n79 hayal kırıklığı.....berbat bişi,yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medcezir2008

Üye
    Konu Sahibi
n79 hayal kırıklığı.....berbat bişi,yardım
arkdaslar ltv ayrdım edın.gecen hafta n79 aldım. ve tlf hiç bir sey kurmuyor.. ne sis ne sisx...ne yaptıysam olmadı.yazılımı guncelledim. v30.19 yaptım en son ama gene bir işe yaramadı..program kurulmuyrr.. sinirden ölecem yaaa.
2.si de rehberde numaratın bir kısmı gorunmuyor. kaptıp acıncada silinyor yeni ekledikleri..olmaz boyle bişi bide bunu yapan nokia ya..620 lira para ver. ve kocaman bir hiç... bide ekran direk kararıyor... gelen cagrı yada msjı gormek için illakı tusu acamnız gerekıyo cunku ekranda bi uyarı falan yook. cıkmıyoorr.. 2 haftada delirtti benii. satmayı dusnuyorum..ne biçim iş anlamadım.. ltff. yardım edn,...
versiyon: 30.019
symbian os 9.3 fp2
60 3. sürüm, Feature Pack 2
Symbian OS versiyon 9.3

• Beğen
Tepkiler: bekirbirim

scorpion11

scorpion11

Üye
kardeş yazılım ne sis nede sisx yüklemiyor dedin yaaaa uygulama yöneticisine gir>seçenek de>ayarlar>yazılım yükleme=tümü,çevrimiçi sertifika kontrolü=kapalı olarak ayarla...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
virüs bulaşmış sanki bir format at...

medcezir2008

Üye
    Konu Sahibi
virüs bulaşmış sanki bir format at...

sagol kardes itlf yenı almıstım nerden virüz bulastı bilmem. ama neyse format attım. dedğin gib.. ve her sey duzeldi...harija calısıyor ne yukesem oldu. ng gage oyunları falan.. tlf zevki şimdi cıkıyor ARTIK... N79 GENE FAVORİM OLDU..TSK..SANA VE FORUMA MAXİ CEP

e_korn

e_korn

Üye
abi zten yeni aldığınız ve daha hiç tanımadığınız bi cihazı neden kötülersiniz anlamam ki? n79 şuan piyasaya çıkmış en süper n'lerden birisi bi de şu önyargılardan kurtulsak...

yasin_57

yasin_57

Üye
telefona bi yazılım attır sen belki sorunlar düzelebilir

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
sagol kardes itlf yenı almıstım nerden virüz bulastı bilmem. ama neyse format attım. dedğin gib.. ve her sey duzeldi...harija calısıyor ne yukesem oldu. ng gage oyunları falan.. tlf zevki şimdi cıkıyor ARTIK... N79 GENE FAVORİM OLDU..TSK..SANA VE FORUMA MAXİ CEP

:nono:Hayret bişi bianlayın sorunu ne istiyo tel onu verin bakalım sorun olcakmı

abi zten yeni aldığınız ve daha hiç tanımadığınız bi cihazı neden kötülersiniz anlamam ki? n79 şuan piyasaya çıkmış en süper n'lerden birisi bi de şu önyargılardan kurtulsak...

Aynen kardeşim katılıyorum:oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Bak dostum o tel bu hakaretlere layık olmayan bi tel sen hele bi git servise garantiside vardır telini 1-3 günlüğüne alıp format atsınlar sonra bu sitede 1-2- hafta takıl zaten yükleme işlerini anlarsın bisssürü enggeleleyen şeyler var ama hepsi sitede mevcut hackleme bile var

azrail29

Üye
abi benim tel i alalı 10 gün falan oldu eski sürüm -20,1- ikidebir kasılıp kalıyor hiç bi tuş calişmiyor bataryayı çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım

masterayfox

masterayfox

Üye
bendede n79 var hiç bir sorunu yok senin telde kronik sorun var aldığın yere götür

cermik661

Üye
evet arkadaşlar bende aldım,2 aydır kullanıyorum hakaretlere layık olmayan ihtiyaçalrı fazlasıyla karşılayan çok özel bir telefon

bekirbirim

bekirbirim

Üye
bencede n79 süper

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer N79 alıpta pişman olan varsa, benim N78 ile değişirim:)sizide bu azaptan kurtarmış olurum:)Nallet olsun içimdeki insan sevgisine..

krool

krool

Üye
n79 600 lira civarı bi paraya alabileceğiniz en mükemmel cihaz
:yuruForever N79 Wight
ayrıca n78 cilere bakınca şükrediyorum Allah onlara yardım etsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n79 600 lira civarı bi paraya alabileceğiniz en mükemmel cihaz
:yuruForever N79 Wight
ayrıca n78 cilere bakınca şükrediyorum Allah onlara yardım etsin
Konu başlığına dikkat:)

masterayfox

masterayfox

Üye
format atsam geçmez mi yada yeni sürüm yüklesemmm?????????????????????????:mahcup::agla

eğer telefonu aldığında bu dediklerin gecerli ise aldığın yere götür kronik sorun formatla düzelmez kardesim

ultrasivas

Üye
kardes telefonunu hacklhe oylee dene

mumin27

Üye
yahu arkadaşlar ben bu telefona virüs bulaştırdm cıldırıcam acayipte Sinir oldum ben sizler gibi bilgili deyilim onun için bana destek ben bu telefona format atsam düzelicek mi bide format attıktan sonra tekrar içine işletin sistemi kurmam gerekicekmi Veyahut herhangi bi virüs programı ile virüs taraması yapsam kesin sonuç elde edebileceyiniz bi temizleme yolu varmı ?_? Lütfen Yarım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt