N78 kullanıcıları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben n78 alalı 1 hafta bile olmadı yeni yani benim kablosuz bağlantım var pcde doğal olarak şifre koydum telefonla wlan taraması yapıyorum buluyor içine giriyorum şifre istiyor kodu yazıyorum wlan bağlantısı bağlanamıyor diyor bunun nedeni ne olabilir bi ayar filanmi yapmam gerekiyor.....
Arkadaşım ben şimdiyekadar hiç bağlantı sorunu yaşamadım..şifresini bildiğimede açık ağlarada sorunsuz olarak bağlanabiliyorum.sen hiç şifresiz ağlara bağlanmayı denedinmi acaba?eğer onlardada bağlantı sorunu yaşıyorsan belki cihazın wlanında bir sorun vardır.eğer şifresiz ağlara sorunsuz bağlanıyorsan şifreyi belki hatalı girmişsindir.

mfs27

Üye
şifrenin doğru olduğundan kesin eminim kablosuz bağlantıları buluyor şifreyi yazdıktan sonra wlan bağlanılmayıor.wlan ağı bulunamıyor diyor.bi ayar filanmı yapmam gerekiyor...daha yeni aldım teli ...

neco45

Üye
galiba bu son alınan n78 lerde bu sorunlar meydana geliyo güncelliştirme yapmıyodur ALLAH bilir mfs 27 :) aynısı benimde dün başıma geldi arkadaşım laptop dan aynı şifreyi girerek bağlandı ama bende de senin gibi şifreyi aynı girmeme rağmen bir süre bekledikten sonra wlan ağı bulunamadı dedi...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
şifrenin doğru olduğundan kesin eminim kablosuz bağlantıları buluyor kodu yazdıktan sonra wlan bağlanılmayıor.wlan ağı bulunamıyor diyor.bi ayar filanmı yapmam gerekiyor...daha yeni aldım teli ...
Şifresiz kablosuz ağlarda internete girebiliyorsan eğer vede sadece şifreli olanlarda problem yaşıyorsan insanın aklına şifre kombinasyonunda bir hata yapıyorsun diye geliyor.çünkü başka bir ihtimal aklıma gelmiyor.ama dediğim gibi şifresiz ağlardada bağlantı sorunu yaşıyorsan bunu teknik servislere bir sormak lazım herhalde

racing_time

Üye
ben de 11 sürümü varken wifi gayet iyiydide simdi 21,02 var ingilizce oldu ayrıca bazen wifi bulunamadı uyarılarını bende alıyorum.pc de modem kontrolü bi yapın derim smdi 30XX versiyonu yüklüyorum inş. bi sorun olmaz.bu arada 21XX deki music teması çok güzel

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
30.011 li versiyonda wi-fi yine türkçe oluyor..

neco45

Üye
walla bende hala 11 var ben bi türlü güncelleme işini yapamadım arkadaşlar wi fi dende denedim yok diyo siz nasıl güncelliyorsunuz anlamadım nokia nın kendi sitesindede n78 ve n79 yok ordanda bulamadım :s

mfs27

Üye
arkadaşlar şifresiz kabul ediyorda şifresiz atmiyor mecbur şifre koymak durumundayım başka bi sorum daha vaqr video ve fotoğraf çekerken hep flash lambası patlıyor ben onu nasıl iptal edebilirim....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar koduz kabul ediyorda koduz atmiyor mecbur şifre koymak durumundayım başka bi sorum daha vaqr video ve fotoğraf çekerken hep flash lambası patlıyor ben onu nasıl iptal edebilirim....
Kasdettiğin flash hiç yanmasın diyorsan o olmaz.nedeni ise gizli çekim yapılmasına karşı nokianın(diğerlerindede olabilir bilemiyorum)almış olduğu bencede gerekli bir önlemdir.ama resim çekerken flash patlamasın istiyorsan ayarlardan"KAPALI"yaparsın(ama dediğim gibi flash olarak değil ama küçük bir ışık olacak yinede)

bekirbirim

bekirbirim

Üye
n78 mi n79 mu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihaza tema ve uygulama yüklediğimde bunların png,gif gibi uzantılı görüntüleri galerimde gözüküyor.bunları oradan silebiliyorum(tabiiki hackledikten sonra ancak)ama bu seferde program veya tema çalışmıyor.örneğin garmini tel.e yükledim bunun 2 veya 3 adet görüntüsü galerimde gözüktü onları sildim şimdide garmin çalışmıyor.bu olay birçok program vede temada oluyor.geçengün 8 adet tema 7-8 adet de program yükledim, galeride bunlara ait yaklaşık 30adet görüntü vardı.onları silincede temalar ve bazı programlar çalışmadı.

Şimdi, bu sorunu daha önce yaşayan vede çözümünü bulan oldumu.ben ilk defa bu telefonda rastladım..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler

mfs27

Üye
telefonla video çekerken 5 sn bi ışık yanıyo ışık zaman aşımını 60 sn çıkarıyorum yine kısa sürüyor başka bi sorum daha güvenlik kodu koyulmuyormu bu telefona?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
telefonla video çekerken 5 sn bi ışık yanıyo ışık zaman aşımını 60 sn çıkarıyorum yine kısa sürüyor başka bi sorum daha güvenlik kodu koyulmuyormu bu telefona?
Güvenlik kodunu koymak için:ayarlar>genel>güvenlik>Telefon ve simkart>Tel.otomatik kilitlenme süresi...buraya süreyi girin tamamdır..

bekirbirim

bekirbirim

Üye
Yazılımını v30 yap sorunlar azalır

gentlement39

gentlement39

Üye
Bu versiyon yükseltme işi gerçekten yalan bir kere waptan veya wifiden araştırıp güncel versiyon bulunamadı diyor birde bu versiyonunu 30.000 lara cıkaranlar bunları nerden yüklüyorlar anlatsalarda bilsek ???????????

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Bu versiyon yükseltme işi gerçekten yalan bir kere waptan veya wifiden araştırıp güncel versiyon bulunamadı diyor birde bu versiyonunu 30.000 lara cıkaranlar bunları nerden yüklüyorlar anlatsalarda bilsek ???????????
Ufak tefekte olsa bazı iyileştirmeler oluyor.nasılki pc için güncelleştirme olduğunda hemen yüklüyorsak,bence telefon için olanlarında mutlaka bir artısı vardır.

blauzacke

blauzacke

Üye
bende n78 in 11.043 sürümü var ve nedense telefonun kamerası kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor(ya ni kamerayı açıyor ama kara bi ekran çıkyor) neden olablir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
bende n78 in 11.043 sürümü var ve nedense telefonun kamerası kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor(ya ni kamerayı açıyor ama kara bi ekran çıkyor) neden olablir
Arkadaşım güncellemeni yap,(son versiyon 30.011 dir)yine aynı sorunu yaşarsan garantiye gönderirsin

neco45

Üye
yaa mapavri kardeş güncelleme yap dion da yapmıyo ki :)
wi fi dende bilgisayardanda gprs dende denedim hiç birinde yeni güncelleme bulamıyo bende...
warmı arkadaşlar 11 de günceleme yaparak yükselten

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
yaa mapavri kardeş güncelleme yap dion da yapmıyo ki :)
wi fi dende bilgisayardanda gprs dende denedim hiç birinde yeni güncelleme bulamıyo bende...
warmı arkadaşlar 11 de günceleme yaparak yükselten
Ben 11 den sonraki ilk versiyonu nsu ile yaptım sonrakileri wi-fi ile yaptım şuanda 30.011 versiyon yüklü telde.telefonun RM-235 değilmi senin?

Üst Alt