doğru söylüyor. bendede bu tel var bende hepsiburadadan aldım aynı renk bu fotoğraf yanlış gerçektenkardeş hepsiburada yanlış koymuş resmi aslında bu n81in üst ve alt kısmı

benim telde yazılım sürüm tarihi 21-05-2008 yazıyor acaba daha sonrasında bi yazılım cıktımı yazılım sürüm:11.043Arkadaşım benim cihazdaki versiyon 30.011 wi-fi ile güncellemiştim..ayrıca hayırlı olsunarkadaşlar bende 2günlü n78 kullanıcısıyım telefon gayet güzel yukardaki arkadaşımında dediği gibi tek sorunu kir tutması baska sorunu yok bence nokia maps kullanıorm gayet güzel ve kullanıslı oldugunu düşünüyorum bence daha fazla kurcalamanın bi anlamı yokbenim telde yazılım sürüm tarihi 21-05-2008 yazıyor acaba daha sonrasında bi yazılım cıktımı yazılım sürüm:11.043
Yok yok herhangi bir yanetkisi yok,tamamen organikçok teşekkürler hocam anlaşıldı herhangi bi zararı veya bi yan etkisi yok değil mi güncellemenin?
)
:bide hocam kulaklıkla ilgili bi problemim var biliyosunuz kulaklık 2parçadan oluşuyoruz birinci kumandası ikinciside kulaklık kısmı benim gelen giden sesle ilgili bi problemim yokta kumandadaki tuşları kullanamıyorum sadece görüşme yaptıgımda ordaki aramayı sonlandır tuşu çalışıyor yanındaki kilide baktım kilitte de sorun yok aktif yani. ses açma kapama stop play sonraki parça önceki parça tuşları çalışmıyor acaba bi ayardanmıdır yoksa arızalı mı ?Kardeş kulaklıkta o yandaki minik düğme haricinde başka bir ayar yeri yokki.eğer o düğme ile tuşlar kilitli konumunda değilse belkide bir arızası vardır.çünkü ne cihaz üzerinden nede kulaklıktan başka bir ayarı yok bunun.iyi günler:bide hocam kulaklıkla ilgili bi problemim var biliyosunuz kulaklık 2parçadan oluşuyoruz birinci kumandası ikinciside kulaklık kısmı benim gelen giden sesle ilgili bi problemim yokta kumandadaki tuşları kullanamıyorum sadece görüşme yaptıgımda ordaki aramayı sonlandır tuşu çalışıyor yanındaki kilide baktım kilitte de sorun yok aktif yani. ses açma kapama stop play sonraki parça önceki parça tuşları çalışmıyor acaba bi ayardanmıdır yoksa arızalı mı ?
Sorunun nedir bilmiyorum ama sana nacizane tavsiyem, eğer versiyonun güncel değilse(30.011)güncelleştir.eğer yinede olmazsa hard format at(bunu dememin nedeni eğer cihazını hello carbide yöntemi ile hack lediysen müzik playerde sürekli olarak müzik rama durumu oluşabiliyor..bende olmuştu)..müzik çalar sorunu bendede var nasıl halledeğiz bilmiyorum
Önce hayırlı olsun arkadaşım:s.a arkadaşlar bende 3 gün oldu n78 liler kervanına katılalı...
ama kafama takılan ekran kararması ekran koruyucu olarak saat tarih çıkan resimlerini gördüm ama bende kapkara ekran oluyor ekran koruyucu olarak saat ve tarihi nasıl çıkarabilirim yardımcı olursanız sevinirim...