N78 kullanıcıları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

__black__

__black__

Üye
slm arkadaşlar n78 enson güncellemesini yükleyemedim pc suıte üzerinden yaptım gene olmadı telefondan yapıyorum hiçbir güncelleme yok diyor.. yapabilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

gentlement39

gentlement39

Üye
ya arkadaşlar taş gibi telefon neyini kötülüyorsunuz anlamadım!!! en büyük eksisi parkam izi bırakması özel temizleme setiyle beraber aldım 3 günde 1 siliyorum cam gibi hem bu hack mevzusu telefonun yetki sertifikalarını bozabilir onun için oyun,tema harici telefona birşey yüklemiyorum. aradada mp3 yeter fazla kurcalamaya gelmez :ehe

--------------- Ekleme ---------------

kardeş hepsiburada yanlış koymuş resmi aslında bu n81in üst ve alt kısmı
doğru söylüyor. bendede bu tel var bende hepsiburadadan aldım aynı renk bu fotoğraf yanlış gerçekten:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefona GARMİN i yükledim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.ama garmin e ait bazı ufacık ufacık 8-9 adet gif-png-jpg uzantılı resimler galeride gözüküyor vede silinemiyor.eğer telefonum HACK yapılmış olsaydı silinebiliyor(daha öncedende başıma gelmişti ondan biliyorum)tel.versiyonu 30 lu versiyon olduğundan hackleyemedim(aslında hack lemek de istemiyorum)bu resimleri silebilmemin başka bir yolu varmı acaba..

eray28

eray28

Üye
mapavrı slm bende garmini yuklemek ıstıyorum ama setup sıtesını atabılırmısın bana bı yerden ındırdım acmadı haber beklıyorum kardes

racing_time

Üye
arkadaşlar bende 2günlü n78 kullanıcısıyım telefon gayet güzel yukardaki arkadaşımında dediği gibi tek sorunu kir tutması baska sorunu yok bence nokia maps kullanıorm gayet güzel ve kullanıslı oldugunu düşünüyorum bence daha fazla kurcalamanın bi anlamı yok:D benim telde yazılım sürüm tarihi 21-05-2008 yazıyor acaba daha sonrasında bi yazılım cıktımı yazılım sürüm:11.043

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende 2günlü n78 kullanıcısıyım telefon gayet güzel yukardaki arkadaşımında dediği gibi tek sorunu kir tutması baska sorunu yok bence nokia maps kullanıorm gayet güzel ve kullanıslı oldugunu düşünüyorum bence daha fazla kurcalamanın bi anlamı yok:D benim telde yazılım sürüm tarihi 21-05-2008 yazıyor acaba daha sonrasında bi yazılım cıktımı yazılım sürüm:11.043
Arkadaşım benim cihazdaki versiyon 30.011 wi-fi ile güncellemiştim..ayrıca hayırlı olsun

racing_time

Üye
çok teşekkürler hocam anlaşıldı herhangi bi zararı veya bi yan etkisi yok değil mi güncellemenin?

racing_time

Üye
:):bide hocam kulaklıkla ilgili bi problemim var biliyosunuz kulaklık 2parçadan oluşuyoruz birinci kumandası ikinciside kulaklık kısmı benim gelen giden sesle ilgili bi problemim yokta kumandadaki tuşları kullanamıyorum sadece görüşme yaptıgımda ordaki aramayı sonlandır tuşu çalışıyor yanındaki kilide baktım kilitte de sorun yok aktif yani. ses açma kapama stop play sonraki parça önceki parça tuşları çalışmıyor acaba bi ayardanmıdır yoksa arızalı mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
:):bide hocam kulaklıkla ilgili bi problemim var biliyosunuz kulaklık 2parçadan oluşuyoruz birinci kumandası ikinciside kulaklık kısmı benim gelen giden sesle ilgili bi problemim yokta kumandadaki tuşları kullanamıyorum sadece görüşme yaptıgımda ordaki aramayı sonlandır tuşu çalışıyor yanındaki kilide baktım kilitte de sorun yok aktif yani. ses açma kapama stop play sonraki parça önceki parça tuşları çalışmıyor acaba bi ayardanmıdır yoksa arızalı mı ?
Kardeş kulaklıkta o yandaki minik düğme haricinde başka bir ayar yeri yokki.eğer o düğme ile tuşlar kilitli konumunda değilse belkide bir arızası vardır.çünkü ne cihaz üzerinden nede kulaklıktan başka bir ayarı yok bunun.iyi günler

aefo11

Üye
müzik çalar sorunu bendede var nasıl halledeğiz bilmiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalar sorunu bendede var nasıl halledeğiz bilmiyorum
Sorunun nedir bilmiyorum ama sana nacizane tavsiyem, eğer versiyonun güncel değilse(30.011)güncelleştir.eğer yinede olmazsa hard format at(bunu dememin nedeni eğer cihazını hello carbide yöntemi ile hack lediysen müzik playerde sürekli olarak müzik rama durumu oluşabiliyor..bende olmuştu)..

karakule1500

Üye
Arkadaşlar bende 3 gn önce n78 kervanına ktıldım keşke biraz daha araştırıp alsaydım bu sitedeki yazıları görünce soğuk duş etkisi yaptı benim bir sorum olcak telefondaki sürüm yazılım sürümü 11.043 tarihi ise 21052008 wi-fi ile baglanıyorum yeni güncelleme yok diyor pc suit lede aynı sey oldu nokia'nin sitesindede bir bulguya rastlamadım bu son sürümmü yoksa banamı öyle geliyor

bir soru daha soracağım ben ne yaparsam yapayım telefon 5 saniye sonra tasarruf moduna geçiyor zaman aşımı ve diğerini 50saniyeye alıyorum önce sorun yok ama sonra telefon kilidi devree girdikten sonra tekrar eskisi gibi oluyor?

yokmu yardım edebilecek bir babayiyit e-mail çektim nokia çağrı merkezini arıyorum cevap vermioyr

neco45

Üye
s.a arkadaşlar bende 3 gün oldu n78 liler kervanına katılalı...
ama kafama takılan ekran kararması ekran koruyucu olarak saat tarih çıkan resimlerini gördüm ama bende kapkara ekran oluyor ekran koruyucu olarak saat ve tarihi nasıl çıkarabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar bende 3 gün oldu n78 liler kervanına katılalı...
ama kafama takılan ekran kararması ekran koruyucu olarak saat tarih çıkan resimlerini gördüm ama bende kapkara ekran oluyor ekran koruyucu olarak saat ve tarihi nasıl çıkarabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
Önce hayırlı olsun arkadaşım:
Ayarlar>genel>kişiselleştirme>temalar>güç tasarrufu>şimdi çalınıyor u işaretle...

neco45

Üye
kardeşi dediklerini yaptım da güç tasarrufunun içinde şimdi çalınıyor yok
standart animasyon bide slayt gösterisi var. Animasyonu seçtiğimde animasyon dosyası yok acaba onu benim mi yüklemem gerekiyo. eğer öyleyse bana bi link verebilirmisin çekebileceğim. Ya cidden sinir oluyom yaa kapkara ekran görünce

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
S60 3rd Ekran Koruyucuları bu başlık altında bulabilirsin.yalnız nacizane tavsiyem pilin erken bitmesine sebep olduklarından butür şeyleri kullanma..

neco45

Üye
çok saol kardeş ama ara sıra başını ağrıtabilirim :)

mfs27

Üye
Arkadaşlar ben n78 alalı 1 hafta bile olmadı yeni yani benim kablosuz bağlantım var pcde doğal olarak şifre koydum telefonla wlan taraması yapıyorum buluyor içine giriyorum şifre istiyor şifreyi yazıyorum wlan bağlantısı bağlanamıyor diyor bunun nedeni ne olabilir bi ayar filanmi yapmam gerekiyor.....

Üst Alt