Telefon Tavsiyesi n79 mu n95 mi ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle N79 bi kere Fm Transmitter var + N95'ten yeni olduğundan eksikleri giderilmiş bir şekilde.. Ben n79 diyorm

merty24

merty24

Üye
n95 8gb tek geçerim

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
N95 8gb harika ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım :hmmm

hdr...

hdr...

Üye
Kesinlikle N79 Derim Bana Güven Abimin Telefpn Dükkanı Var Sağlamlık Bakımındanda Özellik Bakımındanda Çok Harika Bir Telefon Çok Hafif Çok Şık ve Zarif Bir Telefon.. N95 in Tüm Özellikleri ve + Özellikleri Var FM Verici Gibi vs.
N95 8GB aL Dérim. N79 un ekranı fazla saglam değil diyorlar.
Ekranı Sağlam Değil Denmesinin Sebebi Kesinlikle Hareket Sensörüdür.Böyle Denmesinin Sebebi Telefonun Harekete Duyarlı Olduğu için Telefonu Biraz Yan Tutunca Bazen Ekranın Yan Dönmesidir.
N95 Kızaklı olduğu İçin Sorun Çıkarma Olasılığı Daha Yüksektir.Bizim Telefoncuya Hergün Birsürü N95 Geliyor Tamire..
N79 Diyorum Başkada Bişe Demiyorum...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle N79 Derim Bana Güven Abimin Telefpn Dükkanı Var Sağlamlık Bakımındanda Özellik Bakımındanda Çok Harika Bir Telefon Çok Hafif Çok Şık ve Zarif Bir Telefon.. N95 in Tüm Özellikleri ve + Özellikleri Var FM Verici Gibi vs.

Ekranı Sağlam Değil Denmesinin Sebebi Kesinlikle Hareket Sensörüdür.Böyle Denmesinin Sebebi Telefonun Harekete Duyarlı Olduğu için Telefonu Biraz Yan Tutunca Bazen Ekranın Yan Dönmesidir.
N95 Kızaklı olduğu İçin Sorun Çıkarma Olasılığı Daha Yüksektir.Bizim Telefoncuya Hergün Birsürü N95 Geliyor Tamire..
N79 Diyorum Başkada Bişe Demiyorum...

Kesinlikle..

floryali_35

Üye
kesinlikle n95 al derim gerçekten hem özellik bakımından hemde masaya koyduğunda hem duruş hemde siklet farkı war :) kalite yani cix

hdr...

hdr...

Üye
N95 için diyeceğim tek şey Takoz !
kesinlikle n95 al derim gerçekten hem özellik bakımından hemde masaya koyduğunda hem duruş hemde siklet farkı war :) kalite yani cix

N79'u Masaya Koyduğunda Duruş Bakımından N95'den çok Daha Güzel Duracağına Adım Kadar Eminim ;)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet N79'un tipinde asalet var zaten ...

spyland11

Üye
kesinlikle n79 cok sağlam telefon bişe olursa 62 tlye ful ksa deiştirirsin olcaını sanmıorm zaten :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iyice kafam karıştı

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 al Hayatını yaşa o N95'i seçenler büyük ihtimal N79'u görmemişlerdir.Herhangi bir siteye gir Cep telefonu karşılaştırmaya gel .N79'la N95'İ karşılaştır kendin karar ver hangisi bütün özellikler aynı tek fark N79'un FM Transmitter'ı olması ..Hemde Daha ucuz...Yani hiç bulaşma N95'e o telefon artık eskidi bile diyebilirim.N79 bu sene çıktı daha ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n95 telefon hafızası 160 mb n79 50 mb tek fark budur

HakaN-06

HakaN-06

Üye
n79 kullanıcısıyım ben memnunum gayette çok iyi fonksiyonları var fazla para verme derim açıkçası n79 çok güzel pişman olmazsın bence

Fazla para verme diyorsun ama aralarında fiyat olarak taş çatlasa 50 lira fark var.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79'un yanında zaten 4GB Hafıza Kartı veriyolar. Sorun değil Hafıza .Al sen bi N79

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
N79'un yanında zaten 4GB Hafıza Kartı veriyolar. Sorun değil Hafıza .Al sen bi N79
n79 almaya karar verdim özellikler aynı fazla para vermeye gerek yok :) yardımlar için teşekkürler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.En iyisini yaptın..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
.En iyisini yaptın..
ilk başlarda baya bi düşündüm arkadaşlarada sordum ççok kaba telefon tridentlere benziyo dedi o düşündürdü beni biraz ama alınca kararımı değiştirdim gerçekten çok gzel bir alet :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Multimedya Canavarı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt