medcezir2008
Üye
n79 hayal kırıklığı.....berbat bişi,yardım
arkdaslar ltv ayrdım edın.gecen hafta n79 aldım. ve tlf hiç bir sey kurmuyor.. ne sis ne sisx...ne yaptıysam olmadı.yazılımı guncelledim. v30.19 yaptım en son ama gene bir işe yaramadı..program kurulmuyrr.. sinirden ölecem yaaa.
2.si de rehberde numaratın bir kısmı gorunmuyor. kaptıp acıncada silinyor yeni ekledikleri..olmaz boyle bişi bide bunu yapan nokia ya..620 lira para ver. ve kocaman bir hiç... bide ekran direk kararıyor... gelen cagrı yada msjı gormek için illakı tusu acamnız gerekıyo cunku ekranda bi uyarı falan yook. cıkmıyoorr.. 2 haftada delirtti benii. satmayı dusnuyorum..ne biçim iş anlamadım.. ltff. yardım edn,...
versiyon: 30.019
symbian os 9.3 fp2
60 3. sürüm, Feature Pack 2
Symbian OS versiyon 9.3
2.si de rehberde numaratın bir kısmı gorunmuyor. kaptıp acıncada silinyor yeni ekledikleri..olmaz boyle bişi bide bunu yapan nokia ya..620 lira para ver. ve kocaman bir hiç... bide ekran direk kararıyor... gelen cagrı yada msjı gormek için illakı tusu acamnız gerekıyo cunku ekranda bi uyarı falan yook. cıkmıyoorr.. 2 haftada delirtti benii. satmayı dusnuyorum..ne biçim iş anlamadım.. ltff. yardım edn,...
versiyon: 30.019
symbian os 9.3 fp2
60 3. sürüm, Feature Pack 2
Symbian OS versiyon 9.3
Hayret bişi bianlayın sorunu ne istiyo tel onu verin bakalım sorun olcakmı 
sizide bu azaptan kurtarmış olurum
Forever N79 Wight