Telefon Tavsiyesi n79 mu nokıa 5800 mı?..yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

islkj

Üye
    Konu Sahibi
n79 mu nokıa 5800 mı?..yardım?
ya ben n79 almaya karar vermiştim ama çok arızalı diyorlar. 5800 iyiymiş. kullananlar acaba yardım edebilir mi bana??.

fatihmumay

Üye
tabiki n79 hatta bu cevabi n79 umdan yaziyorum ve hicbir arizasida olmadi aldigimdan bu yana ve herhangi bir uygulama yukleme sorunuda yok

breaka

breaka

Üye
tabiki 5800

osnakli

osnakli

Üye
5800 almaaaaaaaaaaaaaaaaa.telefon kullanmayı özlersin.ahhh ahhh 3310 nerdesin:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim 5800 çok güzel bir telefon almanı tavsiye edrim ama sen bilirsin..dokunmatik kullanabilirim diyorsan al..

islkj

Üye
    Konu Sahibi
ya dokunmatik olması güzel de bana telefon gibi gelmiyor 5800 sanki bilgisayar taşıyacağım =) hemde biraz büyük gibi geliyor o manada n79 daha kullanışlı sanırım?.

cortex47

cortex47

Üye
ya dokunmatik olması güzel de bana telefon gibi gelmiyor 5800 sanki bilgisayar taşıyacağım =) hemde biraz büyük gibi geliyor o manada n79 daha kullanışlı sanırım?.

Nokia 5800: 111 x 51.7 x 15.5 mm
Nokia N79: 110 x 49 x 15 mm

çok mu fark var? :) ayrıca amacın ne alırken? müzik dinlerim ve filmimi dizimi içine atarım izlerim diyorsan 5800, fotoğraf video çekerim dökümanlarımı hazırlarım diyosan n79 derim ben...

islkj

Üye
    Konu Sahibi
5800 almaaaaaaaaaaaaaaaaa.telefon kullanmayı özlersin.ahhh ahhh 3310 nerdesin:)

tamam fark yok bişe demedim=) sadece bu arkadaşın da dediği gibi sanki telefon gibi değil=)
sen 5800 da hiç bir sorunla karşılaştın mı?.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence De telefon Kullanmayı özlersin benim arkadaşım var dokunmatik kullanan Benim N79'u alınca Çocuk bi garip oluyor..=)

cortex47

cortex47

Üye
tamam fark yok bişe demedim=) sadece bu arkadaşın da dediği gibi sanki telefon gibi değil=)
sen 5800 da hiç bir sorunla karşılaştın mı?.

ilk başlarda evet. ekran hassaslığı, hoparlör bozukluğu gibi. ama sonraki versiyonda hoparlör olayını hallettiler. ekran hassaslığı da her firmware'de biraz daha arttı. v10 ile v30 arasında dağlar kadar fark var hassaslık bakımından. ana ekranın boşluğu dikkatimi çekiyor sadece. yani ekran bomboş kısayol yapıyorsun 4 tane kısayol var onun dışında boş. 4 kontakt olayını da kullanmadığım için pek bilmiyorum. ama ses kalitesi harika gerçekten. :yuru WLAN ve 3g içinse biçilmiş kaftan diyebilirim. gerçekten çok hızlı. zaten ben zamanında WLAN'dan Lost'un bir kaç bölümünü bile indirmiştim bilgisayarım yokken :D ha unutmadan avi dosyalarını oynatamıyor. onun içinse SmartMovie v4 ve üst versiyonlarını öneriyorum ***** bulursan. ama bence dosyaları mp4 olarak atmak çok daha mantıklı çünkü kendi içindeki real player harika bir iş çıkarıyor mp4 oynatma konusunda. :box

black_net

black_net

Üye
5800 güzel bir tlf ben aldım dokunmatik ekrana alışmak bir ay buldu şimdi mesaj yazmak çok rahat hem çıt çıt tuş sesi de yok mükemmel ötesi bişi

AlpReis

AlpReis

Üye
5800 sabunluk gibi yahu:haha:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ben N79 derim

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Arkadaşım bin79 kullanıcısı olara N79u tavsiye ederim sana bende ilk alacagımda ikisi arasında kalmıştım ben n79 aldım yegenime 5800 aldık ve ben her seferinde iyiki bunu almışım diyorum yegenim keşke diyor
Nokia dokunmatikte yeni bir iphone gibi degil iphone la 5800 dokunmatiğinin arasında çok fark var 5800 parmaga birazdaha az duyarsız yani kalemle kullanacaksın buda inan bana çok zahmetli oluyor bazı durumlarda artı kalem deekranını çiziyor yani iki kat dikkat edip çok az bir temasla dokunacaksın yaşlanırsın arkadaşım benden söylemesi al n79u telefon kullanmanın zevkine var bu benim tavsiyem karrar sana ait tabiki. kolay gelsin

GrabellA

GrabellA

Üye
n79 wifi var 5mp kamera var tsarımıda iyidir

passiv€ aggressiv€

Üye
5800 xm.

hltks-55

Üye
bence n79 cok ii telefon

Deflamat

Deflamat

Üye
Tabiki de 5800. Linki inceleyeniz;

also62

Üye
arkadasım pekı yemı surum oldugunu nasıl anlıcaz.eskılerı hatalıymıs..cok fazla ozellık yuklendıgı ıcın cok cbk bozuluyormus oyuzden bu kadar ındırıme gırmıs dıyolar bunun ıcın ne dıyosun

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadasım pekı yemı surum oldugunu nasıl anlıcaz.eskılerı hatalıymıs..cok fazla ozellık yuklendıgı ıcın cok cbk bozuluyormus oyuzden bu kadar ındırıme gırmıs dıyolar bunun ıcın ne dıyosun

sürüm derken telefon sürümü değil yazılım sürümünden bahsediyoruz ilk çıkan 5800ların yazılımları iyi değildi ama artık son çıkan yazılım güncelleştirmesiyle bütün 5800lar eskisi yada yenisi fark etmez hepsi gayet sorunsuz hale geldiler (normal bir kullanıcı için) o yüzden 5800 almaktan korkmana gerek yok sadece eski parti üretimlerde artık adını söylemekten bıktığım kasa açıklığı problemi var oda pek bişey farkettirmiyor muhtemelen artık yeni üretilenlerde böyle bir sorun yoktur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt