Telefon Tavsiyesi N79 mu E52 mi? özellik kullanış ve fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

n79 mu e52 mi

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

selebrex

Üye
    Konu Sahibi
N79 mu E52 mi? özellik kullanış ve fiyat
arkadaşlar n79 veya e52 almayı düşünüyorum ama karar veremedim. özellik kullanış ve fiyat yönünen en uygunu hangisi sizce bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim....

Uploaded with

Uploaded with

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kesinlikle n79

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Özellik bakımından N79 daha iyidir.

necaati

Üye
E52 daha iyi işlemcisi daha hızlı. Kamera olarak kullanacaksan 79 u al kesinlikle ama kamera önemli değil, performans ve tasarım diyorsan. e52 çok önde bence...

OğuzcanAbi

Üye

sorman hata

kosezade

kosezade

Üye
kesinlikle n79 her özellik var sensör navi tuşu 3g gps wifi ne arasan symbian hemde :))

OğuzcanAbi

Üye
n79

hamit15

Üye
kardeş kamera arıyorsan n79 daha üstün. kumandalı kulaklık kapağa göre değişen tema var. e52 ise uzun giden şarj daha net güneş altında okunan ekran ve biraz ince. karar senin

Emre-45

Emre-45

Üye
Tabiki de N79

acati

acati

Üye
kesinlikle n79 her özellik var sensör navi tuşu 3g gps wifi ne arasan symbian hemde :))

bu saydıkların e52 de yok mu sanıyorsun? E52 de sadece FM transmitter yok, business model olduğu için, ama bataryası çok uzun gidiyor... Ve tuş takımı da N79 dan daha kullanışlı..

OğuzcanAbi

Üye
e52 almışın hayırlı olsun

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bence de n79 al

fattoli

fattoli

Üye
kardeş e52 al derim. E52 süper çok ince 9,9 mm çok şık ve kullanışlı bir tuş takımı var kulladım, n79 tam bir takoz sadece e52 kamerası üstün ama e52 28 gün bekleme süresi var şarjı çok uzun, WLAn çok başarılı, AGPS navigasyon var e52 aldıysan farkı yaşarsın..

JayJayyy

Üye
n79

futbol123

futbol123

Üye
e52 daha iyidir işlemcisi n79 a göre hızlı buda daha iyi performans vermesini saglar

abb94

abb94

Üye
n79

bgursoy

bgursoy

Üye
e52 derim ben e52 kullanıyorum hızlı+gps+3.5g+sensör+wlan+5 gün şarj kısacası e52 süper

acati

acati

Üye
aynısı n79dada mevcut ayrıca kamera 5 MP ve HQ video çekiyor.

N79 un 5 gün gitsin de görelim şarjını. Ayrıca tuş takımı tasarımı ve joystick çok kullanışsız N79 da.
E52 yi te geçerim..

acati

acati

Üye
Ha ayrıca E52 Dual ARM 600Mhz işlemciye sahip. N79 ise sadece 369Mhz. Hız farkını varın siz hesaplayın.

Üst Alt