity
Üye
eklemiş olayım bende 5800'ın dokunmatiği gayet güzel, i-phone gibi olmasada beni hayal kırıklığına uğratmadı sadece alışana kadar bikaç gün zorluk çekiliyo o kadar
Nadir
Emekli Yönetici
birşey demiyorum tabii ki inceleyip soracaksın ben de görüşümü belirtmiştim..
loveprenses
Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
Mert_Gül
Üye
tabıkıde 5800 ama sadece bu anket ıcın yoksa lanet olası bır telefon