n79 hayal kırıklığı.....berbat bişi,yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
yahu arkadaşlar ben bu telefona virüs bulaştırdm cıldırıcam acayipte Sinir oldum ben sizler gibi bilgili deyilim onun için bana destek ben bu telefona format atsam düzelicek mi bide format attıktan sonra tekrar içine işletin sistemi kurmam gerekicekmi Veyahut herhangi bi virüs programı ile virüs taraması yapsam kesin sonuç elde edebileceyiniz bi temizleme yolu varmı ?_? Lütfen Yarım (:
1-Cihazına virüs bulaştığından eminsen cihazına hard format atmalısın ayrıca hafıza kartınıda biçimlendirmelisin.
2-format hiçbir şekilde işletim sistemini kaldırmaz
3-Antivirüs programı olarak kaspersky tavsiye ederim ama cihazı yinede sen korumalısın,bu işi bir programa bırakmamalısın.
4-cihazına virüs bulaşmışsa vede o tarihte cihazında bulunan dosyaların/bilgilerin yedeğini almışsan vede bunları tekrar cihaza yüklersen tekrardan virüsü cihaza taşıma durumun olabilir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir

ersoykilis

Üye
ben çok memnunum n79dan acayip özellikleri var ve burdaki programlarla süper oluyo yanlız anlamadığım bişey var dosya yöneticisinden ses dosyalarında gösterdiği her dosyayı müzik çalarda çalmıyo.kütüphaneyi yenile diyorum gene tık yok ve bazen kendi kendine bazı müzik dosyalarını siliyor yardım ederseniz çok sevinirim....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben çok memnunum n79dan acayip özellikleri var ve burdaki programlarla süper oluyo yanlız anlamadığım bişey var dosya yöneticisinden ses dosyalarında gösterdiği her dosyayı müzik çalarda çalmıyo.kütüphaneyi yenile diyorum gene tık yok ve bazen kendi kendine bazı müzik dosyalarını siliyor yardım ederseniz çok sevinirim....
uzantılarını kontrol et.bence müziklerini yüklerken pc süitle yükle vede ayarınıda resimdeki gibi yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorum

ersoykilis

Üye
uzantılarını kontrol et.bence müziklerini yüklerken pc süitle yükle vede ayarınıda resimdeki gibi yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorum
çok saolasın ama seninki n78 olduğu için pc suitler biraz farklı bendeki dönüştür kısmında böyle şeyler pek yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende zaten n78 ile beraber verdikleri cd deki pc süiti değilde(evet o bundan farklı) nokianın sitesinden son sürümü indirdim onu kullanıyorum.

ersoykilis

Üye
evet bende indirdim dediğin gibi otomatik dönüştürü işaretledim şimdi içerisindeki müzikleri pc suitten yeniden mi atmam gerekiyor

GrabellA

GrabellA

Üye
kardeş satma süper tel o kullanıcı hatalı çözümü var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet bende indirdim dediğin gibi otomatik dönüştürü işaretledim şimdi içerisindeki müzikleri pc suitten yeniden mi atmam gerekiyor
Evet arkadaşım,bütün müziklerini cihazdan al ve tekrardan pc süitle dediğim gibi yükle,inanki kalite daha süper oluyor.kolay gelsin

create_jem

Üye
medcezir peki bu sim karttaki numara silinmesi olayı duzeldi mi sende hard formattan sonra?

PoST@Ci

Üye
arkadaşlar bu sertifika sorma olayı ve sis dosyalarını yüklememesi tüm n79'larda mı oluyor. telefonu alalı daha iki gün oldu hiç birşey yüklemedim telefona. bi yerde sanki tüm hepsinde aynı sorun varmış gibi belirtiliyor ya hackle yada sertifika almakla sorun çözülüyor deniyor fakat sertifika alıpta nasıl kurulacağı veya nasıl hackleneceği tam yazmıyor(benim gibi telefon cahilleri için) yada formatla bu sorun çözülüyor deniyor, eğer çözülüyorsa bu kadar kişi neden format atmıyorda yok sertifika yok hack gibi şeylerle uğraşıyor? ya eski bir 6630 kullanıcısı olarak resmen büyük bir hayal kırıklığı oldu.yardımcı olan olursa çok sevaba girmiş olur :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt