N78 kullanıcıları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

sinanmete

Üye
Bende 3 ay önce n78 aldım. Tuşlarında sorun çıktı.servise gönderdim. Tuşlar yapılmış. Bu defa kamerasının dijital zum özelliği kayıp olmuş.tekar gönderdim beklemedeyim.özellikleri çok iyi. Fakat çok narin. Servis deseniz berbat. Tamir edilen telefn kalite kontrol yapılmadan veya sağlam olan parçalarda bozulark geriye geliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Özellik olarak harika,ses orta seviyede,kamera iyi,dizayn orta,sağlamlık kötü.aramayı bitirmek için no tuşuna bazan 4-5 kez basıyorum anca kapanıyor.şimdide şarzım 1.5-2 günde bitmeye başladı.aslında herzamankinden daha azkullanıyorum çünkü bu cihaza karşı bi antipatim oluştu.şöyle 1 sene falan sabredip bunu değiştirmem lazım.

mr tan

Üye
meraba bende N78 kullannicisiyim yaklasik 6 ay oldu suana kadar hic bi sknti yasamadim ama bu hacklem e dediginiz olayi anlayamadim neyi hackliyorsunuz ?ben yurt disindan aldim telefonu belki uretim farkli olabilir.

mona

Üye
çok eski bir forum konusu ama hala n78i olan varsa buraya uğrar sanırım.orginal mp3lerini arıyorum gönderebilecek olan var mı?

--------------- Ekleme ---------------

mr tan en yeni uğrayan sizsiniz sanırım hackleme olayını ben de ilk defa duydum merak ediyorum bakalım eski konuya yeni cevaplar gelecek mi:islik

bu başlığı kurcalayan olursa ben de memnunum tlfnumdan fakat şu iptal tuşu ilk günden beri ağır algılıyor sanırım programı ile alakalı

bu başlığı kurcalayan olursa ben de memnunum tlfnumdan fakat şu iptal tuşu ilk günden beri ağır algılıyor sanırım programı ile alakalı olabilir mi acaba:bilmem:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
çok eski bir forum konusu ama hala n78i olan varsa buraya uğrar sanırım.orginal mp3lerini arıyorum gönderebilecek olan var mı?

mr tan en yeni uğrayan sizsiniz sanırım hackleme olayını ben de ilk defa duydum merak ediyorum bakalım eski konuya yeni cevaplar gelecek mi:islik

bu başlığı kurcalayan olursa ben de memnunum tlfnumdan fakat şu iptal tuşu ilk günden beri ağır algılıyor sanırım programı ile alakalı

bu başlığı kurcalayan olursa ben de memnunum tlfnumdan fakat şu iptal tuşu ilk günden beri ağır algılıyor sanırım programı ile alakalı olabilir mi acaba:bilmem:

Bu sorun benim cihazdada var.bir aramayı sonlandırmak için 5-6 kere basıyorum hatta bazan karşı taraf kapatınca anca kapanıyor.3 keremi ne versiyon yeniledim(şuanda 21.02)hala düzelmedi.galiba bu mekanik bir sorun.özellikleri çok güzel ama sağlamlığına aynı şeyi söyleyemem.7610 kullanırken 50-60 program kurulu olan cihaz takır takır çalışırdı.bu cihazı 2-3 kere hackledim sapıttı.mesaj geldiğinde ilk mesaj sesinden sonra kendi kendine restart atıyordu.şuanda hacksız normal şekilde kullanıyorum.
Bir arkadaş hack olayını sormuş:sistem-modifikasyon-uygulamalari bu başlık altında araştırabilirsin

mona

Üye
yaşasın birinden ses geldi.ben ilk gün servise göndermeyi düşünmüştüm ama arkadaş engel oldu ben de o sorunla yaşamaya alıştım bazen kırmızı kapatma tuşu da uyuzluk yapıyor ben de ocak2009da almıştım.
mapavri n78in orginal mp3lerinde the feeling good soon diye bi parça vardı onu gönderebilir misin hala elindeyse.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
yaşasın birinden ses geldi.ben ilk gün servise göndermeyi düşünmüştüm ama arkadaş engel oldu ben de o sorunla yaşamaya alıştım bazen kırmızı kapatma tuşu da uyuzluk yapıyor ben de ocak2009da almıştım.
mapavri n78in orginal mp3lerinde the feeling good soon diye bi parça vardı onu gönderebilir misin hala elindeyse.
Üzgünüm ama maalesef elimde yok.ayrıca cihaz servise gittimi bütün tadı kaçıyor(tıpkı benimki gibi)seneye değiştiririm herhalde.

mona

Üye
ağlamak istiyoruuummm:agla2:bayilerde dolandım biraz N78 aradım telefoncuların hiç birinin elinde yok .şans bee n78li olacak nevardı sanki.değiştir kardeş değiştir

eray28

eray28

Üye
n78 ı nerdeyse 6-7 aydan berı kullnıyorum navı de bı sorun yok ama n78 zarıf bır telefon kullnıcı hatasından bole sorunlar olusabılır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
n78 ı nerdeyse 6-7 aydan berı kullnıyorum navı de bı sorun yok ama n78 zarıf bır telefon kullnıcı hatasından bole sorunlar olusabılır
Kardeş sana bişiy sorcam,senin cihazda arama sonlandırıken bir problem oluyormu.bende aramayı sonlandırmam gerektiğinde bazan 3-5 kere kırmızı tuşa bassamda kapanmadığı oluyor.taki karşı telefon kapatıncaya kadar.ama bazanda hemen sonlandırabiliyorum.bence bu cihazın tuş takımı (özellikle dokunmatik gibi olanlar)problemli.

eray28

eray28

Üye
evet ya o kadar deılde 2 kere felan basman gerekıyo bazende dokunduun an oluyoo su tel.ın ön tarfını bıraz guzel yapsalar en ıı tel bence sizce ..........???????

mapavrı su sky fire yapmııssın ya anlatırmısın kardesımm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
evet ya o kadar deılde 2 kere felan basman gerekıyo bazende dokunduun an oluyoo su tel.ın ön tarfını bıraz guzel yapsalar en ıı tel bence sizce ..........???????

mapavrı su sky fire yapmııssın ya anlatırmısın kardesımm
Cihazından get.skyfire.com adresine girip cihazına indir.ben şuana kadar açamadığı hiçbir video formatı görmedim.canlı tv de izledim.şimdi unuttum ama bu sitede birisi canlı digitürk izlediğinide söylemişti.ben bunu denemedim gerçi.Yardım istersen bu başlık altında bulabilirsin

eray28

eray28

Üye
mapavrı onu yaptım ama yukarda bi arama cubuqu var orayamı ayzcas tv fln diye yoksa nasıl ...yardım bekleyomm

utq

Üye
ben 3 aydan beri n78 kullanıyorum 1 kere servise gönderdim sol alt haporlör bozulmustu yapıldı geldi. şimdi hiç bi sorun yok alacak arkadaşlar memnun kalır diyorum. çok fazla msj yazan biriyseniz önermem:)

ltfllh

ltfllh

Üye
arkadaşlar n78 in menü tusu arama vb tuşlar dokunmatikmi???

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi

Selam,ben telefonumu(N78)yaklaşık 1 yıl önce genpa dan almıştım.yukarıda da yazdığım gibi birkaç problem yaşadım.ama geçenlerde ilginç bişiy farkettim,hepsiburada.com da satılan N78 in üst tarafında üstünde kilit işareti olan bir düğme var,bu düğme benim cihazda yok.acaba sizlerde varmı.Teşekkürler.

Node

Node

Üye
Ben N78'i 04 Ekim 2008'de almıştım. Aldıktan 2 ay sonra sol alt hoparlör bozuldu. Servise götürdüm bir hafta sonra tamir ettiler. Sonra diğer hoparlör bozuldu yine servise götürdüm bir hafta daha serviste bekledikten sonra diğer hoparlörü de değiştirdiler. Daha sonra yine serviste tuş takımı değiştirildi. Navi tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Arka kapağın açma kapama düğmesi kırıldı. Hiçbir yerde N78 kapak bulamadım. Servise gittim bir kapak yüzünden telefonumun en az bir hafta serviste kalacağını söylediler.Bende servise vermekten vazgeçtim. Bu telefonu satıp N79 almayı düşünüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Ben N78'i 04 Ekim 2008'de almıştım. Aldıktan 2 ay sonra sol alt hoparlör bozuldu. Servise götürdüm bir hafta sonra tamir ettiler. Sonra diğer hoparlör bozuldu yine servise götürdüm bir hafta daha serviste bekledikten sonra diğer hoparlörü de değiştirdiler. Daha sonra yine serviste tuş takımı değiştirildi. Navi tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Arka kapağın açma kapama düğmesi kırıldı. Hiçbir yerde N78 kapak bulamadım. Servise gittim bir kapak yüzünden telefonumun en az bir hafta serviste kalacağını söylediler.Bende servise vermekten vazgeçtim. Bu telefonu satıp N79 almayı düşünüyorum.

Kardeş N78 satılıpta N79 alınmaz bence,N78 den sonra enazından N82 almalısınki değsin.benim düşüncem bu.Çünkü N79 un pek sağlam olduğuda söylenemez yani..

ltfllh

ltfllh

Üye

Selam,ben telefonumu(N78)yaklaşık 1 yıl önce genpa dan almıştım.yukarıda da yazdığım gibi birkaç problem yaşadım.ama geçenlerde ilginç bişiy farkettim,hepsiburada.com da satılan N78 in üst tarafında üstünde kilit işareti olan bir düğme var,bu düğme benim cihazda yok.acaba sizlerde varmı.Teşekkürler.

kardeş hepsiburada yanlış koymuş resmi aslında bu n81in üst ve alt kısmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.bian şok oldum ya......

Üst Alt