n73te avileri düzgün izleyemiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
n73te avileri düzgün izleyemiyorum?
arkadaşlar n73 teleonumda oynatıcı olarak core player kullanıyorum ama avi formatlı filmleri, klipleri düzgün izleyemiyorum izlerken sık sık takılıyor veya sesle görüntü uymsuzluğu oluyor ses çok geriden geliyor,telefonda versiyon update yaptım 2gb hafıza kartım var ve telefon hafıza boş ,3gp formatını ise normal okutuyor acaba core playerdan mı kaynaklanıyor yoksa n73 avi formatını okutucak kadar hızlı bir telefon değilmi yardımcı olursanız teşekkür ederim....

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadaşlar n73 teleonumda oynatıcı olarak core player kullanıyorum ama avi formatlı filmleri, klipleri düzgün izleyemiyorum izlerken sık sık takılıyor veya sesle görüntü uymsuzluğu oluyor ses çok geriden geliyor,telefonda versiyon update yaptım 2gb hafıza kartım var ve telefon hafıza boş ,3gp formatını ise normal okutuyor acaba core playerdan mı kaynaklanıyor yoksa n73 avi formatını okutucak kadar hızlı bir telefon değilmi yardımcı olursanız teşekkür ederim....
Arkadaşım sen bide bu proyu dene....!!!:oke:

http://www.maxicep.com/s60-kamera-r.../iste-yeni-divx-player-0-89-turkce-83696.html

POWER

POWER

Üye
Hızla alakası yok benim 6600 bile oynatıyor.Gördüğüm kadarıyla Codec sorunu yaşıyorsun.CorePlayere tekrar yükle ya da DivX player kullanmayı dene ;)

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar divx playerdada aynı sorun var görüntüde takılma oluyor ses görüntüden önce geliyor yine olmadı

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadaşlar divx playerdada aynı sorun var görüntüde takılma oluyor ses görüntüden önce geliyor yine olmadı

O zaman kardeşim senin çeviricinde bir hata var... ( Bu arada Verdiğim linkin V2 olduğunu bilmiyodum kusura bakma ;) )

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Bi de smart movie yi dene S60 v3 forumunda arattır bulursun ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
çevirici nedir kardeş ben pek anlamıyorumda:(
Dat,mpeg,mpg,avi ve wmv dosyalarını birbiri formatına çeviren araç... Arkadaşın dediği gibi smart movie ye bak bide... Bu arada smart movie nin dönüştürücüsünüde bilgisayarına yüklemeyi unutma...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bende n73m var divx player 0.89 türkçe vardı ama dedigin sorun aynen bendede kaynaklanıyordu ses ve görüntü gecik mesi filimde duraklama (hafif ileri sarınca bi kaç dk sorun geciyordu ) bide fazla vido yükleyince divx player kendini kapatıyordu atıyordu bende türkçe versiyonunu silip orjinalini ingl. olanı yukledim şimdi hiç bir sorun kalmadı total conve.. çeviri programı var istedigin farmata cevirim yapıyor süper bişi denemeni tavsiye ederim

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
yani demek istediğiniz telefona yüklemeden önce avi formatını başka formatlaramı çevirmem gerekiyor ?
benim demek istediğim 3gp dosyasını düzgün okutuyor fakat sadece avilerde sorunlu arkadaşlar başka pogramlaradada durum aynı

toprakumit

toprakumit

Üye
yani demek istediğiniz telefona yüklemeden önce avi formatını başka formatlaramı çevirmem gerekiyor ?
benim demek istediğim 3gp dosyasını düzgün okutuyor fakat sadece avilerde sorunlu arkadaşlar başka pogramlaradada durum aynı

Kardesim bunun 3gp ile alakası yok. Senin pc nde videoları cevirdigin codecin bozuktur...

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben codec cevirmedim direk avi olarak attim telefona duzgun yani videolar

safakk

safakk

Üye
anı durum bende de var da bütün avilerde aynı değil dikkat edersen bazılarında takılma oluyor yani bence avinin kalitesine bağlı:oke:
aynı programı ben kullanıyorum ve hala takılma var;)

toprakumit

toprakumit

Üye
aynı programı ben kullanıyorum ve hala takılma var;)
Benim vermiş olduğum pro yanlışlıkla S60 V2 nindi... Bide POWER arkadaşımızın verdiği linkteki S60 V3 divx prosunu şu anda kullanıyorum ve 1 takılma görmedim hala...

safakk

safakk

Üye
Benim vermiş olduğum pro yanlışlıkla S60 V2 nindi... Bide POWER arkadaşımızın verdiği linkteki S60 V3 divx prosunu şu anda kullanıyorum ve 1 takılma görmedim hala...
cezanın rapstar klibini siteden indirip denemenizi öneririm bende takılma oluyor

toprakumit

toprakumit

Üye
cezanın rapstar klibini siteden indirip denemenizi öneririm bende takılma oluyor
Klip bozuk olmasın? Oda olabilir neyse ben bir deneyeyim... Denedikten sonra haber veririm size ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt