N79 alındı ve size bir tavsiyem

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N79 alındı ve size bir tavsiyem
Arkadaşlar bugün 615TL ye N79 aldım ..Bu yazıyı okuyan herkes öncelikle hayırlı olsun desin:)
Çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve o kadar araştırmanın boşa gitmediğini anladım.
Telefon o kadar hafifki ve o kadar karizmaki..İnternete giriyorum.Nokia maps e giriyorum.Oyun oynuyorum..Müzik dinliyorum..Fotoğraf çekiyorum...BUNLARI 1 GÜNE SIKIŞTIRDIM:)VE BU YAPTIĞIM ŞEYLER BANA AŞIRI ZEVK VERİYOR.ÇÜNKÜ SES KALİTESİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ İŞLEMCİ HIZI
BUNLARIN HEPSİ MÜKEMMELL.

!!!SİZLEREDE BİR TAVSİYEM OLSUN,DEVİR HESAP DEVRİ 2 3 GÜN ARAŞTIRIP TELEFON ALMAYIN!!!
EN AZ 2 3 HAFTA ARAŞTIRIN..KULLANANLARA SORUN..BİR NOKİA KVK (İSTANBULUN NOKİA TELEFON TAMİR EDEN BAYİSİNİN ANA NOKTASINI YANİ BAKIRKÖYDEKİ YERİ BİR ARAYIN VE ALACAĞINIZ TELEFONLA İLGİLİ SORULAR SORUN...ÖRNEĞİN:BU TELEFON SİZE HANGİ ARIZALARDAN GELİYOR...
FORUMDAN UZUN SÜRE UZAK KALACAĞIM:):):)BIKTIM ARTIK TELEFONDA TELEFON..:)ÇOK ÇALIŞTIM,ÇALIŞTIĞIMIN KARŞILIĞINI ALDIM ŞİMDİ YAN GELİP YATMA ZEVK ÇIKARMA ZAMANI
SAĞLICAKLA KALIN Cihat ÖZTÜRK....

• Beğen
Tepkiler: ShackJack, Gio_Jay, S'nek Valesi ve 1 kişi daha

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N73 ve n95 vazgeçilmez duayenlerim asla yerleri doldurulamaz bence o kadar alıştımki parçam oldular ama zevk meselesi sen sordum hangi teller daha çok arızadan geliyor sordum soruşturdum diyosun n79 daha çıkalı ne kadar oldu kaç kişi kullandı kime sordun hele biraz zaman geçsin bakalım ben n73 ü 2 senedir n95 i bir senedir kullanıyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim

blackpearl79

Üye
Hayırlı olsun, iyi gunlerde kullanın
n79 her ne kadar n78'in veliahtı olsa da GPS özelliğinde gerisinde kalıyor (performansı düşük), ayrıca kamerası bekleneni veremiyor (n82 bu konuda lider); ancak tuş takımı daha iyi, haerket sensörü var
multimedya telefonlara yapılan "hepsine birden sahip olamaz" yakıştırması doğru dibi görünüyor

oguziverson

oguziverson

Üye
hayırlı olsun:oke:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Mehmetce30 ..SAFMISIN ARKADAŞIM.BEN BURDA DİYORUMKİ BİR TELEFON ALCAKSANIZ KVK NIN ANA BAYİSİ OLAN YERİ BAKIRKÖYDEKİ ARAYIN BU TELEFON SİZE HANGİ SORUNLARDAN DOLAYI GELİYOR DİYE SORUN DİYORUM..SİZLERE BİR ÖNERİ YANİ.SEN OLAYI NEYE BAĞLAMIŞSIN ÇÖZEMEDİM..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mehmetce30 ..SAFMISIN ARKADAŞIM.BEN BURDA DİYORUMKİ BİR TELEFON ALCAKSANIZ KVK NIN ANA BAYİSİ OLAN YERİ BAKIRKÖYDEKİ ARAYIN BU TELEFON SİZE HANGİ SORUNLARDAN DOLAYI GELİYOR DİYE SORUN DİYORUM..SİZLERE BİR ÖNERİ YANİ.SEN OLAYI NEYE BAĞLAMIŞSIN ÇÖZEMEDİM..

ben görüşümü belirttim arkadaşım hayırlı olsun

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Böyle ol canımı ye..saolasın kardeşim...

