Telefon Tavsiyesi n79 mu n95 mi ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n79 mu n95 mi ?????
arkadaşlar bu 2 telefon arasından hangisi iyi saglamlık bakımından :bilmm yardım edenlere şimdiden teşeküürler :bigstar::bigstar:

lortsansar

lortsansar

Üye
soldaki daha sağlam

HakaN-06

HakaN-06

Üye
N95 8GB aL Dérim. N79 un ekranı fazla saglam değil diyorlar.

alien61

alien61

Üye
sağlamlık olarak çok daha deneyemedim n79 kullanıyorum şuanda n95 i önceden kullanmıştım ama sürgüsü beni çok tatmin etmemişti

n79 çok daha kaliteli ve iyi n95 e göre şimdilik bunu diyebilirim

futbol123

futbol123

Üye
n95 al derim

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n95 derim

Emperian

Emperian

Üye
n95 8gb

kocayayla

Üye
bn n79 kullanıyorum gayet güzel kardeşimde n95 var özellikleri tıpa tıp aynı n79 zarif duruyo nazik güzel telefon n79 al erim

eskesk2626

Üye
N95 8GB aL Dérim. N79 un ekranı fazla saglam değil diyorlar.
n79 kullanıcısıyım ben memnunum gayette çok iyi fonksiyonları var fazla para verme derim açıkçası n79 çok güzel pişman olmazsın bence

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
Tabiki n 95 sesinin kaltesi mükemmel son seviyeye kadar açıldığında en ufak cızırdama bile yapmıyor , kamerasıda oldukça tatmin edici 5 mgpxel 3g de var daha ne :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki n 95 sesinin kaltesi mükemmel son seviyeye kadar açıldığında en ufak cızırdama bile yapmıyor , kamerasıda oldukça tatmin edici 5 mgpxel 3g de var daha ne :)
aynı özellikler n79 da da war kardeş olmasa n95 le karşılaştırmazdım merak etme :oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N95 demek tecrübe demek :D

AKATLI

AKATLI

Üye
alıcaksan N79 al ikisininde kamerası ses özellikleri aynı ayrıca N79 da Fm verici var harika bir özellik radyosu olan herşeyde istediğim şarkıyı dinlemek isterim , ayrıca şarjı 3 gün gidiyo N95 ise 1,5 gün zor gidiyo ,N79 al bak görüceksin alıdğın için hiç pişman olmuyacaksın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için teşekkrlerr

eyup007

eyup007

Üye
n95 in adı var bikere ve sağlam :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 Aynı özellikler..

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
n79 un özellikleri n95 le aynı diyorsunuzda en basiti çekilen resimleri karşılaştırın müzik çalarını bir deneyin ozaman aynımı görün. tabiki n95 gözün kapalı al....

alien61

alien61

Üye
n79 da + olarak fm transmitter ve a gps var n95 5 dk da bağlanırken uyduya n79 1 dkdan daha az zamanda bağlanıyor kolay kopmuyor. müzik çalar konusunda orjinal kulaklığı sana yetiyor kontrolü kulaklıktan yapıyorsun. resim kalitesi olarak ikisinide kullandım resimler kafa kafaya ama video kalitesi olarak n79 sanki kamera gibi çok net ve güzel zaten avi çekiyor 30 fps. n79 almanı öneririrm.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
n79 yeni çıktığında bende aldım 2 ay kullandım baktım n95 in tadını vermedi şimdi kalkıpta n79 u n95 le kıyaslamak olmaz tabi ...............................

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n79 yeni çıktığında bende aldım 2 ay kullandım baktım n95 in tadını vermedi şimdi kalkıpta n79 u n95 le kıyaslamak olmaz tabi ...............................
özellikler aynı ikisde 5 megapiksel carl zeiss tessar mercekli ikisdede Wireless lan var gps vericisi var + video çekimide aynı bazı arkadaşlar aynı özellikler fazla para verme degmez diyo bazı arkadaşlar n95 farklı diyo :S :hmmm:hmmm:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt