Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle N79 Derim Bana Güven Abimin Telefpn Dükkanı Var Sağlamlık Bakımındanda Özellik Bakımındanda Çok Harika Bir Telefon Çok Hafif Çok Şık ve Zarif Bir Telefon.. N95 in Tüm Özellikleri ve + Özellikleri Var FM Verici Gibi vs.
Ekranı Sağlam Değil Denmesinin Sebebi Kesinlikle Hareket Sensörüdür.Böyle Denmesinin Sebebi Telefonun Harekete Duyarlı Olduğu için Telefonu Biraz Yan Tutunca Bazen Ekranın Yan Dönmesidir. N95 Kızaklı olduğu İçin Sorun Çıkarma Olasılığı Daha Yüksektir.Bizim Telefoncuya Hergün Birsürü N95 Geliyor Tamire.. N79 Diyorum Başkada Bişe Demiyorum...
n95 kızaklı değil sürgülüdür yani o tak aç tak kapat değil ve ve sürgüsü demirdir
schweinsteiger
Üye
bak simdi n 79 a fzlagwenme çnkü saglam bi telefon değil bnm bi arkadasım kullandı yee flan düstkten snra menüye grdnde kendi kendisi hareket ettiriyordu n95 8 gb işini grür iikisinde de 5mp kamera var ama n95 in sesi daha ii ve kaliteli bn n95 8gb ı öneririm bndekide e66 ikisinde de kararsızsan e66 çk saglam bi telefon...
mmzzkk
Üye
n79 zarif , sade ve kullanışlı. Özellikleri tatmin edici. n95 kapa ve kızaklı telefonların bayağı eskisi. Kızağı asla güven vermiyor sorun çıkartabilir sana.
n79 zarif , sade ve kullanışlı. Özellikleri tatmin edici. n95 kapa ve kızaklı telefonların bayağı eskisi. Kızağı asla güven vermiyor sorun çıkartabilir sana.
aklın varsa bu telefonlardan uzak dur bende senin gibi düşündüm gittim n96 aldım yahu telefondan mesaj bile atamıyorum bu kadar yavaş bi telefonmu olur sybiana sakın bulaşma derim