N79 alındı ve size bir tavsiyem

Sponsorlu Bağlantılar

aLone

aLone

Üye
n79 u bi kullanan bilir nasıl güzel olduğunu:D

Emre-45

Emre-45

Üye
Eline aldığınız telefonda biraz şekil olsun...KÜTÜK GİBİ OLMASIN..AÇIK SÖYLİYİM N81 N95 N96 MI MIYMIŞ..O NE ÖYLE KÜTÜK GİBİ.KAPAKLI AĞIR..N79 HAFİF VE ŞEKİL..BENİM HERŞEYİMİ HALLEDİYOR MEMNUNUM ..N82 DERSEN BİR TELEFONUN TUŞ TAKIMI BU KADARMI İĞRENÇ OLUR.KAMERA ORTADA KAPATAN BİR ŞEY YOK.PC YE BAĞLANILACAK GİRİŞ AÇIK....BEN N79 UMLA ÇOK MEMNUNUM..Bİ 5 SENE TELEFON ALMAM HERALDE:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Öf yeter artık iyiki bir telefon aldın . Herkesin kendi düşüncesini söylemesine izin vermelisin. Burada tek sen yoksun. Başkasına göre N96,N95,N82 iyidir sana göre değildir.Ama burada o telefonları kötülemenin bir mantığı yok.:@

can45

can45

Üye
Kardeş bende yarın alıyorumda.Bu tuşların düşmesi gibi bir olay yaşadınmı:S kafamı karıştırıyorlar yav.

itwo628

Üye
cihat kardeşim hayırlı olsun bende almayı düşünüorum yaklaşık 6-7 senedir hobim oldu telefonlar ve n79 özelliklerine ilk baktıımda dedim genel olarak son cıkan nokialar ztn asagı yukarı aynıdır
FAKAT fiyatı görünce cok şaşırdım.N79uda 5-6 aydır sıkı bi takibe aldım gerçekten çok güzel telefon tekrar hayırlı olsun ii bayramlar arkadaşlar.

mmzzkk

mmzzkk

Üye
hayırlısı olsun en iyisini yaptın bu devirde n79 ve n82 forever

mkmkmkmkmkmk

Üye
slm arkadaşlar özellik ve karizma olarak kesinlikle n79 almayı düşünüyorum ama radyasyon 1,40. Ne dersiniz bu konuda lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem ya..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Eline aldığınız telefonda biraz şekil olsun...KÜTÜK GİBİ OLMASIN..AÇIK SÖYLİYİM N81 N95 N96 MI MIYMIŞ..O NE ÖYLE KÜTÜK GİBİ.KAPAKLI AĞIR..N79 HAFİF VE ŞEKİL..BENİM HERŞEYİMİ HALLEDİYOR MEMNUNUM ..N82 DERSEN BİR TELEFONUN TUŞ TAKIMI BU KADARMI İĞRENÇ OLUR.KAMERA ORTADA KAPATAN BİR ŞEY YOK.PC YE BAĞLANILACAK GİRİŞ AÇIK....BEN N79 UMLA ÇOK MEMNUNUM..Bİ 5 SENE TELEFON ALMAM HERALDE:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Herkezin zevki farklıdır kardeşim. Sana göre tuş takımı kötürdür. bikere n82 nin lens kapağı var. aynen n82 kötülemenin alemi yok. Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.:nono:

dardi

Üye
hayırlı olsun kardeşim n79 iyi bir telefon bende kullanıyorum.ayrıca bir bilgi paylaşmak istiyorum n79 n95 ten o kadar üstün ki n95 n79 hızına yetişemiyor.wi fi yi her iki telde de başlattığınızda n79 n95 e göre çok daha hızlı ayrıca n95 çok hantal bir telefon seçimin güzell..

bahadırgelen

Üye
tüm laflar boşa n79 harika

zwangless

zwangless

Üye
Ben bu konuyu N79 MU N82 Mİ DİE AÇMADIM..SADECE TELEFONUMA HAYIRLI OLSUN DEMENİZ VE N79 HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN AÇMIŞTIM

adam telefon alıyor. Foruma konu diye hayır istiyor. Olaya bak ya

osmanaktag

Üye
hayırlı olsun

kldlghjk

Üye
abi bendede n79 var arasira donuo telefon sarj omru baya azaldi ne yapim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sürüm Güncelle..

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Aradan yaklaşık 1 sene geçmiş ama bende bu telefondan almayı düşünüyorum acaba tavsiye eder misiniz?
1 sene boyunca yalnızca bir sorun ortaya çıktı..Oda kullanıcı hatasından:ehe.Telefonumu ekranının üzerine düşürdüm ve led ekran bozuldu...Bozulmasıyla bırakmadım kurcaladım..Belki led yerinden çıkmıştır diye ama led in giriş yerinden bir tane pim düşürmüşüm..:ehe.Telefon o pim yüzünden perte çıkabiliyormuş ama yapan kuzemin olduğu için usta elleri halletti...Onun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Eğer şeklini sevdiysen özellikleri tartışılmaz derim..(Bana göre Nokia nın 400-800 lira arasındaki telefonları arasındaki en iyi telefonu.).Ben 1 senelik kullanıcı olarak al derim..Ama tabikide seçim sana kalmışş.Benim gibi araştır kafana yatarsa al..:oke:.Ve kvk yı mutlaka ara N79 size hangi arızalardan dolayı geliyo ve sıkmı geliyor diye...:oke:

Gio_Jay

Üye
Aynen diyorum başka birşey demiorum...

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
N79'u N97 sandım :ehe

WebStyle

WebStyle

Üye
1 sene boyunca yalnızca bir sorun ortaya çıktı..Oda kullanıcı hatasından:ehe.Telefonumu ekranının üzerine düşürdüm ve led ekran bozuldu...Bozulmasıyla bırakmadım kurcaladım..Belki led yerinden çıkmıştır diye ama led in giriş yerinden bir tane pim düşürmüşüm..:ehe.Telefon o pim yüzünden perte çıkabiliyormuş ama yapan kuzemin olduğu için usta elleri halletti...Onun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Eğer şeklini sevdiysen özellikleri tartışılmaz derim..(Bana göre Nokia nın 400-800 lira arasındaki telefonları arasındaki en iyi telefonu.).Ben 1 senelik kullanıcı olarak al derim..Ama tabikide seçim sana kalmışş.Benim gibi araştır kafana yatarsa al..:oke:.Ve kvk yı mutlaka ara N79 size hangi arızalardan dolayı geliyo ve sıkmı geliyor diye...:oke:

Merhaba,

Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.

İyice düşünüp taşındıktan sonra Nokia X6 16GB almaya karar verdim ve 2 hafta önce sipa siparişini verip aldım. N79 almaktan vazgeçtim artık..

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.

İyice düşünüp taşındıktan sonra Nokia X6 16GB almaya karar verdim ve 2 hafta önce sipa siparişini verip aldım. N79 almaktan vazgeçtim artık..
İyi bir seçim yapmışsın..Hayırlı olsn

abb94

abb94

Üye
hayırlı olsun

Üst Alt