Öf yeter artık iyiki bir telefon aldın . Herkesin kendi düşüncesini söylemesine izin vermelisin. Burada tek sen yoksun. Başkasına göre N96,N95,N82 iyidir sana göre değildir.Ama burada o telefonları kötülemenin bir mantığı yok.Eline aldığınız telefonda biraz şekil olsun...KÜTÜK GİBİ OLMASIN..AÇIK SÖYLİYİM N81 N95 N96 MI MIYMIŞ..O NE ÖYLE KÜTÜK GİBİ.KAPAKLI AĞIR..N79 HAFİF VE ŞEKİL..BENİM HERŞEYİMİ HALLEDİYOR MEMNUNUM ..N82 DERSEN BİR TELEFONUN TUŞ TAKIMI BU KADARMI İĞRENÇ OLUR.KAMERA ORTADA KAPATAN BİR ŞEY YOK.PC YE BAĞLANILACAK GİRİŞ AÇIK....BEN N79 UMLA ÇOK MEMNUNUM..Bİ 5 SENE TELEFON ALMAM HERALDE![]()

Eline aldığınız telefonda biraz şekil olsun...KÜTÜK GİBİ OLMASIN..AÇIK SÖYLİYİM N81 N95 N96 MI MIYMIŞ..O NE ÖYLE KÜTÜK GİBİ.KAPAKLI AĞIR..N79 HAFİF VE ŞEKİL..BENİM HERŞEYİMİ HALLEDİYOR MEMNUNUM ..N82 DERSEN BİR TELEFONUN TUŞ TAKIMI BU KADARMI İĞRENÇ OLUR.KAMERA ORTADA KAPATAN BİR ŞEY YOK.PC YE BAĞLANILACAK GİRİŞ AÇIK....BEN N79 UMLA ÇOK MEMNUNUM..Bİ 5 SENE TELEFON ALMAM HERALDE![]()

Ben bu konuyu N79 MU N82 Mİ DİE AÇMADIM..SADECE TELEFONUMA HAYIRLI OLSUN DEMENİZ VE N79 HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN AÇMIŞTIM
bence n82![]()
1 sene boyunca yalnızca bir sorun ortaya çıktı..Oda kullanıcı hatasındanAradan yaklaşık 1 sene geçmiş ama bende bu telefondan almayı düşünüyorum acaba tavsiye eder misiniz?
.Telefonumu ekranının üzerine düşürdüm ve led ekran bozuldu...Bozulmasıyla bırakmadım kurcaladım..Belki led yerinden çıkmıştır diye ama led in giriş yerinden bir tane pim düşürmüşüm..
.Telefon o pim yüzünden perte çıkabiliyormuş ama yapan kuzemin olduğu için usta elleri halletti...Onun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Eğer şeklini sevdiysen özellikleri tartışılmaz derim..(Bana göre Nokia nın 400-800 lira arasındaki telefonları arasındaki en iyi telefonu.).Ben 1 senelik kullanıcı olarak al derim..Ama tabikide seçim sana kalmışş.Benim gibi araştır kafana yatarsa al..
.Ve kvk yı mutlaka ara N79 size hangi arızalardan dolayı geliyo ve sıkmı geliyor diye...
1 sene boyunca yalnızca bir sorun ortaya çıktı..Oda kullanıcı hatasından.Telefonumu ekranının üzerine düşürdüm ve led ekran bozuldu...Bozulmasıyla bırakmadım kurcaladım..Belki led yerinden çıkmıştır diye ama led in giriş yerinden bir tane pim düşürmüşüm..
.Telefon o pim yüzünden perte çıkabiliyormuş ama yapan kuzemin olduğu için usta elleri halletti...Onun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Eğer şeklini sevdiysen özellikleri tartışılmaz derim..(Bana göre Nokia nın 400-800 lira arasındaki telefonları arasındaki en iyi telefonu.).Ben 1 senelik kullanıcı olarak al derim..Ama tabikide seçim sana kalmışş.Benim gibi araştır kafana yatarsa al..
.Ve kvk yı mutlaka ara N79 size hangi arızalardan dolayı geliyo ve sıkmı geliyor diye...
![]()
İyi bir seçim yapmışsın..Hayırlı olsnMerhaba,
Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.
İyice düşünüp taşındıktan sonra Nokia X6 16GB almaya karar verdim ve 2 hafta önce sipa siparişini verip aldım. N79 almaktan vazgeçtim artık..