n79 lütfen yardım. kendiliğinden açılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melocannn

melocannn

Üye
    Konu Sahibi
n79 lütfen yardım. kendiliğinden açılıp kapanma sorunu
öncelikle sitede yeniyim kusur işemişşem affola

arkadaşlar sorun söyle başladı tlf (n79) yaklasık 1 ay önce aldım durduk yerden kapanıp açılıyordu sonra wlan'dan sürümü güncelledim kapanma gitti ama tlf acayip yavaşladı yapmadığım kalmadı hardformat sonra pcsuit'ten tekrar güncelledim olmadı msj yazarken kelimeler felan sonradan oluşuyor yani ne yapayım lütfen acil yardım edin:(:agla

--------------- Ekleme ---------------

hiç kimse bişey bilmiyormu arkadaşlar yardımı çokmu görüyorsunuz:agla

hiç kimse bişey bilmiyormu arkadaşlar yardımı çokmu görüyorsunuz:agla

eragon

Üye
arkadaşım bir çok nedeni olabilir fakat benim karşılaştığım durum virüs istersen tel ine uygun bi antivirüs programı yükle tarama yap ve tel inde xplore varsa gizli dosyaları göster seçeneğini seç klasörlerini gez ilgisiz bi dosya varsa kesinlikle görebilirsin

ve bu dosyaların görünümü system klasörü gibi daha açık renk bi yazı olur bunları xplore temizleyemez fakat systemxplore kesinlikle siler tespiti xplore ile yapabilirsin ya da servise gidip tekrar versiyon yükletebilirsin kolay gelsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım şuna inan eğer senin sorunun hakkında bilgisi olan varsa mutlaka sana cevap yazılır.senin sorununa gelince eğer virüs değilse belki "ram" den olabilir düşüncesindeyim.telefonun(tarayıcının)önbelleğini boşaltmayı dene.

melocannn

melocannn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yaptım her şeyi yaptım ram boş 66.5 mgb boş yer var tlf yeniden hardformat attım sizce virüs hala duruyor olabilirmi sonra pcsuitle yeniden versiyon attım hava virüs olabilirmi ben bu işleri yaptıktan hemen sonra msj'ara giriyorum hala aynı galeriye giriyorum aynı son versiyon b eski versiyona döndürme gibi bi olanak yokmu

bilonemsi

Üye
yaa arkadaşlar ben n 79 almayı dusunuyom şimdi bu olay neden geldi arkadaşın basına kıllandım :( sizce nasıl bi telefon n79

sharku

Üye
Bende de aynı sorun oluyor yha msj yazamıyorum 3 gün oldu telefonu alalı ilk 20 harfi hızlı yazıyor sonra başlıyor kasmaya kafayı yedirtti bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun...

osezer10

osezer10

Üye
Bende de aynı sorun oluyor yha msj yazamıyorum 3 gün oldu telefonu alalı ilk 20 harfi hızlı yazıyor sonra başlıyor kasmaya kafayı yedirtti bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun...

bnde kısayol tuşum kopmuştu garantıye verdım son guncellemeyı yukeleyerek ıyılık yaptıklrnı dusunmuşler telefnm ck yavas cektgm fotogrfları sılıo msjlarım o kdr yawaskıı

yildiz.hasan

Üye
arkadaşım o sorunun kaynağı mesaj yazma dilinin türkçe olması. araçlar ayarlar genel dil yazma dili ingilizce olarak değiştirirsen hızlanır aynısını yaptım işe yarıyor kolay gele :)

bu arada n79 için sağlma bi anti virüs programı nerden indirebilirim link verirseniz sevinirim teşekkürler.

baskentli_aes

Üye
bende de aynı sorun oluyordu kapanıp açılıyor tuşları fln kitlenio telefoncuya götürdüm yüklüdeğin yada indirdiğin dosyalarda ya virüs vardır ya bozuktur yada telefona uymamıştır dedi garanti güncelleme we format attı şimdi gayet iyi hiç bir sorun yok ...

mehmet0234

mehmet0234

Üye
n79 visüs programı arıyorum yardımcı ola bilimisiniz

dilmarine

dilmarine

Üye
Arkadaşlar eğer telefonunuzdaki verilerinizi gözden çıkardıysanız:
1. soft format: *#7370# yes (telefon fabrika ayarlarına dönecektir.)
2.Eğer sorun telefona oyun yükledikten sonra çıktıysa: e>system>libs klasörüne girin ve
sorun çıkmadan önce son yüklediğiniz oyunun libs'lerini silin.
3.Hafıza kartını çıkarıp bir kez açıp kapatın ve sorunun tekrarlanıp tekrarlanmadığına bakın.
4.Antivirüs: buradan

Umarım yardımcı olur.

***dilmarine bilgilerin genel-geçer olduğunu iddaa etmiyor.Uygulama ya da bilgilerin kesinliğini savunmaz.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
arkadaşım o sorunun kaynağı mesaj yazma dilinin türkçe olması. araçlar ayarlar genel dil yazma dili ingilizce olarak değiştirirsen hızlanır aynısını yaptım işe yarıyor kolay gele :)

bu arada n79 için sağlma bi anti virüs programı nerden indirebilirim link verirseniz sevinirim teşekkürler.

al arkadaşım n79 için kaspersky antivirüs programı güle güle kullan

azadekral

azadekral

Üye
arkadaslar bende de n79 var symbian telefonalrın genel özelliği mesajlarda geç olması zaten.bende de oyleydı gecenlerde guncelledım mesaj sorunu kalmadı.sorununuz hala devam edıyorsa sozluk u kapatıp tek tek harf olarak yazın baska yapacak bırsey yok

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bi teknik servise gonder belki yazılımsal bir sorundur

KeLimaT

KeLimaT

Üye
bende de aynısı olmaya basladı önce aldım hıc bı sorun yok yazılımı güncelledim lapanıp açılıyo servis e verdim eski versiyonu yuklemısler yıne aynı eski versiyonunda kesinlikle bi sorun yoktu ama o nokıanın kendı orjinal versiyonuydu belki yükledikleri pc den virüs geçmiş olablilir kesinlikle onlara dıkkat et yoksa çin işkencesi hiç kalır yanında :) 5310 XM kullanıyordum ilk aldığımda kapanıp açılıyordu en son versiyonu attım tamamen düzeldi şimdi kullandığım tel 6120 C pişman oldum

pamukk27

pamukk27

Üye
walla keske format we guncellemeden once fabrıka ayarı yapsaydın we sevıse bı sorsaydın kardes sormakta fayda wardır her zaman heryerde hıc olmadı sat gıtsın canını sıkıyosa tel mı yok beehh:hmmm::bye2:

bigcan

Üye
arkadaşlar aynısı bendede oldu sürekli kapanıyordu reset attım bu seferde navi tekerleğini kullanınca kitlenme oluyordu sadece kapatma tuşu çalışıyordu garantiye verdim yazılım komple temizlenmiş yeniden yüklenmiş hızıda artmış sorunda gitmiş sanırım biz nekadar format atsakta tam dosyalar silinmiyor garanti notundada güvenilmeyen yazılım yüklemeyin denmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt