N78 kullanıcıları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

neco45

Üye
ewet 235
yazılım sürümü 11.043
yazılım sürüm tarihi 21.052008
özel sürüm 11.043.247.2
özel sürüm tariihi 06.06.2008
dil paketi 002
model n78
tür rm 235
son güncelleme güncellenmedi :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
ewet 235
yazılım sürümü 11.043
yazılım sürüm tarihi 21.052008
özel sürüm 11.043.247.2
özel sürüm tariihi 06.06.2008
dil paketi 002
model n78
tür rm 235
son güncelleme güncellenmedi :)
Şunları denebilirsin:pc süiti kaldırıp tekrardan kur(son sürümü)vede cihaza format at.bunları yaptıktan sonrada artık bir sebebi kalmıyor,güncellemeyi yapar ozaman..

yucellll

Üye
:deal:arkadaşlar merhaba başka telefonlardada oluyor mu bilmiyorum ama N78 de mesaj yazarken 5. mesajdan sonra mesaj multimedya mesaja dönüyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba:pro::bilmem:

yassiii_67

Üye
benimte telefonu alalı yaklaşık 7 ay oldu servise göndermeden önce üst tuşlar birbirine karışıyordu.bide bilgisayardan güncelleme yaparken kapandı ve hiç açılmadı.servise gönderdim 1 ay serviste yüksek seviye arızasında olduğu söylendi ve telefonum komple deişti.servisten sıfırını aldım.şimdi herhangi bi sorunum yok umarım da olmaz.ama wi_fi de n78 in üstüne tanımam neredeyse 50 metreden çekecek

haymanali2006

haymanali2006

Üye
bende de n78 var önce alt haporlor bozuldu servise verdim yaptılar ama cızırdıyordu. ama kulaklıkla dinlerim dedim.
ama telefonun tuşları algılamadıgı fark ettim ( menü tuşu ,kırmızı tuş , zoom tuşu) tekrar ses sorununuda yazarak servise verdim ,cihaz değişimi yapılcak dediler ,yapıldı , dış çevresi de yenilencekmiş dediler. 30 günü gecti teslim aldım ama yanları siyah olarak verdiler. menü tuşu bazen ayni problemi tekrar yapsada. ses problemi devam ediyor.aldıgımdan beri haporlorden müzik dinlemiyorum(6ay). arkadaslara bile telefonu veremiyorum sesi cızırtılı diye. şimdi yeniden servise vermek istiyorum ama genpa ya yeniden vermek istemiyorum. kvk ya mı veriyim teleservice mi?
bide telefonumu bana sorulmadan siyah yapılan yan çevresini yeniden beyaz yapmak istiyorm, gerci düşürdüm bugun biraz çizildi yaparlarmı bilmiyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş benimde ses tuşlarının tarafındaki hopalör çalışmıyor,kırmızı tuş,geri tuşu vede yüklediğim herhangi bir uygulama veya temanın icon larının galeride gözükmesi gibi birsürü problemi var.birkeresinde başka problemlerden dolayı genpa ya vermiştim ama memnun kalmadım busefer KVK ya vermeyi düşünüyorum.

haymanali2006

haymanali2006

Üye
Kvk o zaman. Ya bide ben bu imzan da resimde bulunan n78 kulaklıgndan nerde bulablrm nokia shoplarda yok

haymanali2006

haymanali2006

Üye
ayın 8 inde kargoyla kvk servise yolladım. 9 unda teslim alınmış. sorun bildirimi yapmamıştım aradım cihaz kayda geçmemiş. kayıplara karıştı . kargodan teslim alanı buldum bildirdim. 15 inde buldular kaydını yaptılar. 1 hafta kaybım var. daha onarılacak ohooooo

turkon

turkon

Üye
:sn:hala n78 i nokia'nın neden n79 la aynı yapılıp eksik piyasaya sürülen n78 sahiplerinin nokiayı dava etmediklerine şaşırarak:sahan2: geçende open office ile ilgili programın updatesini face de şikayet ettikten telefon menüsünde office upgradesini n78 için sonra yayınladılar.... şimdi aynı şikayetleri yapmayı çalışalım diye arkadaşlara yazıyorum.:box N78'de nokia tv-out ve video çekimde led control sağlasın artı video çekim 640 z 480 de 30 fps edilsin diye firmware isteyelim.olur mu?:megafon:

turkon

turkon

Üye
yav n78 alarak hata mı ettik. üstelik iki ay fiyat avcılığı yap N78 al sonra üst modeller düşsün olacak iş değil. milletmi haksız firmalar mı? artık ben bir daha nokia almayacağım.

Linguist

Üye
Yıllardır cep telefonu kullanıyorum, bu kaçıcu telefonum inanın anımsamıyorum, fakat şu ana kadar N78 kadar kalitesiz ve sorunlu bir telefonum olmadı. Yaklaşık 3 ay oldu alalı ve ağzımdan burnumdan geldi. Daha ilk hafta içinde navigasyon tuşu soyuldu ve altından kötü beyaz bir plastik çıktı. İş yoğunluğumdan dolayı önemsemedim, ve kullanmaya devam ettim Bir süre sonra müzik çalar çalışmamaya başladı ve "genel sistem hatası", "işlem gerçekleştirilemiyor" gibi daha bir sürü hata mesajları vermeye başladı. Yine iş tempomun yoğun olması ve yedekte telefonum olmamasından dolayı sineye çektim, bir süre müzik dinlemeyiz dedim. Sonra handfree fonksiyonu gitti. Yani artık hoperlör dışarı ses vermez oldu. Sinirlerimi iyice geren bu durum üzerine biraz yerli ve yabancı sitelerde araştırma yapayım dedim, bir de baktım ki millet feryat figan ediyor, özellikle yabancı sitelerde şikayet çok fazla. Orada okuduğum bir mesajda, kullanıcı "benim sol hoperlör gitti, ses gelmiyo"r diyordu, baktım bende de sağ hoperlör gitmiş. Menüden farlı bir yolla ses dosyalarına ulaştığınızda ne gariptir ki ses dosyaları çalışıyor. O şekilde ses dosyalarını açtığımda stereo dosyaları bile tek hoperlerden veriyor, benim sağ hoperlör çalışmıyor yani. Bu arada multimedia tutuyla ya da Galleriden ulaştığınızda müzik dosyalarını açmıyor, sistem hatası veriyor. Konuşurken birden bire reset atıyor ve konuşmanız yarım kalıyor. Bazen stand-bye konumundayken de yapıyor. Son zamanlarda iyi agırlaştı ve donmalar kitlenmeler başladı. Hafıza kartını takıp çıkarmak, yenilemem işe yaramıyor. Ne Nokia Software updater ile ne GPRS ile ne de Wife ile üzerindeki 11.045 versiyon firmware güncellenmiyor. Her seferinde yenir bir güncelleme yok mesajı alıyorum. Makinem RM 235, Üstelik orjinal Finlandiya malı, Çin filan değil. Takılan sağ tuş ve yerine oturmayan tel maşa gibi duran arka kapağı heralde söylememe bile gerek yok.
Kısacası yılların Nokia kullanıcısı olarak tam bir hayal kırıklığına uğradım. Kuzenimle beraber aldık telefonları. O 5800 aldı. Bir kaç hafta sonra ekranı yukarıdan aşağı boydan boya geçen bir çizgi belirdi ve kaldı. Hemen servise götürdü, ekranı değiştirdiler ama haftalarca orda kaldı telefon. Şimdi ben de götüreceğim ve Allah bilir ne kadar kalacak.
Bunlar bir kaç kişide görülen sıradışı sorunlar değil. Anlaşılan o ki Nokia kalite çıktasını epeyce düşürmüş, eh bize de alternatif markalara yönelmek kalıyor. Zaten benim için samrtphone sayfası kapandı N78 ile. Bundan sonra artan gereksinimlerimi de gözönünde bulundurarak PDA - cep bilgisayarı tarzı bir ürüne yöneleceğim, ve bu kesinlikle Nokia olmayacak.

turkon

turkon

Üye
Gerçekten Nokialara elveda. Samsung medialar sonyler artık daha üstünler.! Bu nokia var ya çocuk kandırmacası. diger cepleri basitleştirip tek nokiada varmış gösteriyorlar. birde fiyatı düşürüyolar. bana kalırsa nokia dışındaki modelleri fiyatı düşene kadar beklemelidir. zaten cep alınca uzun süre kullanıyoruz. bir altı ay bekleme farkı ile samsung üst modeli almak bence en ideal ticaret. hadi samsung 8910i düş be artık.!

merve1290

Üye
telefonumu yere düşürdüm şuan açılmıyo sade bi ışık yanıyooo!!!

--------------- Ekleme ---------------

ekrani degistrdi 80tl verdm aceba pahalyami yaptrdm.

ezey

Üye
arkadasında dedigi gibi bende yıllardır ceptelefonu ve ozellikle symbianlı oka kullanıyorum.
n78 den sonra iyice sogudum birdaha nokia almıycam.
ben orta tusu cok fazla kulanmadım ve temiz kullanırım 8 ay sonra gumus renkler atmaya basladı ve soyuldu
oncesine geince ilk aldıgımda telefonun sag tarafında tus takımı ısıgı yanınca dikkatli baktıımda ayrıktı telin icindeki ısık gozukuyordu kvk ya gonderdim bu modeller boyle dediler ısrar edince tus takımı komple değişti fakat acıklık baska yerde biraz oldu tam oturtamıyorlar sonra titresim bozuldu yaptırdım en sonunda kulaklık giris yeri bozuldu onuda yaptırdım.geri verdiklerinde tuslar basarken takılıyordu soyledim tustakımını birdaha değştirdiler

telefonun ozellikleri guzel ancak kalite gercekten cok kotu. eminim çinin çakma telleri daha kalitelidir

nokia buyuk markaların klasik taktigini uyguluyor daha az ozellikli baska fabrikalara adi ureimle yaptırdıgı malları reklem ile pahalı satıyor. 200liralık cin tellerinde tvout ozeligi veya direk tv izleme gibi ozellikler var dunyanın parasını verdigimiz tellerde niye yok.

Bence nokianın en buyuk hatası kalitesi dusuk olan bu mallara garanti vermesidir. en ufak sorunda servise goturup ısrar ediyorum ve yaptırıyorum. garantisi ibtesiye kadar en azından benden aldıkları kardan daha fazla maliyetleri olucak.

byon2

Üye
merhaba arkadaslar ya ben bu telefona nerden gps ındırcem bı kac tane ındırdım ama bı turlu acmadı dısk eror dıye bı uyarı gelıo nasıl nerden ındırcem bılmıorum bı el atacak olan arkadaslar varmıdr ya

musstaffa

musstaffa

Üye
benim n78 dede arka kapak coğunda olduğu gibi tırnağı düştü ayrıca tuşlar çalışmadığı oluyor,gps zayıf çok nazik darbelere karşı,noki daha sağlam telefon yapmalıydı fiyatının düşmeside bunu gösteriyor.

turkon

turkon

Üye
Arkadaşlar Nokia çinlilerden daha çok taklitçi ve hırhıss. ozellikle belirteceğim şu cümleyi. yahudiler mal yaparsa kesinlikle o maldan çalarlar. Nokia'da onların malı. Eskşehir hızlı tren hattı bile aynı nokia gibidir. dandik.......ve zorla lokma edilmiş mallartan artık böğğğğğ.

by_him

Üye
bende de bi n78 var ama wlan dan kablosuz ağlara bağlanamıyorum bi ayarı falan varsa anlatabilir misiniz.şimdiden teşekkürler.

malatyalı_44

Üye
n78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 1 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok 1haftadır işlem görüyor onarılıyor yazıyor acaba problem büyükmüki yapamadılar

skylinegti

skylinegti

Üye
bütün yazılan mesajları okudum ve kendi halime şükrettim..bende teli alalı 1 sene oluyor teli aldığımdan beri sağ seçim tuşu arızalı bazen basıo bazen basmıyo ama hiçde servise vermek nasip olmadı ki iyikide vermemişim acaba ondan sonra başıma neler gelirdi şükrediyorum..SİZ SİZ OLUN GÖZARDI EDEBİLECEĞİNİZ ARIZALARI LÜTFEN AMA LÜTFEN KENDİ İYİLİĞİNİZ İÇİN SERVİSE VERMEYİN SONRA ÇOOOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ..:aha:

Üst Alt