r.berber

Üye
merhaba arkadaşlar,
bir multimedia telefon almak istiyorum ve N79 ile N82 arasında karar veremiyorum. Bu modelleri kullanan veya bilen arkadaşlar lütfen görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

jimilrose

jimilrose

Üye
merhaba arkadaşlar,
bir multimedia telefon almak istiyorum ve N79 ile N82 arasında karar veremiyorum. Bu modelleri kullanan veya bilen arkadaşlar lütfen görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...
yaklaşık 3 hafta önce n79 aldım. bende senin gibi n79 ile n82 arasında kalmıştım. iyi mi yaptım kötü mü yaptım hala anlamış değilim. n82 tasarında feci bir şekilde kaybediyor(tuş takımı iğrenç). artık karar senin. n79 yorumlar:

hepsiburada da 7 sayfa yorum var faydalı olacağını düşündüm.
hepsiburada fiyatı:
n79:642.36 TL
n82 yorumlar:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konuyu N79 MU N82 Mİ DİE AÇMADIM..SADECE TELEFONUMA HAYIRLI OLSUN DEMENİZ VE N79 HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN AÇMIŞTIM

aLone

aLone

Üye
hayırlı olsun kesinlikle çok iyi bi karar vermişsin benm kardeşimde n85 var o kayan kapaktan 1 haftda sıkıldı şimdi o kadar para verdiğine pişman şu n79 u piyasadaki tüm telefoncular tavsiye ediyo he paran vardır araştırma yapmadan alırsın n95 n85 o ayrı konu

e_korn

e_korn

Üye
Güle güle kullan dostum hayırlı olsun:) pişman etmeyip yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Vatana millete hayırlı ugurlu olsun kardesım ben 5 aydırkullanıorum n79 u tek kelıme ile harika basın sıkısrsa anında ayz bana her türlü yarrdımda bulunurum fun clubada bekelrım yani :D:D:D bys

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
ALMAMA YARDIMCI OLAN E-KORN VE ELECTRONIC SİZLERE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..ŞU ANA KADAR PİŞMANLIK DUYMADIM AMA FLAŞI BİRAZ GÜZEL OLSA NOKİANIN EN SEVİLEN TELEFONU OLCAK AMA O EKSİKLİĞİ VAR.BEN N82 YİDE DÜŞÜNÜYODUM AMA BANA FERRARİ GÖRÜNÜMLÜ Bİ MERCEDES OLSUN DEDİM..MURAT 131 GÖRÜNÜMLÜ BİR BMW OLMASIN DEDİM:):):):) HERŞEYE RAĞMEN TELEFONUMU ÇOK SEVİYORUM!!!!!!
BU ARADA funclub''' ne bakıyorum takip ediyorum.....SAYGILAR ELECTRONIC,E-KORN

huseyinss

Üye
cozturk kardeşim hayırlı olsun öncelikle. bende n79 kullanıyorum ve çok da memnunum. ama bir sorunu var. telefonun ilk yazılımından sonra gelen 20.175 ve 30.019 sürümlerinde messaj yazarken çok kötü bir takılma problemi var. 20.175 te ortaya çıktı ama hala çözlmedi. güncelleyecek arkadaşlar dikkat etsinler. ama bu sorun yazma dili ingilizeye çevrildiğinde ortadan kalkıyor. inşallah nokia kısa zamanda bir çare bulur. buna rağmen bu telefonu herkese tavsiye ediyorum. sonuçta bu sorun yazılımsal ve eninde sonunda çözülecek. iyi günler dilerim...

e_korn

e_korn

Üye
bende bi tane almayı düşünüyorum ya telimden memnunum ama siyahı çok hoşuma gidiyor!!!

DERBEDER-34-

Üye
kardeşim boşver sen bilgilendirdin bizi eline koluna sağlık.. bende o tlf nu araştırıyordum artık kara verdim alıcam n79 u..

elive

elive

Emekli Yönetici
bence n82 :)

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Eline aldığınız telefonda biraz şekil olsun...KÜTÜK GİBİ OLMASIN..AÇIK SÖYLİYİM N81 N95 N96 MI MIYMIŞ..O NE ÖYLE KÜTÜK GİBİ.KAPAKLI AĞIR..N79 HAFİF VE ŞEKİL..BENİM HERŞEYİMİ HALLEDİYOR MEMNUNUM ..N82 DERSEN BİR TELEFONUN TUŞ TAKIMI BU KADARMI İĞRENÇ OLUR.KAMERA ORTADA KAPATAN BİR ŞEY YOK.PC YE BAĞLANILACAK GİRİŞ AÇIK....BEN N79 UMLA ÇOK MEMNUNUM..Bİ 5 SENE TELEFON ALMAM HERALDE:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

kral2009

Üye
bence bende aldım n79+ super bır makına her yonden

Üst Alt